Помогнете ми с малко информация...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Помогнете ми с малко информация...

Мнение от Penchev » 06 Юни 2004, 21:49

Интересува ме като се случи нещо от рода на:
Пътувах си аз на път от Банско за София и като преминавах през Предела се свлекоха яко камъни от веднъж и единия от тях успя добре да ми резне прага така че да го подгъне целия, барбар с 2-3 дупки на вратата и няколко дълбоки ожулвания.
Та мисълта ми е сега проблема с ВиС...ааа това БулИнс :D
За да ми заведат щета, какви документи искат? Един ми вика отиваш в кат да ти напишат протокол... друг вика нищо не ти трябва само отиваш в БулИнс и подаваш документите...трети вика Акт...
Какъв Акт какви неща, като аз не съм направил нищо? Просто камъните се свлекоха и пометоха колата, та даже успяха и гумата да ми смъкнат и полуоската да изкривят...
А и акт не искам, че малко точки ми останаха :idea:
Ако някой е минал по този път, моля да ми помогне, за да спестя излишно чакане по опашки и висене и обикаляне само и само да питам :idea:
Много Ви благодаря предварително :wink:
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Юни 2004, 21:53

По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине .. :roll:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 06 Юни 2004, 22:03

rtzankov написа:По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине .. :roll:

Хехе твойто мнение беше излишно... да кажа на това паркинг щета е всеедно ти да дойдеш на екото с Тико и да кажеш че си с БМВ
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 06 Юни 2004, 22:09

Penchev написа:
rtzankov написа:По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине .. :roll:

Хехе твойто мнение беше излишно... да кажа на това паркинг щета е всеедно ти да дойдеш на екото с Тико и да кажеш че си с БМВ

:1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 06 Юни 2004, 22:16

Важното е че дружно решихте проблема :wink:и Penchev къв е тоя шибан карък :?

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 06 Юни 2004, 22:26

слушай сега бате. наистина ти трябва протокол. иначе колата ти е с ниска застрахователна стойност, така че има голяма вероятност да те прецакат. сега, има един друг проблем обаче. трябвало е да се обърнеш към КАТ, които отговарят за района. тъй като не си го направил, не знам как точно ще стане тая работа. може да измислиш нещо друго достоверно, и просто си харесай едни катаджии на улицата, спри ги, черпи ги една петолевка и им продиктувай какво искаш да ти напишат в протокола и готово:) изпитано е и действа перфектно:)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 07 Юни 2004, 7:52

За този случай наистина е по-добре да имаш акт, но не е задължително! Дори, както правилно каза бате Engi, местните полицаи да ти бяха написали протокола, те са длъжни и акт да ти напишат! Така че този вариант не те устройва.
Решението е едно - отиваш в БиС, така де, Булинс :lol: и си попълваш бавно и културно едно заявление за щета, без да прилагаш протокол. Остави ги тия глупости с паркингите, напиши си точно какво и къде е станало. Не виждам основание да ти откажат плащане, макар че със сигурност обезщетението няма да покрие всички разходи по ремонта, за съжаление :cry: Успех

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 07 Юни 2004, 10:25

Абе аз лесно ще се обадя ей сега в КаТ и ще кажа, че на връщане от Своге (поне там пътя го познавам отлично, ще си измисля някъкво место), че така е станало и те по принцип викат да отида в КАТ София Окръг да огледат ако не е нещо по сериозно и там пишат протокола. А по принцип КаТ София Окръг по ме устройва от колкото КаТ Благоевград :roll: Щото се намира в Гео Милев или не знам там точно как се води но го знам къде е :idea:
Мисля, че с протокол ще е по-добре и от към плащане и от към всичко :roll: А дали всеки един полицай може да пише протокол :?: Или трябва да е Катаджия :?: А може би в моя случай трябва да е някой от онова КАТ или те в БулИнс няма да гледат подробности :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 07 Юни 2004, 11:26

Току що се връщам от БУЛ ИНС,нямам никаккъв протокол,просто някакъв ме закачил на паркинга.
Отивай смело и им кажи кво е станало,няма никакво значение дали си виновен или не,те са длъжни да ти платят.
Имай предвид обаче, че ако искаш те да ти правят колата и си на разсрочено плащане трябва да си платиш всички вноски докрай :cry:
Тях не ги боли как е станало произшествието,аз се забих със 100 в една стена, абсолютно по моя вина и ми оправиха колата,само дето в тоя случай не може стойността на ремонта да надхвърля застрахователната сума.
Аре успех
ако искаш пусни лс да ходиме заедно защото аз така или иначе ще ходя утре

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 07 Юни 2004, 16:47

Penchev написа:...

А бе май тряя се прекръстиме на "Дружба Карък Тиим" ... нали разбра к'фо стана като патувахме за Албена в събота с маздето.. на съсщата дата като миналата година 05.05.. когато Мето се е "ударил с рикшата" :evil:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 07 Юни 2004, 23:20

SlipKnoT написа:
Penchev написа:...

А бе май тряя се прекръстиме на "Дружба Карък Тиим" ... нали разбра к'фо стана като патувахме за Албена в събота с маздето.. на съсщата дата като миналата година 05.05.. когато Мето се е "ударил с рикшата" :evil:

Само брат ми нещо подхвърли... ти ще разкажеш като се видим :roll:
Изображение

Назад към Извън Темата