Помогнете ми с малко информация...
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Помогнете ми с малко информация...
Интересува ме като се случи нещо от рода на:
Пътувах си аз на път от Банско за София и като преминавах през Предела се свлекоха яко камъни от веднъж и единия от тях успя добре да ми резне прага така че да го подгъне целия, барбар с 2-3 дупки на вратата и няколко дълбоки ожулвания.
Та мисълта ми е сега проблема с ВиС...ааа това БулИнс
За да ми заведат щета, какви документи искат? Един ми вика отиваш в кат да ти напишат протокол... друг вика нищо не ти трябва само отиваш в БулИнс и подаваш документите...трети вика Акт...
Какъв Акт какви неща, като аз не съм направил нищо? Просто камъните се свлекоха и пометоха колата, та даже успяха и гумата да ми смъкнат и полуоската да изкривят...
А и акт не искам, че малко точки ми останаха
Ако някой е минал по този път, моля да ми помогне, за да спестя излишно чакане по опашки и висене и обикаляне само и само да питам
Много Ви благодаря предварително
Пътувах си аз на път от Банско за София и като преминавах през Предела се свлекоха яко камъни от веднъж и единия от тях успя добре да ми резне прага така че да го подгъне целия, барбар с 2-3 дупки на вратата и няколко дълбоки ожулвания.
Та мисълта ми е сега проблема с ВиС...ааа това БулИнс

За да ми заведат щета, какви документи искат? Един ми вика отиваш в кат да ти напишат протокол... друг вика нищо не ти трябва само отиваш в БулИнс и подаваш документите...трети вика Акт...
Какъв Акт какви неща, като аз не съм направил нищо? Просто камъните се свлекоха и пометоха колата, та даже успяха и гумата да ми смъкнат и полуоската да изкривят...
А и акт не искам, че малко точки ми останаха

Ако някой е минал по този път, моля да ми помогне, за да спестя излишно чакане по опашки и висене и обикаляне само и само да питам

Много Ви благодаря предварително

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине .. 

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
rtzankov написа:По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине ..
Хехе твойто мнение беше излишно... да кажа на това паркинг щета е всеедно ти да дойдеш на екото с Тико и да кажеш че си с БМВ
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Penchev написа:rtzankov написа:По принцип за наранявания по колата от тоя тип .. на застрахователя се казва че е станало на паркинг ..обаче това с прага не знам как ще мине ..
Хехе твойто мнение беше излишно... да кажа на това паркинг щета е всеедно ти да дойдеш на екото с Тико и да кажеш че си с БМВ

R.I.P Landikar
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Важното е че дружно решихте проблема
и Penchev къв е тоя шибан карък 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
слушай сега бате. наистина ти трябва протокол. иначе колата ти е с ниска застрахователна стойност, така че има голяма вероятност да те прецакат. сега, има един друг проблем обаче. трябвало е да се обърнеш към КАТ, които отговарят за района. тъй като не си го направил, не знам как точно ще стане тая работа. може да измислиш нещо друго достоверно, и просто си харесай едни катаджии на улицата, спри ги, черпи ги една петолевка и им продиктувай какво искаш да ти напишат в протокола и готово:) изпитано е и действа перфектно:)

За този случай наистина е по-добре да имаш акт, но не е задължително! Дори, както правилно каза бате Engi, местните полицаи да ти бяха написали протокола, те са длъжни и акт да ти напишат! Така че този вариант не те устройва.
Решението е едно - отиваш в БиС, така де, Булинс
и си попълваш бавно и културно едно заявление за щета, без да прилагаш протокол. Остави ги тия глупости с паркингите, напиши си точно какво и къде е станало. Не виждам основание да ти откажат плащане, макар че със сигурност обезщетението няма да покрие всички разходи по ремонта, за съжаление
Успех
Решението е едно - отиваш в БиС, така де, Булинс

- Penchev
- Сватбаря
-
Абе аз лесно ще се обадя ей сега в КаТ и ще кажа, че на връщане от Своге (поне там пътя го познавам отлично, ще си измисля някъкво место), че така е станало и те по принцип викат да отида в КАТ София Окръг да огледат ако не е нещо по сериозно и там пишат протокола. А по принцип КаТ София Окръг по ме устройва от колкото КаТ Благоевград
Щото се намира в Гео Милев или не знам там точно как се води но го знам къде е
Мисля, че с протокол ще е по-добре и от към плащане и от към всичко
А дали всеки един полицай може да пише протокол
Или трябва да е Катаджия
А може би в моя случай трябва да е някой от онова КАТ или те в БулИнс няма да гледат подробности 

Мисля, че с протокол ще е по-добре и от към плащане и от към всичко

Току що се връщам от БУЛ ИНС,нямам никаккъв протокол,просто някакъв ме закачил на паркинга.
Отивай смело и им кажи кво е станало,няма никакво значение дали си виновен или не,те са длъжни да ти платят.
Имай предвид обаче, че ако искаш те да ти правят колата и си на разсрочено плащане трябва да си платиш всички вноски докрай
Тях не ги боли как е станало произшествието,аз се забих със 100 в една стена, абсолютно по моя вина и ми оправиха колата,само дето в тоя случай не може стойността на ремонта да надхвърля застрахователната сума.
Аре успех
ако искаш пусни лс да ходиме заедно защото аз така или иначе ще ходя утре
Отивай смело и им кажи кво е станало,няма никакво значение дали си виновен или не,те са длъжни да ти платят.
Имай предвид обаче, че ако искаш те да ти правят колата и си на разсрочено плащане трябва да си платиш всички вноски докрай

Тях не ги боли как е станало произшествието,аз се забих със 100 в една стена, абсолютно по моя вина и ми оправиха колата,само дето в тоя случай не може стойността на ремонта да надхвърля застрахователната сума.
Аре успех
ако искаш пусни лс да ходиме заедно защото аз така или иначе ще ходя утре
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Penchev написа:...
А бе май тряя се прекръстиме на "Дружба Карък Тиим" ... нали разбра к'фо стана като патувахме за Албена в събота с маздето.. на съсщата дата като миналата година 05.05.. когато Мето се е "ударил с рикшата"

- Penchev
- Сватбаря
-
SlipKnoT написа:Penchev написа:...
А бе май тряя се прекръстиме на "Дружба Карък Тиим" ... нали разбра к'фо стана като патувахме за Албена в събота с маздето.. на съсщата дата като миналата година 05.05.. когато Мето се е "ударил с рикшата"
Само брат ми нещо подхвърли... ти ще разкажеш като се видим

11 мнения
• Страница 1 от 1