Приятелска услуга
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Приятелска услуга
Колеги обещах на едно приятелче да го карам на бала но по стечение на обстоятелствата трябваше да се прибера в Холандия. Сега го прецаках момчето а ми е много добър приятел ... Дали има някой колега който е свободен на 23 за 1 час ... Много ще съм благодарен.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега по добре помоли администраторите да преместят темата в извън тема , там ще я прочетат повече хора , успех
It`s party time !
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
ми поглеждаме, но аз лично на 23-ти съм на работа и едва ли е30 е подходяща за бал
а и как да разберат колегите за кой град говориш

а и как да разберат колегите за кой град говориш

Ако не изскочи нещо неочаквано аз ще го карам на бала му, колата е Е36 черно с 4 врати
И ако е от софия твоя човек...ако все пак го интересува прати ми 1 ЛС да се разберем

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Аз съм свободен, но незнам дали момчето ще иска комби за бала, а ако утре нещата минат по вода и няма проблеми може и с това http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic ... c_id=10946 да го возя, но не е 100% сигурно де, ако няма нищи против мога да го карам с комбито в най-лошия случай. В галерията ми има снимки 

Заеби оттеглям си офертата...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Какво е П.У.Т.К.А ?
Какво е П.У.Т.К.А ?
11 мнения
• Страница 1 от 1