Новите глоби на КАТ
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Новите глоби на КАТ
Новите глоби на КАТ включва глоба за мръсен автомобил, сега съобщиха по БТВ . И ще олекваме с по 10 лв за това ако катаджията прецени ,че е мръсна колата
Как може такова нещо първо защо не се погрижат улиците да не са мръсни а после да ни гледат колите
Много съм възмутена просто това може само в БГ да стане
Как може такова нещо първо защо не се погрижат улиците да не са мръсни а после да ни гледат колите
Много съм възмутена просто това може само в БГ да стане
Последна промяна sladkotobeb4e на 12 Май 2008, 19:50, променена общо 1 път
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Ще ни проверяват като в детската градина кой си е изрязал ноктите и кой си е измил ушите. Който не е получава черна точка, а който е изряден червена 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Идеята е прекрасна,но реализацията в БГ няма да е такава. Добре е българите малко да се научим да бъдем чисти. То и рекламите по телевизията,ако ги види чужденец ще си помисли,че сме най-мръсната нация,с най-развалените зъби, с най-много вредители вкъщи...
Оценката няма да бъде обективна от страна на катаджиите според мен.Иначе е хубаво да те глобят защото караш някаква кочина.Аз примерно не мога да търпя колата ми да е мръсна,веднага на ОМВ и за 6-7лв. си я изчиствам с пароструйката,после с гюдерията подсушавам и лъсвам,след това пред блока с прахосмукачката за кола...и чак тогава се чувствам удобно като седна в собствената си кола.
Не забравяйте,че баналната фраза "По еди-си-какво ще познаят какъв си" е вярна в доста от случаите. Не говори добре за човек,който не поддържа собствеността си,била тя движима или недвижима.
Оценката няма да бъде обективна от страна на катаджиите според мен.Иначе е хубаво да те глобят защото караш някаква кочина.Аз примерно не мога да търпя колата ми да е мръсна,веднага на ОМВ и за 6-7лв. си я изчиствам с пароструйката,после с гюдерията подсушавам и лъсвам,след това пред блока с прахосмукачката за кола...и чак тогава се чувствам удобно като седна в собствената си кола.
Не забравяйте,че баналната фраза "По еди-си-какво ще познаят какъв си" е вярна в доста от случаите. Не говори добре за човек,който не поддържа собствеността си,била тя движима или недвижима.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Според мен само стъклата, фаровете и номерата могат да бъдат обект на такова изискване, защото водят до намалена видимост -> а тя до катастрофи, пък номера ясно. Но понеже това е почти половината кола, те слагат изискване за цялата. По принцип си е редно, не мога да отрека, но е гадно, защото в България всичко се опорочава и няма да се спазва и това. Само ще ни изстискват още парички. В крайна сметка аз почнах по-рядко да мия моята (тройката ме беше страх да не ръждясва, ама петицата не ме тревожи
), защото едно хубаво измиване си е 6 лева, а в тая София си е все мръсно, все вали през няколко часа през цялата година. И щом е измия по законите на Мърфи веднага е мръсна.

BMW only!
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Не виждам как мога да опазя колата си чиста целия квардал е разкопан прилича на боино поле.Текат води от сякаде, прахта от архиологическите разкопки на кмета по нашите улици се носи като морски бриз, и сичко това полепва по колата ми ежедневно ( в България това е нормално за нашите оправници да захванат един ремонт да се влачат 4 месеца и накрая да го зарежат ). Не виждам каде ще ми излезне сметката на 2 дни автомивка . Но това е в шибана даржава живеем .
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае тва не го ли говорихме преди време?
Преди около месец?
Нямаше глоба за мръсен автомобил.
Има глоба за зацапан номер. Което си е нарушение. Това значи "мръсен автомобил".
Едва л ив момента коментирате нещо друго, тогава беше законопроект, но може би пак има недочули
А в определени сезони правят и акции. За зацапани фарове. Ама не е "полицаят ше ви оценява колата има ли петна, няма ли".
Преди около месец?
Има глоба за зацапан номер. Което си е нарушение. Това значи "мръсен автомобил".
Едва л ив момента коментирате нещо друго, тогава беше законопроект, но може би пак има недочули

А в определени сезони правят и акции. За зацапани фарове. Ама не е "полицаят ше ви оценява колата има ли петна, няма ли".
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
D3BEP написа:Ае тва не го ли говорихме преди време?
Преди около месец?
Този път колега ти леко не си разбрал
Във вечерните новини по БТВ казаха изрично не само зацапани номера или прозорци а целия автомобил даже дадоха една случайна кола и репортерката попита и тази кола ли е мръсна и за глоба (а колата си личеше че е мита но нали валя вчера и е на капки) и оня вика да и тази кола е за глоба
Който не го е гледал може да влезне в www.btv.bg там я има емисията новини вече качена
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
[quote="D3BEP"]Ае тва не го ли говорихме преди време?
Преди около месец?
Има глоба за зацапан номер. Което си е нарушение. Това значи "мръсен автомобил".quote]
Да, прав си.Аз бях пуснал такава тема.
Преди около месец?
Има глоба за зацапан номер. Което си е нарушение. Това значи "мръсен автомобил".quote]
Да, прав си.Аз бях пуснал такава тема.
Измих си в събота след работа колата в автомивката зад макдоналдса на малинов, едно,че не я измиха като хората, след това се прибрах до нас, и заваля малко, и резултатът беше колата за 1 час беше прашна и на капки... точно като преди да я измия. И резултатът е -6,5лв за нищо... Щом ще ни глобяват за мръсна кола дайте да ги съдиме за запрашени улици
и,че вали дъжд...

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Това вече наистина е извратено. А и глоби до 50 лв. не могат да се обжалват. На нищо не прилича това вече. Нека да се организираме в един протест срещу това. Мисля, че с лекота ще се съберем повече от бакшишите. Все едно сме на събор, но пред парламента. Не можем да търпим такава простотия. Катаджията ще определя дали ми е чиста колата. Айде бе.
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5