колеги трябва ми транспорт
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
колеги трябва ми транспорт
става вапрос за от пловдиф да докараме малко материял траби на 6 метра може камион4е или от тия пикап4етатат дето се позлжат за дограмите те сасхто са си напражили стоики за акрат на 6 метра неща някои ако има идея или познат които може да свърши работа да свирка аз сега сам намерил но ми изкат 400 лева и малкое дебело софия ппловдив софия е пътя кам 300 километра

- Простак
- Старши Алкохолик
-
- Кара: колата да харчи
Ето виж тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=93345
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
тва е бус4е колега на дали 4е сабереме траби на 6 метра ама 4е му друнем мерси ако и някои друг се оабди да свирка

- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
за по някое време тази седмица просто проу4вам ситуацията ще ходя до пловдив тия дни да видя ксо що ще е като коли4ество и тогава сигра
4е каем з акога може да се докара по вазможност де
4е каем з акога може да се докара по вазможност де

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мога да ти ги докарам ! само че е камион 13,6лм и трябва да може тръбите да се вържат някакси за камиона,защото е открита платформа и там където се товари и разтоварва да има достъп за голям камион. можем да се разберем кой ден искаш да стане и ще пратя камион натам.... за цената ще се разберем ,но ще е поне 2 пъти по-ниска.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
нема ядове и мом4ето от 2риа отговор също има резон да ми го докара само да видя квое коли4етвто щото имам горе долу представа за какво иде ре4 но се пак да знам с сигурност
и ако ми откаже тръгвам кам тебе дирекно
10кс много колеги за пореден път се обеждавам 4е може сме си полезни
и ако ми откаже тръгвам кам тебе дирекно
10кс много колеги за пореден път се обеждавам 4е може сме си полезни

Всеки Понеделник от Пловдив за офиса ни в София пращаме палети, но понякога и 6 метрови тръби с един пич, на който камиона е фургон с падащ борд, т.е. няма да се изсипят тръбите ти. Утре ще говоря с него да го питам колко би ти взел, а от получените оферти сам ще си избереш. Уточни си междувремено размерите на товара.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Пътната ми помощ е дълга, може да ги завържем с колата и ще ги докараме, няма проблем, имаш ми телефона - звънни...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Вземи си едно Рено Експрес и си нямаш ядове! Незнам колко са тежки тръбите обаче! На Експреса покрива в задния край се вдига и ще стърчат малко отгоре, ама си е тънкана като вид транспорт!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
КУНИ написа:Вземи си едно Рено Експрес и си нямаш ядове! Незнам колко са тежки тръбите обаче! На Експреса покрива в задния край се вдига и ще стърчат малко отгоре, ама си е тънкана като вид транспорт!
колега трабите на 6 метра те са алуминиеви една тежи около 5 .49 клиграма на ф50 а става дума за 19 такижа траби още на ф40 кам 18 и се сабирата бая като клиграми и аз имам джип4е но 150 километра ще се измъ4им и няма как да стане даги ка4а на куп си4ките по добре камион4е
насти бате нема ядове само д аото4ним коли4еството и ще звънкам да питам кои може да ги пожере 4е са бая трабите

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
При куриерите с изчислява обемно тегло. Не се знае дали ще толкова за тръби. Все пака заемат много място. Ако пращаш 200 кг злато ще е колкото една кутия за обувки 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз затва питам първо тука колеги щото колко и д ар4и буса камино нема да е пове4е от 100 кинта горивото и като дам на мом4ето 100 150 примерно
икво и аз доволен и тои доволен идеята 4е аз мога да си наема транспорт и даме цакат на километур
ама за кво като мога се рабера снекои дами каже толко тие горивото брит4ет ето и некои леф отгоре за времето
мсиля 4е една 100 4ка дори и за ден не са си никак малко хем работа хем некои леф е то са рабирасе е вапрос на виждане аз викам даите пурво да видим дали можем завъртим парите тука в форума пак ако не може 4е ги даваме на друг
икво и аз доволен и тои доволен идеята 4е аз мога да си наема транспорт и даме цакат на километур
ама за кво като мога се рабера снекои дами каже толко тие горивото брит4ет ето и некои леф отгоре за времето
мсиля 4е една 100 4ка дори и за ден не са си никак малко хем работа хем некои леф е то са рабирасе е вапрос на виждане аз викам даите пурво да видим дали можем завъртим парите тука в форума пак ако не може 4е ги даваме на друг

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
.
колега имам камионче 3.20 му е дължината ако мислиш че ще ти свърши работа ми се обади мога да товара 3 тона.Ще се радвам да ти помогна 0878/304490
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2