Отзиви от Самсунг-а с двете сим-карти
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Отзиви от Самсунг-а с двете сим-карти
Чудя се дали да си взема такъв, че да намаля броя апарати. Някой ако има такъв, нек каже дали е сполучлив модел и какви кусури има. Благодарско предварително!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ми първия му кусур е, че е Самсунг
Като знам как трудно се синхронизира с ПЦ или друг телефон по принцип си представям кво мазило прай с 2- те карти.

ако не те дразни менюто на самсунгите бих казал че най-добрият апарат в момента с 2 сим карти..брат ми го е купил и наистина и двете сим карти работят едновременно..виж в www.gsmarena.net където има пълно ревю...батерията държи бая (реално 3 дена) с много ползване 1200 милиампера....единствен минус който има и го натъква и на сайта е че на втория сим можеш само телефония и смс демек ГПРС и 3Г не можеш да ползваш ама едва ли това те грее...и много малък САР около 0.28 при условие че Н73 е на 0.80 и нещо си...бих те посъветвал да си го вземеш
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Само да кажа, че сайтът е www.gsmarena.com
Би трябвало батерията да му държи доста малко. Все пак към 2 различни клетки се връзва едновременно. Странно защо големите производители не правят телефони с 2 карти. Само корейци и китайци се впускат в това приключение.
Би трябвало батерията да му държи доста малко. Все пак към 2 различни клетки се връзва едновременно. Странно защо големите производители не правят телефони с 2 карти. Само корейци и китайци се впускат в това приключение.
Anthony_J написа:Само да кажа, че сайтът е www.gsmarena.com
Кое е по-добре за производителя,един продаден телефон с две сим карти или два с по една.

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
би трябвало
аз съм със китайски такъв сест2000д и работи перфектно вече 4-ти месец батерията му е също 1200милиампера има тъч скриин, музиката сватба, мемори 2гига му сложих, и се връзва към комп със юсб и излиза там като ремъвеибъл деваис, може и като ПЦ камерка да се ползва мноо съм доволен - единствения косур е че на клиповете се подържа само някво странно кодиране на мп4 формат, не подържа всички мп4 фаилове. Дисплея малко дразни като го омажеш с нещо става един на пръсти целия имного си личи - азмоя постоянно го потръквам, но е супер поне ходя с един телефон и мисля за една батерия и един джоб 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
GVT написа:Anthony_J написа:Само да кажа, че сайтът е www.gsmarena.com
Кое е по-добре за производителя,един продаден телефон с две сим карти или два с по една.![]()
Демек Самсунг и китайците искат да продават по-малко телефони по тази логика? То тогава и всички автомобили да почнат да ги правят едноместни

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Самсунга е супер , от няколко дена имам такъв , с 2те карти се работи елементарно само правиш от 1 копче коя да е основна - демек да набираш от нея и тва е , ако искаш от 2рата карта да набираш правиш нея основна . Елементарно направен е , цената му е добра , батерията е здрава , няма да съжаляваш ако го вземеш.
It`s party time !
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Бащата на джобния компютър (същевременно и телефон) там където се слага сим картата е сложил една джаджа дето можеш да сложиш на всеки телефон и можеш да ползваш 2 сим карти едновременно ... В меню-то се появава опция за сменяне на картите.
Не знам дали този самсунг бачка така че и 2-те карти са активни едновременно ... ?
Не знам дали този самсунг бачка така че и 2-те карти са активни едновременно ... ?

M - The most powerful letter in the world
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
h4ckED написа:Бащата на джобния компютър (същевременно и телефон) там където се слага сим картата е сложил една джаджа дето можеш да сложиш на всеки телефон и можеш да ползваш 2 сим карти едновременно ... В меню-то се появава опция за сменяне на картите.
смисъл ?
It`s party time !
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
и след тази процедура телефона започва да се рестартираEvelin Cotsev написа:ако искаш от 2рата карта да набираш правиш нея основна .

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Тоя Самсунг го дават да работи едновременно с двете СИМ- карти. Според мен, това значи, че можеш да избираш и от двата номера без някаква процедура /превключване/. А опцийте на апарата могат ли да се ползват и при двата номера?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
а бе хора телефончето го има брат ми ,играх с него 4-5 дена и освен менюто което не ми харесва (нокиа фан) няма с какво да го обвиня телефончето..супер работи едновременно с 2те карти даже бях направил тест като звънях от домашния на първия номер и с моя мобилен на втория номер...звъннеше мелодията на първата линия и се показа на дисплея че звънни и втория...единствен минус според сайта е че втората линия не може да работи ГПРС демек прост мобилен номер с СМС и т.н....ако не знаеш какво е ГПРС значи никога не ти е трябвала тази услуга...с много разговори държи 3 денонощия демек 72 часа...всяка сим карта е обозначена с номерче.,...демек линия 1 и линия 2 не рестартира и това е..това китайско не го знам един приятел има същото и той много доволен за парите си толкова...такива мнения от рода на "според мене,не съм го имал но мисля че и т.н." са семкаджийски истории..взимай го и няма да грешиш
Абе не знам, ама китайчето си има бутон за първа карта, има си и бутон за втора карта, няма превклюяване, като те търсят си пише от коя карта е. Единствената греда при него е, че няма опция за заключване с бутони, а се самозаключва и треа го варда да се заключи преди да си го сложа в джоба, че мноу разходи. Не знам как е Самсунга, ама колкото и да е готин и удобен китаеца, ако треа сега да избирам, ше си зема два апарата. Макар, че доскоро ходех с 3. Квото и да си говорим, самостоятелното си е най-добро. Както каза един приятел, ще призная апарат с две карти, когато го направи Нокия 

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
sonny написа:Абе не знам, ама китайчето си има бутон за първа карта, има си и бутон за втора карта, няма превклюяване, като те търсят си пише от коя карта е. Единствената греда при него е, че няма опция за заключване с бутони, а се самозаключва и треа го варда да се заключи преди да си го сложа в джоба, че мноу разходи. Не знам как е Самсунга, ама колкото и да е готин и удобен китаеца, ако треа сега да избирам, ше си зема два апарата. Макар, че доскоро ходех с 3. Квото и да си говорим, самостоятелното си е най-добро. Както каза един приятел, ще призная апарат с две карти, когато го направи Нокия

| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
26 мнения