Ценете и уважавайте човека до себе си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Ценете и уважавайте човека до себе си!

Мнение от ///M3-E36 » 30 Апр 2008, 13:54

Не позволявайте на събитията да водят живота ви. Вие предизвиквайте такива събития, каквито желаете за вас.. Показвайте на любимите си хора колко много значат те за вас!
Аз бях на косъм да изгубя най-милото ми същество точно защото не и показвах достатъчно колко я обичам. Не правете моята грешка. Този път се оправихме, но нямам намерение да си играя със съдбата повече..
Давайте всичко от себе си, не пестете от действия и разговори!

Моля модераторите да не трият темата (затова я написах и в този раздел)..
Просто се замислете, преди да е станало късно!
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Апр 2008, 14:01

E, чудесно е че нещата при теб са се оправили :)
Все пак продължавай да ги следиш изкъсо. Жена ли е, никое решение не е окончателно.
Поздрави и успех!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 30 Апр 2008, 14:02

Аз па точно заради това нямам човек до себе си,шото съм ебаси олигофрена :lol: То не че е за хвалене де :uups: Какво ли разбирам аз от тея неща :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 30 Апр 2008, 15:50

Бил съм в подобна ситуация,при мене също завърши добре.
Кофтито е че човек разбира какво е изгубил когато вече няма връщане назад ;)
Радвам се за теб и умната 8)

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 30 Апр 2008, 16:07

аз се чудя моята как ме търпи :mhihi: навсякъде вкъщи където не трябва има некви части, ходя по-често да дрифтя некъде с колата от колкото да излизам с жената, а като излезем се заглеждам по некви други кифли :shock: ама за сега ме търпи, незнам до кога дано да не ми се налага да пиша тъжни теми ;) :!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 30 Апр 2008, 16:09

Много готинка тема и е така човек когато загуби тогава оценява

П.С Какво стана с колегата http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=9191 дето пусна тема и пращахме смс на неговата приятелка много му харесах идеята евала дано са се оправили :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 30 Апр 2008, 17:41

Bogat-Beden написа:Аз па точно заради това нямам човек до себе си,шото съм ебаси олигофрена :lol: То не че е за хвалене де :uups: Какво ли разбирам аз от тея неща :roll:

Бе да не ти дреме, така си е най-добре - да живееш свободен и да не трябва да се съобразяваш с никоя тъпа пу*ка. То и аз не знам кой ме би по главата преди 5 месеца да се фащам с тая... патка, дет' живее в нек'ъв измислен свят на илюзии. Вече само така ще си "карам" - ай уонт ту брейк фрииииииии... :lol: :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 30 Апр 2008, 17:53

то па като и показваш че мноо я обичаш ша и омръзнеш и пак ща заебе :mhihi: :mhihi: :mhihi:
като ги удари хормона и нямат спиране :mhihi:
от гъза да не им го извадиш :twisted: :twisted:
ко им става пролетта ли нещо и моита фана къра :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Апр 2008, 17:56

go4et0o написа:Много готинка тема и е така човек когато загуби тогава оценява

П.С Какво стана с колегата http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=9191 дето пусна тема и пращахме смс на неговата приятелка много му харесах идеята евала дано са се оправили :winky:

стана стана
да не казвам какво ме чака като се прибера към края на месеца :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
просто заключиха темата и не можах да ви благодаря в нея.
затова нека да е тук - благодаря ви колеги че сте толкова всеотдайни едни към други :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 30 Апр 2008, 17:58

Имам сериозна приятелка с която сме заедно от две години.
Тя редовно ми се кара, че съм отделял повече време на колата от колкото на нея, но абослютно всеки път, когато с нея се скараме нещо се обеждавам в едно - Колеги, обичайте си баварките повече от мацките и няма да сгрешите ;) :winky:

Е, радвам се че мисията е успешна :D
Я покажи някоя нейна снимка, да знаем дали си струваха усилията 8) :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Апр 2008, 18:00

rado84 написа:
Bogat-Beden написа:Аз па точно заради това нямам човек до себе си,шото съм ебаси олигофрена :lol: То не че е за хвалене де :uups: Какво ли разбирам аз от тея неща :roll:

Бе да не ти дреме, така си е най-добре - да живееш свободен и да не трябва да се съобразяваш с никоя тъпа пу*ка. То и аз не знам кой ме би по главата преди 5 месеца да се фащам с тая... патка, дет' живее в нек'ъв измислен свят на илюзии. Вече само така ще си "карам" - ай уонт ту брейк фрииииииии... :lol: :lol:

Ами Радко намери си умна пу*ка, понякога всичките са за един здрав бой! Ама признайте, че и ние не сме цветета понякога!?
Обичам човека до мен, до сега не ме е изоставяла и винаги ми е помагала!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Апр 2008, 18:01

е някой са я виждали на Еко-то преди време
но 100% никой не е обърнал внимание
нищо като се появя другия път на сбирка ще я доведа (е няма да е много скоро щото колата тряя да е готова преди тва)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 30 Апр 2008, 18:50

bobi_maxo написа:
rado84 написа:

Ами Радко намери си умна пу*ка, понякога всичките са за един здрав бой! Ама признайте, че и ние не сме цветета понякога!?
Обичам човека до мен, до сега не ме е изоставяла и винаги ми е помагала!!!

Боби, той ако можеше да си хване умна... негов си проблем! :P Винаги, когато 1 мъж не може да има/или е загубил/ дадена жена, почва ... тая, колко тъпа, оная колко грозна, пА как се държи, пА патка била /зоо свят тука/, а до онзи ден са му текли лигите по нея... `айде познати филми...

Сега по темата: няма идеални хора => няма идеални връзки, винаги има и + и -, целта е нещата да са балансирани, да се радваш че някой те търпи такъв какъвто си и това е!!!
За 4 години са се случили прекалено много неща, че да знам, че приятеля ми е най-важното, което имам! :uups:
п.п. То не пречи да ревнувам от Е30-ката де :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 30 Апр 2008, 19:04

член 47 алинея 1 от Кодекса на Turbo_Ted - на жена и на табелка 316 - много вяра да нямаш :mhihi:
по темата : искам да запитам автора какво има предвид под това да показва на неговата мацка че много я обича :roll: замислял ли си се че колкото повече даваш - тя толкова повече ше иска :?: искрено ше се радвам ако жената до тебе е човек на място, но ще ти кажа и друго - мисли си и с горната глава бате ;) колкото и изтъркано да звучи - не всичко е любов. любовта е до време, после остава приятелството в едно семейство ;) ама айде да не съм нравоучител :lol: :lol: :lol: да пием по една бира на събора и да се разберем наживо :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 30 Апр 2008, 20:49

Turbo_Ted написа:член 47 алинея 1 от Кодекса на Turbo_Ted - на жена и на табелка 316 - много вяра да нямаш :mhihi:
по темата : искам да запитам автора какво има предвид под това да показва на неговата мацка че много я обича :roll: замислял ли си се че колкото повече даваш - тя толкова повече ше иска :?: искрено ше се радвам ако жената до тебе е човек на място, но ще ти кажа и друго - мисли си и с горната глава бате ;) колкото и изтъркано да звучи - не всичко е любов. любовта е до време, после остава приятелството в едно семейство ;) ама айде да не съм нравоучител :lol: :lol: :lol: да пием по една бира на събора и да се разберем наживо :mhihi:

Аз не и давах достатъчно, а тя ми дава всичко, това имам предвид. Тя ми помага във всичко, дава свободното си време, та даже е изоставила себе си, заради мен, а аз се държах тъпо.. Жалко, че трябва да ти кажат КРАЙ, за да се осъзнаеш.. Благодарен съм и, че ми прости за стореното (аз знам какво съм направил..).
Мисълта ми е да показвате не постоянно, но от време на време с жестове и малко грижа колко много значи ТЯ за вас. Не всичко е гуми и бензин! ;)
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата