Покана

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Покана

Мнение от Marina » 21 Апр 2008, 11:04

Здравейте, на 7,8 и 9 май ще се проведат маркетингови дискусии за хора, които в последните години са си купили кола от шоурум. Целта е да се подобри обсулжването и да бъдат въведени услуги, от които клиентите се нуждаят. Мнението ви е наистина важно за нас! Ще се радвам, ако някой от вас се включи. За повече информация пишете ми на marina.kisyova@gmail.com.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2008, 11:11

коя фирма го прави това :roll:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 21 Апр 2008, 11:17

На повечето тук колите ни са "уличници" :mhihi: ,но благодарим за поканата!
Последна промяна POL_Starshi на 21 Апр 2008, 13:20, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Апр 2008, 11:29

Здравейте Марина :D
Хубаво е да се направи един форум на тази тематика,надявам се на него да присъстват президентите на фирмите представители за България поне на първите 10 марки по продажби на местния пазар ...
Има много какво да се желае в основни линии ,не мисля ,че сме стигнали на етап "дребни гъдели " :confused:
Имам опит с "Булвария" - Опел , "Мото-Пфое' - Форд и "Балкан стар" - Митсубиши :idea:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от bmwer » 21 Апр 2008, 14:01

къде ще се провежда това нещо?
how can you say whats dream and whats real when you can't even say when youre awake and when youre asleep

Потребител
Аватар

Мнение от Marina » 21 Апр 2008, 15:43

Здравейте,
В София ще се проведе, в независима маркетингова агенция (незнам дали е удачно да се споменава име, затова съм оставила и личен мейл). Пенчев точно хора, като теб ни трябват, защото целим истинска и адекватна информация, а не да замазваме нечии очи колко добре се справят.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2008, 15:58

Ясно е, че си попълвате квота за фокус група, като едва ли всички вносители имат нещо общо. Пък и начина по който набирате респонденти не е най- удачния ;) Затова помолих за името на агенцията.
И относно "независимата маркетингова агенция".. има ли "зависими" такива? Аз по- скоро второто бих го нарекъл "отдел" ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Апр 2008, 16:12

Стига де, бум-бум... Работата е ясна. Някоя фирма е поръчала проучване на агенцията, търсят се клиенти на шоурумове.
Така хем фирмата ще разбере кво да подобри при себе си, хем ще събере информация кво се случва при врага, с какво го превъзхожда и в какво му отстъпва.
На мен ми е по - интересно кой го е поръчал, ама е неприлично да питам :)
А дали е удачен вариантът... Не вярвам да е само този вариант за канене. Какво пък пречи :)
Поздрави!

PS. Ще помоля колегата bam-bam за едно приветствено слово по въпроса.

Потребител
Аватар

Мнение от Marina » 21 Апр 2008, 16:59

Бум Бум 8) да това е един наистина много алтернативен начин, но аз мисля, че мнението на хората тук също е важно. Под независима агенция имам предвид, че не го прави вътрешен отдел на някоя фирма вносител. Искате да разберете кой го е поръчал и какво ще се дискутира? Хайде, който е любопитен да ми прати телефон на мейла и ще се чуем ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 21 Апр 2008, 17:10

Много съм любопитен и наистина ми е интересно. Нямам против да пратя телефон и да се чуем, но има ли смисъл, след като съм от Бургас? Само ще ти загубя времето... Иначе имам впечатления от шоурумите :) :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 21 Апр 2008, 17:22

Няма да спорим за термини, подразни ме израза, защото съм се нагледал на "качествена" работа свършена от български маркетингови агенции.
По- добре направо спомени заплащането, ака ще получиш повече имейли ;)
Изображение

Назад към Извън Темата