Покана
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Покана
Здравейте, на 7,8 и 9 май ще се проведат маркетингови дискусии за хора, които в последните години са си купили кола от шоурум. Целта е да се подобри обсулжването и да бъдат въведени услуги, от които клиентите се нуждаят. Мнението ви е наистина важно за нас! Ще се радвам, ако някой от вас се включи. За повече информация пишете ми на marina.kisyova@gmail.com.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
На повечето тук колите ни са "уличници"
,но благодарим за поканата!

Последна промяна POL_Starshi на 21 Апр 2008, 13:20, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Здравейте Марина
Хубаво е да се направи един форум на тази тематика,надявам се на него да присъстват президентите на фирмите представители за България поне на първите 10 марки по продажби на местния пазар ...
Има много какво да се желае в основни линии ,не мисля ,че сме стигнали на етап "дребни гъдели "
Имам опит с "Булвария" - Опел , "Мото-Пфое' - Форд и "Балкан стар" - Митсубиши
Георги Пенчев

Хубаво е да се направи един форум на тази тематика,надявам се на него да присъстват президентите на фирмите представители за България поне на първите 10 марки по продажби на местния пазар ...
Има много какво да се желае в основни линии ,не мисля ,че сме стигнали на етап "дребни гъдели "

Имам опит с "Булвария" - Опел , "Мото-Пфое' - Форд и "Балкан стар" - Митсубиши

Георги Пенчев
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ясно е, че си попълвате квота за фокус група, като едва ли всички вносители имат нещо общо. Пък и начина по който набирате респонденти не е най- удачния
Затова помолих за името на агенцията.
И относно "независимата маркетингова агенция".. има ли "зависими" такива? Аз по- скоро второто бих го нарекъл "отдел"

И относно "независимата маркетингова агенция".. има ли "зависими" такива? Аз по- скоро второто бих го нарекъл "отдел"

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Стига де, бум-бум... Работата е ясна. Някоя фирма е поръчала проучване на агенцията, търсят се клиенти на шоурумове.
Така хем фирмата ще разбере кво да подобри при себе си, хем ще събере информация кво се случва при врага, с какво го превъзхожда и в какво му отстъпва.
На мен ми е по - интересно кой го е поръчал, ама е неприлично да питам
А дали е удачен вариантът... Не вярвам да е само този вариант за канене. Какво пък пречи
Поздрави!
PS. Ще помоля колегата bam-bam за едно приветствено слово по въпроса.
Така хем фирмата ще разбере кво да подобри при себе си, хем ще събере информация кво се случва при врага, с какво го превъзхожда и в какво му отстъпва.
На мен ми е по - интересно кой го е поръчал, ама е неприлично да питам

А дали е удачен вариантът... Не вярвам да е само този вариант за канене. Какво пък пречи

Поздрави!
PS. Ще помоля колегата bam-bam за едно приветствено слово по въпроса.
Бум Бум
да това е един наистина много алтернативен начин, но аз мисля, че мнението на хората тук също е важно. Под независима агенция имам предвид, че не го прави вътрешен отдел на някоя фирма вносител. Искате да разберете кой го е поръчал и какво ще се дискутира? Хайде, който е любопитен да ми прати телефон на мейла и ще се чуем 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Много съм любопитен и наистина ми е интересно. Нямам против да пратя телефон и да се чуем, но има ли смисъл, след като съм от Бургас? Само ще ти загубя времето... Иначе имам впечатления от шоурумите

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Няма да спорим за термини, подразни ме израза, защото съм се нагледал на "качествена" работа свършена от български маркетингови агенции.
По- добре направо спомени заплащането, ака ще получиш повече имейли
По- добре направо спомени заплащането, ака ще получиш повече имейли

11 мнения
• Страница 1 от 1