Колите и жените

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Колите и жените

Мнение от txe » 29 Май 2004, 16:02

Разглеждайки един вестник посветен на автомобилите и всичко свързано с тях попаднах на една статия коментираща изследване направено в няколко държави от евро съюза...
Ето я и статията:
" Когато става дума да прекарат приятно уикенда, повечето германци предпочитат луксозния автомобил пред компанията на знаменитост сред жените, сочат резултатите от изследване, цитирани от ДПА.
Когато трябвало да изберат автомобил Ферари и Памела Андерсън, 86% от анкетираните посочили прочутата италианска марка коли(логично според мен). Анкетата е на сп. Men's car. Едва 25% от интервюираните предпочели Бритни Спиърс пред Lamborghini Gallardo. Кайли Миноуг все пак получила 53% от гласовете на анкетираните, когато трябвало да се избира между нея и Порше Карера GT.
Що се отнася до германките, те предпочели да прекарат уикенда в компанията на гореща знаменитост сред мъжете пред лъскавия автомобил (никога не бих направил подобно нещо). Когато трябва да направят избор между прочут британец и популярна марка британски автомобил, 75% от гермаките предпочитат Роби Уилямс пред Бентли :shock: , показва изследването." Край на цитата.
Та във връзка с таз анкета искам да ви питам вие кое бихте предпочели- да останете насаме с любимата и невероятно красива и луксозна кола или с някоя не отстъпваща по-нищо на колата красавица от кориците на някои списания (може би има разлика откъм финансова гледна точка :roll: )

P.S. моето лично мнение е че не бих отказал и двете а ако трябва, ако все пак се наложи да избирам ...
нз като му дойде времето ще му мисля :wink:
what a helluva ride

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 29 Май 2004, 16:26

Бритнито и Памелата директно си ги загърбвам...
Ама кака Кайли и Порш.. борбата е безмилостно жестока ;)))
Направо ми се струва ,че проша губи... :lol:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Май 2004, 17:02

Кайли, Бритни бла бла ...... Аз предпочитам чаровна БГ кака а не да се занимавам с китосани знаменитости .... пари да ми дават, пак не ги искам тия...

А относно колата ...БМВ разбира се :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 29 Май 2004, 17:06

Ако ще е някаква знаменитост-Памела Андерсън или Бритни Спиърс или Кайли Миноуг или няква си друга :arrow: предпочитам колата :!: Обаче ако е едно момиче(няма да казвам-лично е :D ) естествено ще предпочета нея пред автомобила :!:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 29 Май 2004, 17:38

бат асен пак избра българското.браво :wink: ама за китосаните знаменитости си е верно...мнооо кит и се пука :lol: по-добре колата.
но аз имам екстра стратегия.грабвам ламбото или порша излитам и кат се паркирам некаде в центара на вниманието мацките сами ше наскачат в колата. :shock: :D :D :D :D :D :wink: ко ша кажете.тва съм го мислил ехееееее :lol: :wink: после газ и заминавам а след мен се носи мерис на изгоряло и се виждат само стоповете ми и овъгления асфалт след колата:wink:
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 29 Май 2004, 17:39

^^^^ И аз така :wink:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 29 Май 2004, 17:41

Аз пък ще си хвана някоя яка п**** с много пари и тя ще ми купи кола(джип)...
А ако е само за уикенд зависи коя е колата и коя е жената ...
от горе изброениете

Памела и Ферари - Печели Ферари
Бритни - Ламбо - Печели Ламбо
Кайли - Порш - Печели Порша

при всички случеи бих избрал колата !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tokarew » 29 Май 2004, 20:48

определено колите са по голямата зарибяфка.а които кайе обратното 6ет му кайа 4ее животно!еи от тука идва един вапрос кое ви вдига пове4е адреналина . :lol: когато 4оваркате колата :o или когато 4оваркате някое моми4е?! :? :lol: :D
ИзображениеИзображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 29 Май 2004, 20:50

Аз мисля, че ако имаше едно от споменатите возила .. няма да ти липсват и жени от класата на баба Кайли и т.н. .. не знам така си мисля ... :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 29 Май 2004, 20:55

PIONEER написа:но аз имам екстра стратегия.грабвам ламбото или порша излитам и кат се паркирам некаде в центара на вниманието мацките сами ше наскачат в колата.

Въобще не обръщам внимание на типа кифли, които ще се юрнат при тебе заради колата или друго материално благосъстояние. Тача жени, които са с мене и когато карам хубава кола и пилея пари ....и когато нямам една стотинка в джоба и не мога да мръдна от вкъщи.
Рано или късно и ти ще го проумееш това :wink: :wink: :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 29 Май 2004, 21:03

!!Asen_X придържам се изцяло към твоето мнение !!! :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 29 Май 2004, 21:12

!!Asen_X написа:Въобще не обръщам внимание на типа кифли, които ще се юрнат при тебе заради колата или друго материално благосъстояние. Тача жени, които са с мене и когато карам хубава кола и пилея пари ....и когато нямам една стотинка в джоба и не мога да мръдна от вкъщи.
Рано или късно и ти ще го проумееш това :wink: :wink: :wink:

:bowdown: апсолютно бат Асене ,и аз съм така отдавна .. ама младежите летят из облаците още ;) :D

Потребител
Аватар

Мнение от darky » 29 Май 2004, 22:28

Борбата е безмилостно жестокоа :) , но:

Памела и Ферари - Печели Ферари
Бритни - Ламбо - Печели Ламбо
Кайли - Порш - е тук печели Кайли :Р) :arrow:
Dark Side is one step away...

Потребител
Аватар

Мнение от darky » 29 Май 2004, 22:29

Борбата е безмилостно жестокоа :) , но: