Какво мислите за Лексус?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Какво мислите за Лексус?
Едно приятелче си взе IS220d и ме повози и останах много очерован от колата!Много тиха много красива , много добур интериор а и мотора е добър.........Вие какво мислите за марката ?
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
D3BEP написа:Много хубава Тойота.
Много точно! Опит за пробиване на по-високо ниво на пазара - луксозните возила. Този опит се оказа изключително успешен за Щатите. Иначе не са лоши - имам наблюдения, и издържат бая време. Но реално погледнато голям процент от частите на тези Лексуси върху които аз имам поглед са си правени в същите заводи където са правени и и частите на Тойотите!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Сигурно щото Лексус си е Тойота, ама в малко по-горен клас от към качество на оборудване и материали ... 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ами прави сте Lexus-> Toyota ; Acura-> Honda ; Infinity-> MaГггда
. Всички те са луксозните подразделения на тези познати Нам марки за Сащ, но както виждаме не само хамерикано иска лукс, и насам мятат по някой каручка. Може първите модели на тези "нови" марки да са били сходни с отците си, но има модели които Toyota, Mazda, i Honda не предлагад в гамата си
Лексус-а е уникална кола особено 220

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
deyan-enchev написа:
Че е симпатична колица, спор няма.
Ама каква е хипотезата?
Що не са харчи тая колица?
Защо не се харчи толкоз колкото конкурентите си от класа в който се цели - БМВ 3, Ауди А4, цедките на Мерц... ?
По - евтин е. По - малко харчи(и двете са относителни, но горе долу е така). Тойота дават по - сериозни гаранции.
Смешен е по продажби в Европа пред всяка от тях.
А в Америка истината е, че се продава не много Лексуса, а много се продава Тойотата. И Лекса покрай.
Другото точно определение, което мога да дам с две думи за тая кола е:
ЯПОНСКИ ЛУКС.
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
deyan-enchev написа:Ами прави сте Lexus-> Toyota ; Acura-> Honda ; Infinity-> MaГггда. Всички те са луксозните подразделения на тези познати Нам марки за Сащ, но както виждаме не само хамерикано иска лукс, и насам мятат по някой каручка. Може първите модели на тези "нови" марки да са били сходни с отците си, но има модели които Toyota, Mazda, i Honda не предлагад в гамата си
![]()
Батка , бъркаш се Infinity не са на Mazda, а на Nissan. По темата ще кажа , че не бих си купил Lexus IS , винаги бих предпочел Е90 или МБ Ц класа...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Много добри колички са тия. Возил съм се в хибритче RX 400H, и мога смело да твърдя че това е много добро джипче, и като возия и като ускорение. Може да се вземе такова със фул екстри на цената на х5 базов модел.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Вярно че Infinity e Нисан аз съм в грешка emo_pld. Ама Мазда нямаха ли американско подразделение бе колектив
.
По темата и аз бих избрал немското, ма незнам
, как да лепна стикера на тоя лексус дееба не вари нещо.

По темата и аз бих избрал немското, ма незнам

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
лексуса са готини машини,които се ДОБЛИЖАВАТ до БМВ,но никога няма да бъдат.ина4е дават по малко дефекти от БМВ определено.то по принцип японките са по малко дефектни от немските,ама аз винаги бих си купил немска кола.изключение бих направил само със Субару 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Сестра ми кара новия ИС 300 и е супер доволна.
м.у. по тоя повод преди малко ходих с шефа до Лексус на бул. България да гледахме ИС специално. Направи ми впечатление че дизелите не се предлагат с типтроник!!? Но пък 400N/m i 177 к.с. не са за подценяване
м.у. по тоя повод преди малко ходих с шефа до Лексус на бул. България да гледахме ИС специално. Направи ми впечатление че дизелите не се предлагат с типтроник!!? Но пък 400N/m i 177 к.с. не са за подценяване

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
скучни. перфектни. редовно на първите места по начално качество, най-малък брой дефекти след 1,3,5 години.
това което кадилак трябваше да бъде преди 10 години (сега вече и те не знаят какво трябва да бъдат)...
постепенно събраха смелост и скорост да се опитват да вземат от пазара на бмв/ауди/мерцедес- къде успешно, къде не толкова.
като автомобилен ентусиаст - не бих карал. но ако искам лукс и тихо и спокойно и надеждно да ме закара до някъде вместо да ми мига през 5к км половината арматурно табло на бенца или бмв-то или да ми изпадат части от аудито - определено е оферта...
това което кадилак трябваше да бъде преди 10 години (сега вече и те не знаят какво трябва да бъдат)...
постепенно събраха смелост и скорост да се опитват да вземат от пазара на бмв/ауди/мерцедес- къде успешно, къде не толкова.
като автомобилен ентусиаст - не бих карал. но ако искам лукс и тихо и спокойно и надеждно да ме закара до някъде вместо да ми мига през 5к км половината арматурно табло на бенца или бмв-то или да ми изпадат части от аудито - определено е оферта...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2