До синьото Е39 с номер хх5556хх :::ВАЖНО:::
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
До синьото Е39 с номер хх5556хх :::ВАЖНО:::
Става въпрос, за синьото Е39, което спира на бул. Тодор Каблешков, в кв. Бъкстон.
Пиша този пост - надявам се, че собственика влиза във форума. Значи става въпрос, за това,
че аз честичко се заглеждам по тази кола, защото минавам по тази улица почти всеки ден.
Днес обаче по нея се заглеждаше и един добре облечен господин на средна възраст и ми
направи впечатление, че си записва нещо на листче. Дано собственика прочете това и аз
да бъркам, че да няма неприятна изненада.
Пиша този пост - надявам се, че собственика влиза във форума. Значи става въпрос, за това,
че аз честичко се заглеждам по тази кола, защото минавам по тази улица почти всеки ден.
Днес обаче по нея се заглеждаше и един добре облечен господин на средна възраст и ми
направи впечатление, че си записва нещо на листче. Дано собственика прочете това и аз
да бъркам, че да няма неприятна изненада.

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
пазете колите си
моята за 2 минути я зеха на Ломско Шосе пред ресторант Шампиони докато се кача горе да остава един телефон и се върнах вече не беше там 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
bobih написа:пазете колите симоята за 2 минути я зеха на Ломско Шосе пред ресторант Шампиони докато се кача горе да остава един телефон и се върнах вече не беше там
Мамка му... и аз живея в Надежда
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
ЩЕ сложим темата в Основния форум, дано я види или да го предупреди някой!
Надявам се да е нещо несериозно, но все пак...
Надявам се да е нещо несериозно, но все пак...
- ben_g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525 TDS
bobih написа:пазете колите симоята за 2 минути я зеха на Ломско Шосе пред ресторант Шампиони докато се кача горе да остава един телефон и се върнах вече не беше там
Колеги, то всичко хубаво да ги пазим, ама най-важното е да не те "нарочат", че тогава и да пазиш и да не пазиш... имаше теми из форума за това как да се предпазим от крадци - с разните ключета на "тайни" места и прекъсване на кабели, втора аларма, но понякога и те не помагат. пълно каско задължително - пък другото е късмет май...
ben_g написа:bobih написа:пазете колите симоята за 2 минути я зеха на Ломско Шосе пред ресторант Шампиони докато се кача горе да остава един телефон и се върнах вече не беше там
Колеги, то всичко хубаво да ги пазим, ама най-важното е да не те "нарочат", че тогава и да пазиш и да не пазиш... имаше теми из форума за това как да се предпазим от крадци - с разните ключета на "тайни" места и прекъсване на кабели, втора аларма, но понякога и те не помагат. пълно каско задължително - пък другото е късмет май...
дано не е сериозно,но наистина като са я нарочили няма какво да те спаси!За тези "тайни" копчета прекъсвачи и т.н ,крадците много добре ги знаят , и единствено ги забавят,което си е пак един "+".За това трябва колата да има каско задължително!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
acer написа:Почвам да обмислям идеята за свалящо кармило, досъщ като мистър биийн.
че те едно време нали ги закачаха на рапатрак и си ги отнасяха така
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Дали не преувеличавате със саморъчно направение системи против кражба. Все пак БМВ се славят с най-добрите си имобилайзери и вградени аларми. Ако един крадец може да открадне кола с фабричната и защита то ще преодолее и вашите ключета. Пък и като я качат на колесар и я затеглят нека си има ключета и да няма волан. Истината е пълно каско, поне след известно време ще ви я платят. Ако не ви се дават пари за каско си купете Рено, лично аз гарантирам че никой няма да ви го откраде.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ukelichko написа:Дали не преувеличавате със саморъчно направение системи против кражба. Все пак БМВ се славят с най-добрите си имобилайзери и вградени аларми. Ако един крадец може да открадне кола с фабричната и защита то ще преодолее и вашите ключета. Пък и като я качат на колесар и я затеглят нека си има ключета и да няма волан. Истината е пълно каско, поне след известно време ще ви я платят. Ако не ви се дават пари за каско си купете Рено, лично аз гарантирам че никой няма да ви го откраде.
ама рено 5, 11 или 19, колкото повече ръждица толкова по малък шанс да я гепят

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
ukelichko написа:Дали не преувеличавате със саморъчно направение системи против кражба. Все пак БМВ се славят с най-добрите си имобилайзери и вградени аларми. Ако един крадец може да открадне кола с фабричната и защита то ще преодолее и вашите ключета. Пък и като я качат на колесар и я затеглят нека си има ключета и да няма волан. Истината е пълно каско, поне след известно време ще ви я платят. Ако не ви се дават пари за каско си купете Рено, лично аз гарантирам че никой няма да ви го откраде.
не съм привърженикна самодейностите ама нали се сещаш, че фабричните защити ги има всяко БМВ - крадците знаят къде и кво, а ако ти цъкнеш някъде става по-сложничко
единственото спасение е КАСКО щото ако някой реши да пипа....
ПС Сори за офф-а дано колегата няма проблеми все пак

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2