Всички ли с е36 купе са ИДИОТИ ?!?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Всички ли с е36 купе са ИДИОТИ ?!?
То бива, то може, ама тази сутрин вече всички нерви ми избиха!
Как може сутринта, в интервал от 20 минути, да стана свидетел на 4 (четири) "страхотни" изпълнения и всичките от пикльовци в е36 купе?!?
За да не бъда голословен:
1. Пътувам сутринта в 8:00 часа с тролей по Дойран, водя дъщеря ми, на 5 години, на детска градина. Застанали сме на задното стъкло на тролея, защото тя иска да гледа назад колите. Тролеят спира на спирка, но не чак вътре в отбивката за спирката, а мъничко навън. Зад нас караше някакво такси, което рабира се минава в лява лента да подмине спрелия тролей. В този момент, от нищото, изскача едно черно е36 купе с бясна скорост и понеже няма откъде да мине, се хвърля ва банк в насрещното, за да изпревари таксито, което пък от своя страна изпреварва тролея...
2. Буквално три минути по-късно: слизаме с дъщеря ми от тролея и трябва да пресечем булеварда, за да влезем в детската градина. Току-що боядисана пешеходна пътека "зебра", светофар, мигащ непрекъснато, знаци навсякъде. Заставам на платното върху зебрата, дъщеря ми на тротоара зад мен. В двете посоки колите спират, за да пресечем аз и три-четири майки с дечица. Тръгваме да пресичаме, в който момент от отсрещната лента излиза едно синьо е36 купе, влиза в насрещното и профучава покрай всички спрели коли, на около половин метър от мен и децата. Явно не му се чакаше...
3. Оставям дъщеря ми в детската и съм вече сам. Качвам се в маршрутката за киноцентъра да отивам на работа. На пазара Борово - поредното изпълнение. Зад нас се залепи бяло е36 купе, нервничи, ръкомаха нещо отвътре. Издебна момент, хвърли се да изпреварва, принуди някакъв човечец с една шкодичка да се върне панически в дясна лента, при което неминуемо засече маршрутката. Оттам спирачки, всички вътре се опознахме интимно. И всичко това - за да може бялото купе да спре със свирене на гуми на пазара Борово и да се нареди за банички... Гледах го от светофара, определено нямаше 20 годинки рейсъра...
4. Върха на сладоледа... Кръстовището на Бъкстон и околовръстното... Всички коли, във всички посоки, седим и чакаме някакъв дришльо с черно е36 купе, който явно множко му беше дошло кафето, защото беше решил в 8:30 сутринта, в най-големия гмеж по улиците, да си върти донъти насред кръстовището на околовръстното...
Та затова питам.
Знам, че много от вас, четящите, също карате е36 купе.
Всички ли изкуквате от време на време?
Или съм нацелил някакъв конкурс за простотия?
п.п. На никоя от горните коли не видях стикери, но може и да е бил някой оттук, знам ли...
Как може сутринта, в интервал от 20 минути, да стана свидетел на 4 (четири) "страхотни" изпълнения и всичките от пикльовци в е36 купе?!?
За да не бъда голословен:
1. Пътувам сутринта в 8:00 часа с тролей по Дойран, водя дъщеря ми, на 5 години, на детска градина. Застанали сме на задното стъкло на тролея, защото тя иска да гледа назад колите. Тролеят спира на спирка, но не чак вътре в отбивката за спирката, а мъничко навън. Зад нас караше някакво такси, което рабира се минава в лява лента да подмине спрелия тролей. В този момент, от нищото, изскача едно черно е36 купе с бясна скорост и понеже няма откъде да мине, се хвърля ва банк в насрещното, за да изпревари таксито, което пък от своя страна изпреварва тролея...
2. Буквално три минути по-късно: слизаме с дъщеря ми от тролея и трябва да пресечем булеварда, за да влезем в детската градина. Току-що боядисана пешеходна пътека "зебра", светофар, мигащ непрекъснато, знаци навсякъде. Заставам на платното върху зебрата, дъщеря ми на тротоара зад мен. В двете посоки колите спират, за да пресечем аз и три-четири майки с дечица. Тръгваме да пресичаме, в който момент от отсрещната лента излиза едно синьо е36 купе, влиза в насрещното и профучава покрай всички спрели коли, на около половин метър от мен и децата. Явно не му се чакаше...
3. Оставям дъщеря ми в детската и съм вече сам. Качвам се в маршрутката за киноцентъра да отивам на работа. На пазара Борово - поредното изпълнение. Зад нас се залепи бяло е36 купе, нервничи, ръкомаха нещо отвътре. Издебна момент, хвърли се да изпреварва, принуди някакъв човечец с една шкодичка да се върне панически в дясна лента, при което неминуемо засече маршрутката. Оттам спирачки, всички вътре се опознахме интимно. И всичко това - за да може бялото купе да спре със свирене на гуми на пазара Борово и да се нареди за банички... Гледах го от светофара, определено нямаше 20 годинки рейсъра...
4. Върха на сладоледа... Кръстовището на Бъкстон и околовръстното... Всички коли, във всички посоки, седим и чакаме някакъв дришльо с черно е36 купе, който явно множко му беше дошло кафето, защото беше решил в 8:30 сутринта, в най-големия гмеж по улиците, да си върти донъти насред кръстовището на околовръстното...
Та затова питам.
Знам, че много от вас, четящите, също карате е36 купе.
Всички ли изкуквате от време на време?
Или съм нацелил някакъв конкурс за простотия?
п.п. На никоя от горните коли не видях стикери, но може и да е бил някой оттук, знам ли...
e36 е новия голф 2. За голямо съжаление на всички в клуба каращи точно тая каляска...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми аз съм идиот,да и карам е36 купе!И кво ще ме биеш ли!
И аз карам неразумно понякога и ако ме хванат ще си понеса отговорноста но не пред теб!
Да идиот съм!Не се возя на трамвая!
Защото за да се качиш в него трябва да си голям мъж/а аз съм идиот/ а за да седнеш в него трябва да си или инвалид или пенсионер!
И маи и ти си идиот заедно с колегата от предната тема ''БОКЛУЦИ С БМВ''!
вСе пак сме в идиотска държава и е нормално да има идиоти като мен и теб!
П.С не бих ти отговорил ма ми е скука в офиса и си чеша езика/опс пръстите/!
П.С и да имам стикер ако ме видиш махни да те позная може и да те погоня!
И аз карам неразумно понякога и ако ме хванат ще си понеса отговорноста но не пред теб!
Защото за да се качиш в него трябва да си голям мъж/а аз съм идиот/ а за да седнеш в него трябва да си или инвалид или пенсионер!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Всички с е36 са идиоти, особено ако са с купе
Спокойно след някой друг месец ще понамалеят, щото повечето ще са минали на фастра. Все пак тва са некви рейсърчета, за които марката не означава нищо, е36 е бавно и харчи много

Спокойно след някой друг месец ще понамалеят, щото повечето ще са минали на фастра. Все пак тва са некви рейсърчета, за които марката не означава нищо, е36 е бавно и харчи много

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Valentin_Peev написа:Всички с е36 са идиоти, особено ако са с купе![]()
Ат е бавно и харчи много що го караш бе

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
hemicharger написа:Valentin_Peev написа:Всички с е36 са идиоти, особено ако са с купе![]()
Абе ти нещо не си ме разбрал

Последна промяна Valentin_Peev на 04 Апр 2008, 17:01, променена общо 1 път
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Valentin_Peev написа:hemicharger написа:Valentin_Peev написа:Всички с е36 са идиоти, особено ако са с купе![]()
Абе ти нещо не си ме разбрал. Мене си ме кефи и ще си го карам още дълго време.
То в края на работния ден вече ни приемам ни предавам

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
Nukem написа:Ми аз съм идиот,да и карам е36 купе!И кво ще ме биеш ли!
бате на кви наркотици си ако може да попитам....
нямам дете,но ей бого ми ако минеш пред мен на пешеходна патека и аз водя племеника си за ръка повярвай ми ще останеш веднага без заден джам ( имам лошия навик да си нося връзката с ключове в ръка)
а пък ако заради теб трябва да седя и да чакам на кръстовище в 8.30 сутринта когато без друго е една малка лудница ще хапнеш няколко бързи шамара да се събудиш....ю
кога ще разберете че идиотското държане по улиците няма да ви донесе нищо,нито ще сте по велики нито по богати...какво целите с това немога да разбера....
държавата ни била идиотска за тва и ти си идиот....ако живеехме в Германия силно се съмнявам че пак нямаше да си същия келеш с пичеловка който си мисли че е велик и всички са длъжни да се съобразяват с него,че е видиш ли на него сега му скимнало да се прави на мъж да да се връка като кака пред руски паметник на некое крастовище
пп:нищо лично към теб и другите колеги от форума с е36 било то купе седан или компот...ама с това поведение по пътищата до никаде нема да стигнем,най много да си подържаме черната хроника на загинали по пътя
айде останете си със здраве и дано да не попадам на подобни "идиоти" тая вечер
поздрави
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Nukem написа:Ми аз съм идиот,да и карам е36 купе!И кво ще ме биеш ли!
добре ли си, младеж?

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз па докато го карах ,ме подминаваха всички
и ме гледат учудено че карам бавно
Но го продадох отдавна,така че си измивам ръцете
Иначе е супер сериозно че в конкретния случай и за деца става дума,то хубаво сички тия изпълнения ,ама на безлюдно,да рискуват или бавят само себе се
Имах приятелка ,която караше фиеста,искаше от тати да и купил ТТ,ама той и казал,рано ти е ,не знаеш къде и кога се дава газ...
Умна постъпка 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Колеги, не се нервирайте, ще ви излязат бръчки.
Нямах предвид да обидя никой персонално, но съгласете се, в 8 сутринта на няколко пъти да застрашат живота ми, айде, мен кучета ме яли, но да застрашат живота на дъщеря ми, защото нямат капка акъл, и вие да сте - и вие ще избеснеете.
Колега Nukem, не познавам маниера ти на каране, но съм 100% убеден, че не се опитваш да прегазиш 4 дечица на пешеходна сутрин за спорта
Нямах предвид да обидя никой персонално, но съгласете се, в 8 сутринта на няколко пъти да застрашат живота ми, айде, мен кучета ме яли, но да застрашат живота на дъщеря ми, защото нямат капка акъл, и вие да сте - и вие ще избеснеете.
Колега Nukem, не познавам маниера ти на каране, но съм 100% убеден, че не се опитваш да прегазиш 4 дечица на пешеходна сутрин за спорта
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
краят на работната седмица май сички изкукваме вече. време е за отмор....!
по темата: не с Е36 ,а с Е736 да е -идиота си е идиот!!! и ако го прави от клешлък ,а не защото е поднесла колата без да иска си заслужава човек да го стигне и да му нашока репата проста...!!! та ако ще и със самолет да е!!
по темата: не с Е36 ,а с Е736 да е -идиота си е идиот!!! и ако го прави от клешлък ,а не защото е поднесла колата без да иска си заслужава човек да го стигне и да му нашока репата проста...!!! та ако ще и със самолет да е!!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Фил написа:Колеги, не се нервирайте, ще ви излязат бръчки.
със синьото не съм бил Аз, щото напоследък ходя предимно пеша. Просто е от такива турбо киселяци или от дрогирани и неориентирани страрци движещи се кат свободни електрони вече ме избива на садизъм. За да не си късам нервите , да не кисна в задръствания тургам си слушалките и изобщо не ме интересува кои от къде и как минава. На останалите мога само да пожелая да си намериат работа по-близо до там където живеят

Последна промяна turboto на 04 Апр 2008, 17:25, променена общо 1 път
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
Ето заради ей такива малоумници за които колегата фил говори ни се носи лоша слава.
Това го правят или някакви идиоти които няма какво да губят или някакви келеши дето никога в живота не са се срещали с екстремни ситуации където всичко става за 1 секунда и като се събудиш на другия ден да не може да повярваш че връщане назад няма..... в кюпа си.
Аре със здраве и лека събота и неделя
Това го правят или някакви идиоти които няма какво да губят или някакви келеши дето никога в живота не са се срещали с екстремни ситуации където всичко става за 1 секунда и като се събудиш на другия ден да не може да повярваш че връщане назад няма..... в кюпа си.
Аре със здраве и лека събота и неделя
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2