помощ за превод от немски на БГ
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
помощ за превод от немски на БГ
Der Ausfuhrer der Waren auf die sich dieses Handelspapier bezieh erklaert, dass diese Waren, soweit nichts anderes anderes angegebe praeferenzbeguensitgte EG - Ursprungswaren sind! и отделно думите "verkauft" и "Gabrauchtfahrzeug"
Благодаря предварително на отзовалите се!
Благодаря предварително на отзовалите се!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
verkauft означава продаден.
Другото е грешно написано, означава автомобил втора ръка.
Основното доколкото разбирам е декларация за съответствие, в която се декларира, че произходът им е от зоната на ЕС, освен ако не бъдат представени други документи за произход. Това ако написаното EG в твоят пост е сбъркано EU. Идеята вероятно е че с тоя документ няма да има мита?
Нека и някой друг помогне, аз съм позабравил немския а има и термини, но ми се струва, че това е смисъла.
Другото е грешно написано, означава автомобил втора ръка.
Основното доколкото разбирам е декларация за съответствие, в която се декларира, че произходът им е от зоната на ЕС, освен ако не бъдат представени други документи за произход. Това ако написаното EG в твоят пост е сбъркано EU. Идеята вероятно е че с тоя документ няма да има мита?
Нека и някой друг помогне, аз съм позабравил немския а има и термини, но ми се струва, че това е смисъла.
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
благодаря за отговора съкращението си е EG не EU от договор за продажба на автомобил е, ако може дословно някой да преведе текста ще съм благодарен
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
износителят на стоките, до която се отнася търговския документ, декларира, че тези стоки, доколкото не е описано нищо друго, са преференциално поощрени стоки с начален произход от EG(Europaeische Gemeinschaft) Европейската общност.
Verkauft - продаден(о/а)
Gebrauchfahrzeug - използвано превозно средство.
Verkauft - продаден(о/а)
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
simeon написа:износителят на стоките, до която се отнася търговския документ, декларира, че тези стоки, доколкото не е описано нищо друго, са преференциално поощрени стоки с начален произход от EG(Europaeische Gemeinschaft) Европейската общност.
Verkauft - продаден(о/а)

6 мнения
• Страница 1 от 1