за какво мечтаем..
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
за какво мечтаем..
отдавна се чудя да питам ли всички ви и накрая се реших!та ще е интересно да се сподели за какво си мечтаем или какво заема голяма част от мислите ни?то е ясно,че само двигатели и други разни железа ни се въртят постоянно из главите,но за мен има нещо,което не може да се сравни с кола...става въпрос за къща!да,това ми е мечтата и сега ще ви я опиша!
всеки знае пътя между ст загора и с.богомилово и след излизане от зарата преди вуз-а вдясно има доста добър терен(според мен,то там ще правят уж страшен квартал,ама кога...)та искам я на два етажа,но с голяма разгърната площ,няма смисъл от високо,лека оградка и всичко в светли тонове.двора задължително да е голям-райграсче,леко фонтанче да църка,басейнче,ама малко,щот не съм плувец,но задължително с бар!много зеленина,дървета,храстчета,цветя,астма-трябва да има сянка!една беседка може и отдолу да минава малко каналче от камъни,ама така разположени,че като ги преодолява водата и да издава такива приятни шумове(нещо като на любчо в ресторанта,лятната градина
).някъде ще има пещ-за пици,барбекю и такива хапвания...за гаража имам изискване да е доста голям,ще сложим малко инструмент и каналче ще има,много осветен,подреден и с малък бар също-да има къде да се човърка през деня.
за къщата-на първия етаж огромна стая още с влизането,тежка маса,до нея каминка,отстрани няколко бара,отгоре лека тв стена,много и огромни диванчета,да е удобно и да не ти се става.кухнята също трябва да е голяма и удобна,че много обичам да ям и трябва да се готви с кеф.сега там спални,бани и други няма ги споменаваме.в мазето една добра механичка с много дърво,да създава атмосфера,там ще се сяда като стане адската жега отвън!иначе изолацийка как си трябва,горе няква батерийка-няма да тъпчим онези гадове от токовото,пък аз обичам да е светло навсякъде и няма се гасят лампите!някъде ще разположа едно казанче,помещението ще е направено с мерак и удобно и варенето на ракийцата ще е празник!
и като си седя на дворчето,ще имам гледка към пътя,ще си релаксирам по цял ден и естествено ще чакам винаги гости!то сега магистралката минава малко по-надолу,но за няколко минути по околовръстното и готово!всеки уикенд,особено по топло време,ще има яки партита,яка музичка
,много прожектори,масите пълни и по отбивката от пътя до портата само и естествено баварци..
такива партита ще забиваме и като се разгърми росен(много обича заря)онези братчета по морето с яхтите,ще бягат да си леят куршум от големия гръм
та така си я представям и всеки ден я мисля,ама за реализацията й,трябва много пара, а незнам откъде ще дойде
а като стане,се сещате,че повече няма се бачка-само за удоволствие,затова трябва се измисли няква схема
е това е от мен,за това си мечтая,а колата ще е пак някоя стара,ама вече двуврата и много зла,но в перфектно състояние и доставяща много удоволствие..всъщност колите ще са няколко и през деня като си стоя на беседчицата,ще си ги гледкам и ще си цъкам ментичката,а усмивката ми ще е най-доволната...
всеки знае пътя между ст загора и с.богомилово и след излизане от зарата преди вуз-а вдясно има доста добър терен(според мен,то там ще правят уж страшен квартал,ама кога...)та искам я на два етажа,но с голяма разгърната площ,няма смисъл от високо,лека оградка и всичко в светли тонове.двора задължително да е голям-райграсче,леко фонтанче да църка,басейнче,ама малко,щот не съм плувец,но задължително с бар!много зеленина,дървета,храстчета,цветя,астма-трябва да има сянка!една беседка може и отдолу да минава малко каналче от камъни,ама така разположени,че като ги преодолява водата и да издава такива приятни шумове(нещо като на любчо в ресторанта,лятната градина

за къщата-на първия етаж огромна стая още с влизането,тежка маса,до нея каминка,отстрани няколко бара,отгоре лека тв стена,много и огромни диванчета,да е удобно и да не ти се става.кухнята също трябва да е голяма и удобна,че много обичам да ям и трябва да се готви с кеф.сега там спални,бани и други няма ги споменаваме.в мазето една добра механичка с много дърво,да създава атмосфера,там ще се сяда като стане адската жега отвън!иначе изолацийка как си трябва,горе няква батерийка-няма да тъпчим онези гадове от токовото,пък аз обичам да е светло навсякъде и няма се гасят лампите!някъде ще разположа едно казанче,помещението ще е направено с мерак и удобно и варенето на ракийцата ще е празник!
и като си седя на дворчето,ще имам гледка към пътя,ще си релаксирам по цял ден и естествено ще чакам винаги гости!то сега магистралката минава малко по-надолу,но за няколко минути по околовръстното и готово!всеки уикенд,особено по топло време,ще има яки партита,яка музичка

такива партита ще забиваме и като се разгърми росен(много обича заря)онези братчета по морето с яхтите,ще бягат да си леят куршум от големия гръм

та така си я представям и всеки ден я мисля,ама за реализацията й,трябва много пара, а незнам откъде ще дойде

е това е от мен,за това си мечтая,а колата ще е пак някоя стара,ама вече двуврата и много зла,но в перфектно състояние и доставяща много удоволствие..всъщност колите ще са няколко и през деня като си стоя на беседчицата,ще си ги гледкам и ще си цъкам ментичката,а усмивката ми ще е най-доволната...

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
мене 6ца ми е малко..!! мечтите трябва май да са некакси по-неизпълними ,за да се случват по-трудно. че нещо ... квото си мечтах до сега - то дойде...!!!
мечтая за къща на самотен остров по бариерният риф ,кану и малко яхтенце да си ходя до Сидни на опера...!! може и хеликоптерче...!!
мечтая за къща на самотен остров по бариерният риф ,кану и малко яхтенце да си ходя до Сидни на опера...!! може и хеликоптерче...!!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aз от както се върнах от щатите не мечтая в тази прокълната държава мечтите са коварно нещо ,но съм си поставил цел до 3 години Е46 330CI и руса мацка до 48 килограма не че сега не ми попадат такива но и да може да се проведе един обикновен разговор с нея !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
SKISA написа:мечтите трябва май да са некакси по-неизпълними ,за да се случват по-трудно...
Meчтая да карам по перфектни български аутобани, мечтая като си оставя колата пред блока, сутринта да я намеря непокътната, мечтая да изправям джанти и да сменям окачване веднъж на 10 години, мечтая...

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
ЗДРАВЕ цял живот и 6-ца,ама от тото-то.... 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
titto написа:ЗДРАВЕ цял живот и 6-ца,ама от тото-то....

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
оххх на Павлинчо не му е лесно момчета. Иска бар в басейна, Бар в гаража
, няколко бара на първия етаж
. Ахх Младец, па тва място към Богомилово е уникално момче, добре си му хверлил учо. Ай тъй и аз ти споделям мнението, ма малко по към височкото да ми е къщурката аи тъй кат на "Ефир" чорбаджията, че лятото да е по ладно. По зарата мноо жега ба тва поле кък са нагрява. За басейнчето дума няма да обелвам шом ше има бар си е ОК
.
Па за гаража освен бара ти споделям мечтата за канал ма повече клоня към един малък колонен подемник
.

Па за гаража освен бара ти споделям мечтата за канал ма повече клоня към един малък колонен подемник

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Мечтая си да имам писта с много конфигурации...
няколко картинга..
от всичките класове по една бегачка...
безкрайна колонка 100 октана и нагоре...
и...да си пия кафето с Тиф, Да Стиг...и мацката
няколко картинга..
от всичките класове по една бегачка...
безкрайна колонка 100 октана и нагоре...
и...да си пия кафето с Тиф, Да Стиг...и мацката

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4