Баш майстора в действие
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Баш майстора в действие
Това ми се случи преди две години във Варна. Трябваше да боядисам колата и ме насочиха към "наш човек".Тоя, същият каза, че му трябват пет дена, а ми боядисва колата за двайсе. Колата изглеждаше все едно аз съм я боядисвал, но като съм бил в пети клас- виждаше се до къде е новата боя и имаше остатъци от хартиеното тиксо. Взе ми "по- тънко"- вместо 110 по 130 лв. на детаил. Половината пари му дадох напред. Счупиха ми блокажа и ключалката на капака. Ходих четири пъти за рекламация на багажник и капак. Накрая "нашият човек" спря да си вдига телефона, като му звъня. И понеже не ми се занимава с простотии, когато ми вдигна накрая телефона, му казах че е некадърник и го оставих на мира. Сега колата ми е отново за боядисване- предния капак и шибидаха се лющят, багажника се е пропукал на повече от десет места, праговете отстрани и престилката отпред са вече без боя!
п.п. Това беше визитката на Иван- монтьора, който сега работи в сервиза до ОМВ, на околовръстното. Дано никой да не попада на него!
п.п. Това беше визитката на Иван- монтьора, който сега работи в сервиза до ОМВ, на околовръстното. Дано никой да не попада на него!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе Краси,що не вземеш да го натовариш с малко бой тоя Иванчо
Ти си втория от който чувам "хубави" неща за тоя селски бояджия.

Ти си втория от който чувам "хубави" неща за тоя селски бояджия.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- magiosnik^
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d Avtomatik / Touring

надявам се това да не е твоята кола !!!
Тази беше оставена за ремонт (боядисване на детайл) майстора обаче не я прави, а я кара и ходи на кафета с нея ,.. просто да го забележат
аз лично видях как я завъртя и виж на какъв хал е задното колело ,.. после неволно станало нали !
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
[quote="magiosnikнадявам се това да не е твоята кола !!!...[/quote]
Тоя майстор, колкото и да го биеш, все му е малко. Как е съсипал колата само

Тоя майстор, колкото и да го биеш, все му е малко. Как е съсипал колата само

От тогава русото не е на мода.
- BMW_CS_Concept
- кандидат ентусиаст
-
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Преди 2 години карах спортна кола и бях зажулил врата и бях я оставил да я изправят и боядисат. Младо момче беше майстора, много пекано и кадърно (разбира си от работата) - имах едни лепенки по врата и ми ги запази , много доволен бях от него... Преди няколко месеца се засякохме с момчето в едно кафе и той ме разпитваше за спортната кола, що съм я продал и други неща. После зех да му разправям колко много вървяла,а той ми вика : е да много вървеше аз съм я карал и знам. И аз го питам ми кога си я карал ? И той ми отговаря : Ми не помниш ли , че беше ожулил вратата и ми я беше оставил за 1 седмица.
Един приятел пък отива да си зима колата от ремонт и гледа някви "майсторчета" му дърпат ръчни с колата в двора на сервиза...

Един приятел пък отива да си зима колата от ремонт и гледа някви "майсторчета" му дърпат ръчни с колата в двора на сервиза...
- ktv
- оптимист-неверник
-
Малко пояснения:
- посочените цени са отпреди две години. Сега не ги знам, ама като ще се боядисва пак, кажете нещо актуално
;
- като става въпрос за бой, това е най- лесно- отивам, бия го на всички спортове и какво печеля? Нищо!
;
- тая кола от снимката не е моята и по- добре, щото аз колкото и да съм "ненападателен", не бих издържал
- посочените цени са отпреди две години. Сега не ги знам, ама като ще се боядисва пак, кажете нещо актуално

- като става въпрос за бой, това е най- лесно- отивам, бия го на всички спортове и какво печеля? Нищо!

- тая кола от снимката не е моята и по- добре, щото аз колкото и да съм "ненападателен", не бих издържал

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Еми колеги май навсякъде е така. Миналата седмица с един приятел отиваме до МОТО-ПФОЕ да му сменът накладките (кара Ц70 волво) и нещо какво ни забавиха и направихме едно кръгче на целия севрвиз и се озовахме отзад и там на паркинга пак така се караха всички коли,даже видхме и наща как и теглят ръчни,та после бяха скандали и те му платиха накладките и всичко...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Facheff написа:Еми колеги май навсякъде е така. Миналата седмица с един приятел отиваме до МОТО-ПФОЕ да му сменът накладките (кара Ц70 волво) и нещо какво ни забавиха и направихме едно кръгче на целия севрвиз и се озовахме отзад и там на паркинга пак така се караха всички коли,даже видхме и наща как и теглят ръчни,та после бяха скандали и те му платиха накладките и всичко...
Ако става въпрос за сервиза в Люлин - подкрепям. Наистина не се отнасят с колите по най-добрия начин. Или поне голяма част от майсторите там.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Затова ако имаш по-свободно време правиш така... И ако ти се занимава разбира се... прочиташ 3-4 книги... малко упражнения и си я боядисваш сам... един пистолет може да си вземеш за 200лв с компресора...
- ktv
- оптимист-неверник
-
Според мен не е икономически обосновано и физически възможно човек сам да си прави всичко по колата. Иначе е ясно, че когато сам си правиш нещо, най се стараеш, и резултата е най- близък до това, което искаш. Ако не стане работата, освен на себе си няма на кого другиго да се сърдиш 

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2