Какво е наказанието за неугледен външен вид на возилото?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Какво е наказанието за неугледен външен вид на возилото?

Мнение от Неделчев » 29 Мар 2008, 16:36

Днес се натресох при потегляне в теглича на Нисан Терано, като нацелих точно теглича с фара. :lol: Строши се фара и мигагача - начупиха се стъкълцата им /все пак скороста беше едва 4 - 5 км в час/, инак самите те останаха здрави и светят идеално и сега.
Малка част - към 10 см. парче от бронята се откърти и остана затисната на лебедката за теглича му.
Ще ми се наложи до понеделник или вторник да я карам в такъв външен вид, та ме плаши какъв акт могат да ми изтърсят.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Мар 2008, 17:58

нищо..аз 2003 с такъв фар като твоя,крив преден капак,без предна броня с номера качен на свински опашки,отпред с 13 инчови джанти и отзад с 15 с борд як и на всичко това форд орион 89 1.6 тръгнах от пловдив за велико търново че имах спешна работа...обиколих целия ден там и после се върнах... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Какво е наказанието за неугледен външен вид на возилото?

Мнение от dqvola666 » 29 Мар 2008, 20:11

Неделчев написа:Днес се натресох при потегляне в теглича на Нисан Терано, като нацелих точно теглича с фара. :lol: Строши се фара и мигагача - начупиха се стъкълцата им /все пак скороста беше едва 4 - 5 км в час/, инак самите те останаха здрави и светят идеално и сега.
Малка част - към 10 см. парче от бронята се откърти и остана затисната на лебедката за теглича му.
Ще ми се наложи до понеделник или вторник да я карам в такъв външен вид, та ме плаши какъв акт могат да ми изтърсят.
Ми господин полицай преди малко си видях така колата. Готов си бира пия :mhihi: Следващия! демек нищо не могат ти кажат поне на мен не са вече 4 месеца :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 29 Мар 2008, 20:16

абе ако искат - могат, да не ти се случва....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Мар 2008, 20:21

Брат ми пък 1 месец караше с преден джам напукан на мозайка и преден капак като релефна карта на БГ, щото се блъсна едното в другото :mhihi: и нищо не му казаха.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 30 Мар 2008, 0:12

щом светинищо няма да ти кажат един пиятел караше по същия начи 4 месеца и даже със счупено шофиорско стъкло облепено в тиксо

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 30 Мар 2008, 15:43

Я пробвайте да минете през карулката на владая. :mhihi: Нема пропуск там за тия работи.там от всичко прават пари. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 30 Мар 2008, 15:46

ако поискат могат и от движение да спрат колата, да не ти се случва ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 30 Мар 2008, 17:48

Неделчев не се тревожи особенно. Ето с какво кола след катастрофата си в Турция минахме през Малко търново (Без пътната помощ, НА ХОД) като никой и дума не ни каза.

ПП. Колата нямаше много останали прозорци :mhihi: . Качеството на снимковия матриял не е харабия, ама истинския апарат беше някаде по полето и си остана в Турция :mhihi: .

Изображение

Изображение
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepo_ood » 31 Мар 2008, 1:34

да не ти пука!караш ,а ако те спрат казваш ,че е станало преди малко и сега отиваш на маистор.Щом всичко свети не мисля ,че ще ти кажат нещо.Като се сетя в какво състояние ''коли'' има по пътищата лошо ми става.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 31 Мар 2008, 2:17

Nucl3arDru1D написа:ако поискат могат и от движение да спрат колата, да не ти се случва ;)

както някои правилно го каза .. тея НИЩО нема да ти направят е въпрос на техна гледна точка дали са на кеф .. иначе директно колата се спира от движение пак ти иди обясняваи че си тръгнал до майстора , пука им на тех .. има си закони само че няма кои да ги спазва
Изображение

Назад към Извън Темата