Май ме снимаха Господата Катаджий
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Май ме снимаха Господата Катаджий
Здравейте пичове преди около 15 минути май ме снимаха
за пловдивчани карам от ВСИ светофара надолу към мебелна куща(тракия) голям булерард с 3 ленти и понеже в близост строят огромен центар за нещо си са разкопали яко пътя и и има огромна яма която или спираш за да я минеш или караш бързо да не я осетиш и се бях позасилим някаде с 90 км карах и извежнъж видях няква бяла кола стой междо две дървета на тротоара . за миг си помислих че са полицай но не натиснах спирачките
и в момента в който минах поракай тях загледах колата бяла астра без лепенки и вътре единия беше с светлоотразителна жилетка ......
снимали са ме .
кво очакваме 90 км някаде тва са над 40 км
за пловдивчани карам от ВСИ светофара надолу към мебелна куща(тракия) голям булерард с 3 ленти и понеже в близост строят огромен центар за нещо си са разкопали яко пътя и и има огромна яма която или спираш за да я минеш или караш бързо да не я осетиш и се бях позасилим някаде с 90 км карах и извежнъж видях няква бяла кола стой междо две дървета на тротоара . за миг си помислих че са полицай но не натиснах спирачките
и в момента в който минах поракай тях загледах колата бяла астра без лепенки и вътре единия беше с светлоотразителна жилетка ......

кво очакваме 90 км някаде тва са над 40 км

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта

П.С стига бе .. преди 1 месец плащах глоби 170 лева от 2005-6-7 година

Последна промяна denko на 26 Мар 2008, 12:53, променена общо 1 път

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Също имам една въпросителна колата е на баща ми на името
него ли ще го настиснат защото аз живея на друг адрес
да не вземат да го претесняват човека с глупости .
и как стой върпоса с плащанията на тия глоби колко време мога да не ги плащам
щото имам един голф на мое име и има някви данаци за плащане от време господно

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
denko написа:Също имам една въпросителна колата е на баща ми на името
ще го викнат него и ако не иска той да го отнесе трябва да води виновния

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Може да са архитекти или сондажи дето мерят строежа...и ти си се заблудил че те снимат....затова са облекли жилетката за безопасността !
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Денко, то е проекция на акъла и на твоята компетентност по всички въпроси, братовото. Казвам ти го във връзка със спамерската ти за бележка в друга тема.
Умният човек мисли предварително.
И какво ще изкараме от тая тема? Ще изскокне някой чичко полицай, който ще ти анулира акта... Ха дано.
Мен защо не ме снимат или не пищя ката ме снимат?
Карал си
- на тате колицата
- с два пъти и нещо над ограничението
- без колан
И ореваваш орталъка. Ами като си готов да нарушаваш правилата е хубаво да си готов да си носиш и последствията.
И да се жалваш и да не се жалваш, каквото е станало е станало.
Звучиш ми тъй, сякаш взимаш колата на тате с разрешение всеки петък за от вас до дискотеката, честно.
Досега съм минавал покрай десетки залегнали в храстите коли на полицаи. С лепенки или без или с буркани.
И, ако не ме спрат, не са ме снимали, или поне не са ползвали снимката. Може и да има няколко коли, които снимат, но в общия случай ченгетата предпочитат да те хванат и даже да не е за подкуп да си напишат името на фиша отколкото да отчитат косвено дейност чрез някой друг отдел.
Обикновено карам малко над ограниченията в градски и извънгадски условия, тъй че да бях получил бележка.
Нищо не казвам, може и да са те снимали. Само дето ако ще се правиш на мъжкар, бъди си мъжкар. Ако всички почнем за всеки случай когато е можело да ни спрат ченгета да правим дискусии...
Другият ти въпрос всъщност е странен и отговорът му се намира в закона и правилника за движение по пътищата. Най - приятелски ти препоръчвам да си купиш едно копие, да си го прочетеш и да си го държиш в колата. Особено ако всеки път караш така и всеки път като те хванат, психиката ти се срива.
Умният човек мисли предварително.
И какво ще изкараме от тая тема? Ще изскокне някой чичко полицай, който ще ти анулира акта... Ха дано.
Мен защо не ме снимат или не пищя ката ме снимат?
Карал си
- на тате колицата
- с два пъти и нещо над ограничението
- без колан
И ореваваш орталъка. Ами като си готов да нарушаваш правилата е хубаво да си готов да си носиш и последствията.
И да се жалваш и да не се жалваш, каквото е станало е станало.
Звучиш ми тъй, сякаш взимаш колата на тате с разрешение всеки петък за от вас до дискотеката, честно.
Досега съм минавал покрай десетки залегнали в храстите коли на полицаи. С лепенки или без или с буркани.
И, ако не ме спрат, не са ме снимали, или поне не са ползвали снимката. Може и да има няколко коли, които снимат, но в общия случай ченгетата предпочитат да те хванат и даже да не е за подкуп да си напишат името на фиша отколкото да отчитат косвено дейност чрез някой друг отдел.
Обикновено карам малко над ограниченията в градски и извънгадски условия, тъй че да бях получил бележка.
Нищо не казвам, може и да са те снимали. Само дето ако ще се правиш на мъжкар, бъди си мъжкар. Ако всички почнем за всеки случай когато е можело да ни спрат ченгета да правим дискусии...
Другият ти въпрос всъщност е странен и отговорът му се намира в закона и правилника за движение по пътищата. Най - приятелски ти препоръчвам да си купиш едно копие, да си го прочетеш и да си го държиш в колата. Особено ако всеки път караш така и всеки път като те хванат, психиката ти се срива.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ДЗВЕР, аз като гледам във всяка една тема дискусийте са твое дело
дали те интересува или не, важното е да напишеш 2 страници през 10 минути
п.п. отивам за пуканки и като се върна ще прочета 3-те страници критики към мен

дали те интересува или не, важното е да напишеш 2 страници през 10 минути

п.п. отивам за пуканки и като се върна ще прочета 3-те страници критики към мен

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
///peter написа:Ако е имало кола до теб и я има на кадъра, снимката се анулира![]()
абе не е баш така и мен ме снимаха и като ходих в кат в прожекционната

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2