На Море в Гърция :D
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
На Море в Гърция :D
Миконос
Садорини
Родос
Кефалоня
Керкира
Закинтос
Метеора

Садорини

Родос

Кефалоня

Керкира

Закинтос

Метеора

Последна промяна KiNG на 26 Мар 2008, 14:25, променена общо 3 пъти

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
3тата снимка....е тва да ми е вилата...
Много е красиво там ама много народ бе не можеш да се топнеш в морето 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
А това е една малка част от това което може да се види. Мисля на нащо море да не ходя за повече от 3 дена и то в района на Влас - Несебър 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
BMWALPINA написа:3тата снимка....е тва да ми е вилата...Много е красиво там ама много народ бе не можеш да се топнеш в морето
няма да се караме мойта е 1 и 2

KiNG По добре е там отколкото в БГ, направо отивайте. В БГ къде остана приемливо, като цена и удоволствие спрямо нея, лукс и красота. Я самосвали щи пълнят дробовете с прах, я бетоновози с цимент, малко кранчета, багери, крадци и улични измамници рекетьорски.
!Алекс къде ще ходите : Касандра, Ситония или Атон?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
големи красоти си боднал...!!! наистина е хубаво-само ме издразниха гърчолята с обслужването!разглезих се в турция и в гърция ми се виде кофти отношението...па и ценичките!! иначе-нема геле!!
deyan-enchev написа:
!Алекс къде ще ходите : Касандра, Ситония или Атон?
еми хотела е POTIDEA PALACE***** и се намира на п-в Касандра,иначе има круиз около п-в Атон
http://www.potidea-palace.gr/photogallery.php е тва е мястото

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Ей - висша форма дразнение
Страхотни снимки - навсякъде от местата съм ходил освен Кефалония и Керкира и като гледам снимките определено следващия път, лятото съм там!

Страхотни снимки - навсякъде от местата съм ходил освен Кефалония и Керкира и като гледам снимките определено следващия път, лятото съм там!
grnka написа:на седмата снимка (миконос) пича се казва петрос или петър на бг той е маскот там...миконос е ибизата на бялото море...пуснете в гуугл имагес да видите още снимки...
Ама като гледам е мега фулл навсякъде, я кажете септемврийски малко по-спокойно ли е, щото тогава смятам да направя една Гърция

Иначе е уникално няма спор!
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
15 мнения
• Страница 1 от 1