поредната изцепка с бмв

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

поредната изцепка с бмв

Мнение от genezis » 25 Мар 2008, 11:00

за пореден път се случва Бмв да е замесено в ПТП и то сериозно,за щастие без жертви...
вчера привечер към 17.00-17.20
на пътя посока Костинброд в участака между карулката на околовръстен път и Волуяк,мой приятел се пребира с Фиат Мареа и изпреварвайки камъон отзад го натиска черна X5-ца голем зор е било да мине вигорно много е бързал,при прибирането от лява в дясна лента на фиата джипа го закача за бронята и го завърта фиата се удря в мантинелата отплеква се от нея и се завърта пада в деренцето отстрани на пътя и застава на една страна върху вратите.
Джипа се забива в мантинелата и се смазва...
за щастие човека с фиата е бил с колан и са се отворили и двата бега и това го е запазило,от колата нищо нестава и защо...щото пича с x5-цата е трябвало да лети със 170км/ч и да се опитва да прескача всичко що е на пътя му....

пп:Мислете хора,МИСЛЕТЕ,никой не е безсмъртен дали сме с x5 или със лада всички сме равни на пътя и имаме равното право да се движим по него...
пп1: по непотвърдени данни момчето със джипа е бил без книжка и явно е бързал само за пред себе си да си дигне адреналина,е дигна си го добре....

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Мар 2008, 11:11

да кофти треало е фиата да го пусне аз мисля че и фията е настъпила и са се погнали но си адски си прав че няма значение дли е мерц или лада аз всеки ден се възхищавам на изпълнения на глупусти

неказвам че фията е задължен да го пусне защото е евтин а другото е бмв но като го видиш че е решил да лети пусни го нека си троши главата добре че са живи супер кофти история :bcry:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 25 Мар 2008, 11:27

Абе и пича с Фиата явно не е карал с 60 :)

Пък и по тоя път.. явно са се доказвали кой колко може...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 25 Мар 2008, 11:57

Giorceto написа:Абе и пича с Фиата явно не е карал с 60 :)

Пък и по тоя път.. явно са се доказвали кой колко може...

че не е карал с 60 не е,да ме прощавате,ама човека просто си е изпреварвал камион когато зад него се е залепил джип и го е ударил в момента когато се е пребирал в платното си....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 25 Мар 2008, 12:29

и аз сам правил така с едно такси , целата истина идва от там:
оня играч с Х5, 3.0д напр. то тва лети, а оня в фиат я нещо дизелче слабо абе много много слабо... !! и изпреварва камиона бавно бавно /бавно за тоя с Х5../ и за тва така се получава, а тоя с Х5 мисли че некои ше доиде в насрещното и за тва насира и натиска повече газта .. лично аз изпреварвам /почти/ винаги само като пред мене никои не изпреварва щото така зависеш от тоя насраняк отпред .. тъпо е, а тоя с фиата е требвало да го пусне джипа на къв играч се е направил ? но много зависи

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 25 Мар 2008, 12:50

BMW-E39 написа:и аз сам правил така с едно такси , целата истина идва от там:
оня играч с Х5, 3.0д напр. то тва лети, а оня в фиат я нещо дизелче слабо абе много много слабо... !! и изпреварва камиона бавно бавно /бавно за тоя с Х5../ и за тва така се получава, а тоя с Х5 мисли че некои ше доиде в насрещното и за тва насира и натиска повече газта .. лично аз изпреварвам /почти/ винаги само като пред мене никои не изпреварва щото така зависеш от тоя насраняк отпред .. тъпо е, а тоя с фиата е требвало да го пусне джипа на къв играч се е направил ? но много зависи

първо колега...пътя е еднопосочен няма кой да дойде срещу теб щото има мантинела
второ фиата си върви много прилично дизел с турбина си е доста сериозен мотор
трето.изказването ти"на къв се е направил тоя с фиата" е много неуместно в случая,човека си кара и си изпреварва камиона,а това че отзад лети оня пич с джипа с над 170 това чия вина е кой в случая се е правил на нещо :idea:
още повече,това че е с x5 какво значи че трябва му се отцепи движението за да мине така ли
айде малко по сериозно да гледаш на нещата

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 1.8T 4x4
Мечтае да кара: RS6

Мнение от baricade » 25 Мар 2008, 12:57

според мен спора - кой на къв се е правил в случая е безсмислен , на пътя има прекалено много различни ситуации , за да можем да кажем да той е винов или не , просто при леко невнимание или в случая простотия (каране с прекалено висока скорост) се случват такива неща , добре че няма жертви , колата като е счупена майната и коли бол , живота е по ценен

Потребител
Аватар

Мнение от Slayera » 25 Мар 2008, 15:48

аз не виждам какво има да се обсъжда кой е виновен. то е повече от ясно. първо този с джипа не е имал книжка, второ по закон трябва да изчакаш изпреварващия да си завърши маневрата и после да предприемаш действия и трето го е ударил отзад. добре, че няма пострадали, другото са ламарини.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 25 Мар 2008, 15:58

Тоя пикльо с Х5-цата дано да не подкара кола никога повече!!! :evil:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 25 Мар 2008, 16:15

А какъв е варианта реално вината да е на пича с фиата? Има хиляди случай, кон с капаци си кара,решава да изпреварва, ама не гледа в огледалата, джипа на спирачки и после е нормално да го настъпва. Не защитатавам човека с джипа, просто това ми се е случвало не един път.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Мар 2008, 16:19

ъхъ...потвърждавам тезата на сони,тъй като неведнъж и на мен ми се е случвало,че даже и нарочно някой както си кара зад друго МПС,като ме види че го застигам бързо да се напъне да изпреварва :evil:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 25 Мар 2008, 16:36

Миналата година една Х5 обърна една патрулка на Тракия.

Случая е следния:
Вали яко дъжд, катаджиите са на катастрофа някъде около 30я км от София и си пишат кротко в колата.

От завоя се задава асеновградска (ако не ме лъже паметта) Х5 с около 220 изпуска завоя и почва да реже мантинелата около 200 метра. Паркираните коли са 3 като патрулката е в средата. Нацепва патрулката във вратите и я обръща 3 пъти в канафката.

Оказа се че оня дето карал е 20 годишно лайно, а баща му е клечка в ДПС. Не могъл да даде обяснение как може на силен дъжд да кара с 220.
Е'Бахти изрода
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 25 Мар 2008, 16:47

след като фиата вече се е прибирал в неговата лента , е изключено да е засякъл бмв-то. А и когато караш със скорост над доспустимата (в случая 130 км/ч) ти трябва да си правиш сметка за това защото знаеш с колко караш - за останалите си просто кола в огледалото, ако погледна и те видя че си далече - естествено че ще изпреваря, а това че караш със 170 и след 15 сек ме удряш отзад - молисе да ми няма нищо на семеиството след удара (в часност на дъщеря ми) че и да си останал жив полицията няма да я дочакаш да те спаси пък после ако ще и да те лежа то вече никакъв смисъл няма да има.

ентусиаст
Аватар

Мнение от genezis » 25 Мар 2008, 16:53

така
още малко подробности по случая,който разбрах тукощо,след като човека се поосъзна малко
не е било камион а дълаг бус...
при удара буса да избегне удара се обръща по таван и пада отстрани на пътя,зад светата тройца се движи друго Бмв ( незнам какво ) и то за да избегне удара скача от пътя и се забива в един от бетоновите блокове който са межуд пътя и началото на нивите ;)
а сега честито на печелившите и лека служба на всички "виновни" колеги на пътя който са били част от забързаното ежедневие на момчето с джипа

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 25 Мар 2008, 17:10

бмв е39 батка като съм пуснал мигач и тръгвам да изпреварвам много ми пука дали ония отзад свети и мига и струва..има си закон за движение по пътищата вземи го прочети ако не обичаш да четеш ще ти го прочета на глас
какво се е правил тоя с фиата не знам..за да тръгва да изпреварва явно е имал причина...това че ти с хикс микс 9 си дал 140.000 евро за тази кола не ти дава повече права по пътя колкото тоя който е дал 300 лв за лада...там у вашето село може и да е така ама в останалата част на българия си има правила за движение и вземи ги прочети малко отколкото да се изказваш неподготвен

Следваща

Назад към Извън Темата