!!! БЪЛГАРИЯ 2007 !!!
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
!!! БЪЛГАРИЯ 2007 !!!
Случайно попаднах на това видео във Vbox
Трябва да ви кажа, че отдавна не се бях чувствал толкова зле - отвратен, измамен, поруган, вбесен. Какво ли би почувствал Левски и другите Велики Българи в историята ни.
Други коментари са излишни просто го гледайте!!!
http://www.vbox7.com/play:3bcba102
Трябва да ви кажа, че отдавна не се бях чувствал толкова зле - отвратен, измамен, поруган, вбесен. Какво ли би почувствал Левски и другите Велики Българи в историята ни.
Други коментари са излишни просто го гледайте!!!
http://www.vbox7.com/play:3bcba102
- Новини
-
Видях, че филмчето е рипнато от телевизия Скат, а тя си е "територия" на Волен Сидеров, така че такива материали са си политическа манипулация.
Но дори този факт не може да промени голата истина...
Дано българина осъзнае колко хора са дали живота си за неговата свобода.... Дано следващият път, когато има избори, всеки един от нас си припомни, че България е на българите.
Дано българина осъзнае колко хора са дали живота си за неговата свобода.... Дано следващият път, когато има избори, всеки един от нас си припомни, че България е на българите.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
!!Asen_X написа:Видях, че филмчето е рипнато от телевизия Скат, а тя си е "територия" на Волен Сидеров, така че такива материали са си политическа манипулация.
Аз също ненавиждам Атака. И държа да кажа че идеята на поста НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ По принцип Волен Сидеров не ми допада като политик. Прекалено краен нациналист и почти нацист. Но филмчето наистина отразява действителност в него няма лъжа. Когато го гледах и аз си мислех за това, че вината си е в нас - винаги на изборите печелят гласуващите малцинства, страда мнозинството, което смята че няма смисъл да гласува. И сега да ме управлява Петър Феим Чаушев и Ахмед Доган - бивш затворник и убиец.
Ние сме Велик Народ с многовековна история. Гордея съм че съм българин и няма някакъв скапан резак да ме нарича изрод в родината ми!!!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Нямам против турците ама 200-300км по надолу да си ги отстояват интересите. 20-30 кинта им е билета към турция какво тука са се нагласили незнам..
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Изборите - ще дам пример. Ако избера Коалиция за България те се коалират с ДПС и НДСВ. Ако избера НДСВ, те се коалират с Коалиция за България и ДПС. Все х**
Не е гаранция, че ако друга политическа партия имаше по-силни позиции нямаше да се коалира с ДПС - а те имат позиции от много време, защото имат сигурно избиратели, които с по 6-7 деца ще се разрастват всеки път. А всяка партия има интерес да бъде в мнозинството.

BMW only!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Абе аз не мога да разбера как тия турци им се дава право да имат партия в България и малко или много да правят каквото си искат и да ни управляват
Ние да не е да имаме управляваща партия в Турция?
Като се сетя и за тия 500 години турско робство и ми иде да ги спукам от бой

Ние да не е да имаме управляваща партия в Турция?
Като се сетя и за тия 500 години турско робство и ми иде да ги спукам от бой

не изгледах целия клип,но това подобие на човек ахмен доган този гаден резан турчин трябва да бъде обесен публизно пред парламента
[/url]
и докато се гърчи на бесилката българските деца да го целят с павета докато умре тая гад....
нестига че 500 години са ни клали като прасета по коледа
нестига че 500 години са изнасилвали българските жени
нестига че 500 години са промивали съзнанието на Българските момчета и са ги правили еничари
а сега ще ми седи тоя резняк мръсен в парламента и пак той ще ми определя живота....
смърт за тези гадове...
аххх каде сега е Адолф...

и докато се гърчи на бесилката българските деца да го целят с павета докато умре тая гад....
нестига че 500 години са ни клали като прасета по коледа
нестига че 500 години са изнасилвали българските жени
нестига че 500 години са промивали съзнанието на Българските момчета и са ги правили еничари
а сега ще ми седи тоя резняк мръсен в парламента и пак той ще ми определя живота....
смърт за тези гадове...
аххх каде сега е Адолф...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ditko1 написа:Нямам против турците ама 200-300км по надолу да си ги отстояват интересите. 20-30 кинта им е билета към турция какво тука са се нагласили незнам..
Природа братко природа,това дето го имаме тука като красоти никъде го няма

Родопите са им като диамант икат да го вземат

Ма няма да се даваме

47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4