Айде без книжка...
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Айде без книжка...
Днеска ходихме с един френд да си тарси бмв,и да пробаме един седан 320и,и той ми вика ае качи се ти карай че да го сравниш с твойто...ас надахан да го резна да го пробам...сипваме бенз и след 20м от бензиностанцията КАТ,палката и ми зеха книжката
Още ме мога да повярвам,че ми се случи,така тъпо да ми земат книжката
Понеже седана немаше нито рег.нито нищо че го били вкарали днеска...и се е--х у артиста

Понеже седана немаше нито рег.нито нищо че го били вкарали днеска...и се е--х у артиста

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Няма да се ядосваш...наще софииските са евтини
От личен опит ти го казвам тарифата е 10лв под предтекст "забравил съм си документите"
3 месеца карах така...
а ако решат да правят справка дали не лъжеш,то нека е след 17.00 в делнични дни,тогава затваря кат и те проверяват в районното...там няма инфо дали ти е отнета книжката,има само инфо дали ти е издавана такава

От личен опит ти го казвам тарифата е 10лв под предтекст "забравил съм си документите"
3 месеца карах така...

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
мен ми е странно как не си им обяснил че излизаш тъкмо от автокъщата... така и така най-лошия вариант да беше ги почерпил някой лев...
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
Доста неприятно
На един от най-добрите ми прятели на баща му пак по-същия начин му взеха книжката. Човека отишъл до Софето да купи кола, харесал едно Ауди и да го пробва, тръгнал да излиза от автокъщата и на 10-тия метър палката. Айде сега тая кола що е без номера(или е имало транзитен, ама изтекъл - не знам) и ще му взимат книжката. То тогава кви ли не разправий са били( Този от автокъщата пари бутал и т.н.) ма полицайте накрая си му написали акта и тогава му взеха книжката за един или два месеца. Доста тъпо ама кво да се прави. 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
колега по закон автомобил които се движи без регистрационни табели подлежи дори на конфискация наи малкото е , 4е са ти зели книжката добре е , 4е не са те закопчали и после..... филм а и глобата е лоша аз незнам кои е тоя хитрец дето ви е дал да карате колата без номера ? тои ако не е запознат с закона ебати и търговеца
много неприятно , че са ти зели книжката колега

jba jbu jbadu jmuc bajuu
- inseCT
- младши ентусиаст
-
uricatoli написа:мен ми е странно как не си им обяснил че излизаш тъкмо от автокъщата... така и така най-лошия вариант да беше ги почерпил някой лев...
Ами обесних им!Ама не помогна,даже им казах да се почерпят ама единият не смеееше че са били демек двама и да не стане некоя изданка...Абе те много добре си знаят че секи си проба така,ама май нашия случай сичко беше подготвено

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Аз като я взимах моята само се возих,в смисъл направих едно кръгче в самата автокъща.А иначе излязохме на главния път,но я караше един от собствениците на къщата.И нали се сещаш точно стотина метра след като излязохме и куките насреща,но те тия всичките от една майка цицат и всичко мина по живо по здраво.Бил съм 6 месеца без книжка(шибания дрергер ми я взе)
и повече никога няма да го допусна това,само на когото му е отнемана книжката знае за кво иде реч!!!Съчувствам ти искренно 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Същи номер ни спретнха във Враца като копувах старата ми кола,те си знаят каде са търовците и си вардят наблизо!И колата не само с изтекли номера ами и не бяха за тази кола ,търговеца съответно не ни каза за това а ния за първи път копувахме кола!С хиляди увещания и добре че единия полицай имаше е36 325тдс на като фен на марката ни направи компромис!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
Абе гадна работа,дано да не ме лишат за много...
Иначе едната кука ми каза,че мога да карам докато ми излезне наказанието,а то щяло да излезе след около месец,можеби и повече...верно ли е това?!

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
inseCT написа:Абе гадна работа,дано да не ме лишат за много...Иначе едната кука ми каза,че мога да карам докато ми излезне наказанието,а то щяло да излезе след около месец,можеби и повече...верно ли е това?!
Според мен щом са ти взели книжката май не можеш!Можеш само ако са ти взели талона и са ти написали акт който го представяш вместо талона!
- inseCT
- младши ентусиаст
-
cucko написа:inseCT написа:Абе гадна работа,дано да не ме лишат за много...Иначе едната кука ми каза,че мога да карам докато ми излезне наказанието,а то щяло да излезе след около месец,можеби и повече...верно ли е това?!
Според мен щом са ти взели книжката май не можеш!Можеш само ако са ти взели талона и са ти написали акт който го представяш вместо талона!
Ми то утре треа да ходя да си я взема,като представя застраховката на колата...така ми казаха...и демек ше ми върнат книжката,а талона НЕ!
50 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4