Айде без книжка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Айде без книжка...

Мнение от inseCT » 23 Мар 2008, 2:23

Днеска ходихме с един френд да си тарси бмв,и да пробаме един седан 320и,и той ми вика ае качи се ти карай че да го сравниш с твойто...ас надахан да го резна да го пробам...сипваме бенз и след 20м от бензиностанцията КАТ,палката и ми зеха книжката :uups: Още ме мога да повярвам,че ми се случи,така тъпо да ми земат книжката :confused:
Понеже седана немаше нито рег.нито нищо че го били вкарали днеска...и се е--х у артиста :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 23 Мар 2008, 2:30

Няма да се ядосваш...наще софииските са евтини :mhihi: :mhihi:
От личен опит ти го казвам тарифата е 10лв под предтекст "забравил съм си документите"
3 месеца карах така... :mhihi: :mhihi: а ако решат да правят справка дали не лъжеш,то нека е след 17.00 в делнични дни,тогава затваря кат и те проверяват в районното...там няма инфо дали ти е отнета книжката,има само инфо дали ти е издавана такава :mhihi: :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 23 Мар 2008, 3:24

:roll: Неприятно, но на какво основание са ти взели книжката?И като сте тръгнали да купувате кола, като им извадиш 50тина ако е толкова превишена скоростта, надали ще ти я вземат... :roll:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Мар 2008, 3:27

мен ми е странно как не си им обяснил че излизаш тъкмо от автокъщата... така и така най-лошия вариант да беше ги почерпил някой лев...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 23 Мар 2008, 4:23

Наистина много тъпо са ти взели книжката :shock:
Beautiful Mechanical Wonder

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 23 Мар 2008, 4:32

Доста неприятно :confused: На един от най-добрите ми прятели на баща му пак по-същия начин му взеха книжката. Човека отишъл до Софето да купи кола, харесал едно Ауди и да го пробва, тръгнал да излиза от автокъщата и на 10-тия метър палката. Айде сега тая кола що е без номера(или е имало транзитен, ама изтекъл - не знам) и ще му взимат книжката. То тогава кви ли не разправий са били( Този от автокъщата пари бутал и т.н.) ма полицайте накрая си му написали акта и тогава му взеха книжката за един или два месеца. Доста тъпо ама кво да се прави. :(
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Колело

:)

Мнение от DJEmoMC » 23 Мар 2008, 12:29

Само служебна карта оправя работата и следващия път когато си копувате колици си вземете някои колега с вас. Съжалявам за книжката колега :(
Кара колата да харчи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 23 Мар 2008, 12:31

Съжалявам много! :shock: :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 23 Мар 2008, 12:57

колега по закон автомобил които се движи без регистрационни табели подлежи дори на конфискация наи малкото е , 4е са ти зели книжката добре е , 4е не са те закопчали и после..... филм а и глобата е лоша аз незнам кои е тоя хитрец дето ви е дал да карате колата без номера ? тои ако не е запознат с закона ебати и търговеца :shock: много неприятно , че са ти зели книжката колега
jba jbu jbadu jmuc bajuu

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от inseCT » 23 Мар 2008, 13:14

uricatoli написа:мен ми е странно как не си им обяснил че излизаш тъкмо от автокъщата... така и така най-лошия вариант да беше ги почерпил някой лев...

Ами обесних им!Ама не помогна,даже им казах да се почерпят ама единият не смеееше че са били демек двама и да не стане некоя изданка...Абе те много добре си знаят че секи си проба така,ама май нашия случай сичко беше подготвено :evil: Щото единият ми каза настрани: НАЛИ СЕ СЕЩАШ ЧЕ ИМА ДЖИЕСЕМИ! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50

Мнение от BOOKER » 23 Мар 2008, 13:42

Аз като я взимах моята само се возих,в смисъл направих едно кръгче в самата автокъща.А иначе излязохме на главния път,но я караше един от собствениците на къщата.И нали се сещаш точно стотина метра след като излязохме и куките насреща,но те тия всичките от една майка цицат и всичко мина по живо по здраво.Бил съм 6 месеца без книжка(шибания дрергер ми я взе) :twisted: и повече никога няма да го допусна това,само на когото му е отнемана книжката знае за кво иде реч!!!Съчувствам ти искренно :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Мар 2008, 14:29

Същи номер ни спретнха във Враца като копувах старата ми кола,те си знаят каде са търовците и си вардят наблизо!И колата не само с изтекли номера ами и не бяха за тази кола ,търговеца съответно не ни каза за това а ния за първи път копувахме кола!С хиляди увещания и добре че единия полицай имаше е36 325тдс на като фен на марката ни направи компромис!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от inseCT » 23 Мар 2008, 15:12

Абе гадна работа,дано да не ме лишат за много... :roll: Иначе едната кука ми каза,че мога да карам докато ми излезне наказанието,а то щяло да излезе след около месец,можеби и повече...верно ли е това?!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Мар 2008, 16:03

inseCT написа:Абе гадна работа,дано да не ме лишат за много... :roll: Иначе едната кука ми каза,че мога да карам докато ми излезне наказанието,а то щяло да излезе след около месец,можеби и повече...верно ли е това?!

Според мен щом са ти взели книжката май не можеш!Можеш само ако са ти взели талона и са ти написали акт който го представяш вместо талона!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от inseCT » 23 Мар 2008, 16:20

cucko написа:
inseCT написа:Абе гадна работа,дано да не ме лишат за много... :roll: Иначе едната кука ми каза,че мога да карам докато ми излезне наказанието,а то щяло да излезе след около месец,можеби и повече...верно ли е това?!

Според мен щом са ти взели книжката май не можеш!Можеш само ако са ти взели талона и са ти написали акт който го представяш вместо талона!

Ми то утре треа да ходя да си я взема,като представя застраховката на колата...така ми казаха...и демек ше ми върнат книжката,а талона НЕ!
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата