Косово е Сърбия!
Модератор: Общи модератори
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Косово е Сърбия!
- Код: Избери целия код
Правителството взе решение за признаване на Косово, чиято независимост на този етап е под наблюдение. Това съобщи министър-председателят Сергей Станишев след редовното заседание на кабинета.
Министерският съвет дава съгласие за установяване на дипломатически отношения на ниво посолство между България и Косово. Министърът на външните работи е упълномощен да уведоми официалните власти на Косово за решението.
България е 18-тата държава от страните на ЕС, която признава Косово, допълни Станишев. Предприемаме всички необходими и възможни мерки за гарантиране на българските интереси, в това число на българските превозвачи и граждани, които пътуват през Сърбия, увери премиерът. Той допълни, че ако има евентуални прояви на тормоз към български граждани при преминаването им през Сърбия, България ще прибегне до принципа на солидарност в рамките на ЕС чрез всички политически инструменти на страна-членка на съюза. Премиерът припомни, че преди седмици е информирал за рисковете пред България във връзка с признаването на Косово. Те са свързани с българското малцинство, което живее в Сърбия, с транспорта и с това, че трафикът за ЕС минава през сръбска територия, а също и за риска, който в известна степен съществува за българските инвеститори.
Нямаме никакво намерение да изтегляме посланика си от Белград. Това, което се случва с Косово, не е български избор, заяви министърът на външните работи Ивайло Калфин. Той подчерта, че отзоваването на посланици е стандартна реакция, но България ще бъде изключение. Въпросът с Косово няма връзка с въпроса за европейската интеграция на Сърбия. Дипломатите ни работят нормално, включително имат готовност да вършат всичко необходимо по отношение на защитата на българските граждани, коментира външният министър. Калфин добави, че имаме готовност за откриване на консулска служба в Прищина, която да работи съгласно шенгенските изисквания за издаване на визи. По думите му ние в момента участваме в решенията накъде ще тръгне Югоизточна Европа – дали отново към насилие и войни, или към следване на международните ценности.
България има независима външна политика и решенията, които взимаме са изцяло съобразени с българските национални интереси, каза Ивайло Калфин в отговор дали е имало натиск към страната ни да признае Косово. Той припомни историята на Косово, което получава широка автономия през 1974 година, която работи 15 години, а след това е отнета от режима на Милошевич. През 1999 г. се създава международна администрация, която да управлява процесите, докато не се реши окончателно проблемът със статута. Тази ситуация не можеше да продължи вечно, а продължи повече от 8 години, отбеляза Калфин.
Цялото правителство да ги изселят сега в сърбия и там да си останат.....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и аз мисля че това е грешка.
се едно мангалите в кърджали да направят революция да оградят града с буркани и да поискат и те.
в такъв случаи сърбите първи ще ги признаят
се едно мангалите в кърджали да направят революция да оградят града с буркани и да поискат и те.
в такъв случаи сърбите първи ще ги признаят

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не трябваше ли да има референдум по въпроса? Все пак като държавата представлява гражданите си решението дали ги признаваме или не трябва да е тяхно 

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Немога да я разбера тази всенародна обич що питаете към сърбите. Забравихте ли кой се противопостави на Съединението на България през 1885 година, забравихте ли кой винаги е забивал нож в гърба на нас Българите когато сме воювали с византийците през Средновековието или с турците през Балканската война, незнаете ли, че в т.н. Западни покрайнини живеят Българи които и до днес са подтискани от сръбските власти и не могат да живеят пълноценно, забравихте ли кои заличиха българските надписи по надгробни камъни и църкви в Македония и ги поправиха на сръбски език? Това малко ли ви се струва уважаеми колеги, че продължавате да подкрепяте сърбите, макар и само идейно или духовно.
Ама защо правителството било признало Косово? Ами да не си избирал тези партии на изборите народе.
Ма аз не гласувам щот ми е тъпо, ми браво на теб тогава циганите, турците и пенсионерите ще определят съдбата ти, гласувайки за техните си партии, така може би ще ти стане по умно.
Заглавието на темата е Косово е Сърбия, аз пък бих казал Западните покрайнини са България, това ми се струва много по-добър призив, върху който да се съсредоточим.
Ама защо правителството било признало Косово? Ами да не си избирал тези партии на изборите народе.
Ма аз не гласувам щот ми е тъпо, ми браво на теб тогава циганите, турците и пенсионерите ще определят съдбата ти, гласувайки за техните си партии, така може би ще ти стане по умно.
Заглавието на темата е Косово е Сърбия, аз пък бих казал Западните покрайнини са България, това ми се струва много по-добър призив, върху който да се съсредоточим.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
Хехехе....боли ма уя за Косово, но пък се кефя страшно много, че така яко унижиха тая долна паплач наречена сърби! Са буйстват, трошат витрини, пенявят се, отзовават посланици и т.н. мишкарене, но няма да посмеят да направят нещо истинско по въпроса...Все пак още им държи влага от операция "Съюзна сила"!!!! Както пишеше на емблемата на едно авиокрило F-15C в базата Авиано-"Hey Slobs...got any more MiGs?"
А и в тоя ред на мисли гледайте пак внимателно "В тила на врага"-на сръбските танкове пишеше "Бог чува србе..."-чува ама друг път-никога няма да имате право на глас гадове-защото NATO has the power!
А гледали ли сте клипчето по YouTube дето неква сръбска гад бяга от лазерно насочвана бомба Paveway 2 от някакъв комуникационнен бункер-казва се "running serb..." голям смях-почти толкова забавно колкото талибаните дето бягат от всемогъщия АC-130 Spectre, който ги убива прецизно, брутално, но те не разбират какво всъщност се случва и какво ги убива- а пилотите на самолета само се кефят и се чуват радостни възгласи:mhihi:

А и в тоя ред на мисли гледайте пак внимателно "В тила на врага"-на сръбските танкове пишеше "Бог чува србе..."-чува ама друг път-никога няма да имате право на глас гадове-защото NATO has the power!
А гледали ли сте клипчето по YouTube дето неква сръбска гад бяга от лазерно насочвана бомба Paveway 2 от някакъв комуникационнен бункер-казва се "running serb..." голям смях-почти толкова забавно колкото талибаните дето бягат от всемогъщия АC-130 Spectre, който ги убива прецизно, брутално, но те не разбират какво всъщност се случва и какво ги убива- а пилотите на самолета само се кефят и се чуват радостни възгласи:mhihi:

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: ..............
Тоо Cool написа:...
Баце, ти си с тотално промит мозък

Американската пропаганда не прощава.
За по-горния изказал се - ти за кой гласува? Не разбрахте ли, че който и да дойде на власт, води една и съща ВЪНШНА политика, която му се диктува от САЩ, ЕС, и Русия?
Вътрешната политика също е една и съща, само че с различни действащи лица. Едните си имат едни кръгове от фирми, другите - други. При всички случаи обикновения човек духа супата.
Защо за сърбите в случая ли? Ами сърбите имат много повече общо с нас, отколкото онези албански рязани цигани. Защото утре това, което става в Сърбия, може да стане и в България.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Ми те никога не са ни обичали за да им правим добро, който е минавал граница той знае, един път като се пребирах с кола от германия тея ни ватреха, вартеха и вартеха, че накрая минахме през Румания. И с тяхните тъпи спедици да им плащаш някакъв документ, че няма да продаваш колата в Сърбия, а в документите си пише, че минава транзит, но е факт, че тяхните оправляващи мислят за населението повече от наще...
- Код: Избери целия код
България призна новоизлюпената държава Косово без обществена дискусия и парламентарен дебат, а с декларация по mail-а. Точно в 12 ч вчера съвместното заявление на правителствата на България, Хърватия и Унгария бе качено в сайта на правителството и външно министерство, след което бе разпратено на медиите по електронната поща. Формално министрите ще гласуват признаването на Косово на заседанието си днес.
Луди ли сте, слепи ли сте или само купени? скочиха срещу властта обаче 100 български интелектуалци. Те са възмутени от прибързаното признаване на Косово.
Признаването на Косово от България не е изненада, то от самото начало беше ясно, че това рано или късно ще стане Ние сме малка държавица, в която не може да става въпрос за провеждане на самостоятелна политика, съобразена със собетвените интереси, а е подвластна на чужди такива. Предстои да се види какво ще стане с преминаващите българи с инвестициите в Сърбия, изобщо дали това е поредната грешка на българските политици или това са едни добре замислени икономически отношения с Прищина - да речем с развиване пазара на проституцията или трафика на дрога. Кой знае къде ни е късмета

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
agent smit написа:Забравихте ли кой се противопостави на Съединението на България през 1885 година, забравихте ли кой винаги е забивал нож в гърба на нас Българите когато сме воювали с византийците през Средновековието или с турците през Балканската война, незнаете ли, че в т.н. Западни покрайнини живеят Българи които и до днес са подтискани от сръбските власти и не могат да живеят пълноценно, забравихте ли кои заличиха българските надписи по надгробни камъни и църкви в Македония и ги поправиха на сръбски език? Това малко ли ви се струва уважаеми колеги, че продължавате да подкрепяте сърбите, макар и само идейно или духовно.
Баце, ма ти помниш ли го тва? Я разкажи как беше

Баси, тука има живи реликви от българската история.
Майтапа настрана.
И мен ме боли честно казано.
Не толкова за сърбите като етнос, а за калта и мизерията, която се изсипва върху една съседна държава, приятелска поне от 50 години насам.
Боли ме за отвратителния и кървав проблем, който се залага като мина точно под носа ни и е преодолим само с войни и омраза. За бомбата със закъснител и дистанционно. Помни ли някой от видимо паметливите колко точно "държавици" изпроизлязоха от Югославия? 9 ли са вече, 10 ли....? То черни, то бели гори... Какво мислите ще произлезе от това? Мирно съвнестно съществуване?
Обаче другото е истината. Очаквах че ще стане така и така трябваше да стане.
Не можем да бързаме да признаем Косово.
Но трябваше да го признаем. И това беше най - добрия начин - тихомълком, след повечето други и като част от общо, а не лично наше решение.
А ако не го признаем?
1. Възможно да помогнем за активиране на мината - Косово в нашия район.
2. Със сигурност се набиваме на очи и излизаме на топа на устата.
Готови ли сме за тея крачки?
Каква подкрепа имаме? Никаква, съобразяваме се с чуждия интерес.
Каква армия имаме? Никаква, сигурно на балканите само Макетата имат по - слаба от нашата армия, нищо чудно даже новоизмисленото Косово да е по - въоръжено от нас.
Как я мислите тогава да не признаем Косово? На принципа "ние сме много принципни и сме много готини"? Какъв интерес ще търсим да си отваряме врагове и как ще спечелим битката? Косово е вече признато. ООН го призна. Великите сили го признаха, само Русия се опъва Има някои, които имат как да си защитят интереса и не го признават.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Re: ..............
ACCELERATOR написа:...
Защо за сърбите в случая ли? Ами сърбите имат много повече общо с нас, отколкото онези албански рязани цигани. Защото утре това, което става в Сърбия, може да стане и в България.
Общото между нас и сърбите е насилствено отнетата българска територия в полза на Сърбия. Общо е и това, че всички български военни гробища на територията на бивша Югославия са зверски поругани и почти унищожени, а сръбското военно гробище в София се поддържа в доста прегледен вид. Общо е още това, че македонското национално самосъзнание е наложено насилствено на българите в Македония от сръбското разузнаване и т. н. все "положителни" за нас общи неща, поради които подкепяме сърбите.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
С всичко съм съгласен,само с тази илюзия за гласуването не,там съм съгласен с ACCELERATORagent smit написа:Немога да я разбера тази всенародна обич що питаете към сърбите. Забравихте ли кой се противопостави на Съединението на България през 1885 година, забравихте ли кой винаги е забивал нож в гърба на нас Българите когато сме воювали с византийците през Средновековието или с турците през Балканската война, незнаете ли, че в т.н. Западни покрайнини живеят Българи които и до днес са подтискани от сръбските власти и не могат да живеят пълноценно, забравихте ли кои заличиха българските надписи по надгробни камъни и църкви в Македония и ги поправиха на сръбски език? Това малко ли ви се струва уважаеми колеги, че продължавате да подкрепяте сърбите, макар и само идейно или духовно.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- agent smit
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:... И мен ме боли честно казано.
Не толкова за сърбите като етнос, а за калта и мизерията, която се изсипва върху една съседна държава, приятелска поне от 50 години насам. ...
Колега питай някой българин от Цариброд, Босилеград или Пирот да ти каже дали е приятелска. Прогледнете най-после, там асимилацията срещу българското малцинство не е спирала.
Ето изгледайте тази серия на предаването Памет българска да чуете какво казват двама българи от Македония за сърбите: http://programata.bnt.bg/node_103/node_ ... 15_2008__3
Не си мислете, че съм голям привърженик на албанците или нещо такова, но няма как да подкрепя сърбите за каквато и да било тяхна кауза.