Онлайн справка за цената на горивата в Гърция
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Онлайн справка за цената на горивата в Гърция
На този адрес съм описал един полезен гръцки сайт, на които може да проверявате онлайн цените по гръцките бензиностанции, не само в Атина и Солун, но и в останалите градове.
Може да намерите най-евтиното гориво, още преди да сте започнали пътуването си в Гърция.
Надявам се информацията да е от полза на всички пътуващи в Гърция.
Ако админите сметнат, нека дадат важност на темата.
Може да намерите най-евтиното гориво, още преди да сте започнали пътуването си в Гърция.
Надявам се информацията да е от полза на всички пътуващи в Гърция.
Ако админите сметнат, нека дадат важност на темата.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- LacitEgarot
- Потребител
-
В гърция с дизел движат само камиони, таксита и държавната администрация.Частни лица не могат да си купуват леки коли с дизел.За това е по-евтин.
LacitEgarot написа:В гърция с дизел движат само камиони, таксита и държавната администрация.Частни лица не могат да си купуват леки коли с дизел.За това е по-евтин.
Могат обаче на провинцията, в Атина и Солун е забранено.
vili написа::mhihi:![]()
да ти е*ба и евтинията горивата са им супер зле а там където са хубави са са с около 10ст по скъпи от тук
Бензина е много добре, просто има някои бензиностанции които продават бензин менте.

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Не знам до колко знаете но рафинерията която е до Солун е една от 10те най-добри в Европа.. докато нашия нефтохим вообще никъде не се споменава.. последно като зареждах в гържия бях с трабант а той много се влияе от горивото което му сипваш... напълних резервоара с 95 и усетих такава промяна че чак ми идваше да напълня и в туби за в българия...
засега метан се движат градският транспорт на Атина и Солун така че да се наредите там на депата е леееко невъзможно...един приятел наскоро пътувал до атина и ми разказваше къде има газстанции на пътя...но газстанциите са за пълнене на туристически бутилки същия пропан-бутан даже и същия пистолет за пълнене използваха...преди години се възползвах и аз като карах фордче на газ
нафтата ахам...де да знам..мненията са различни...
има и още един сайт преди време го бях публикувал с цени и кои са съмнителни за ментета...има и още един сайт на министерството на финансите където публикуват кои бензиностанции продават менте,къде се намират и кой е собственика
,глоби и даже какво ще рече това менте...например един му фраснаха 50.000 евро глоба затова че смесил нафта с използвано минерално масло 50 на 50...или 100 октана бензин с 95...на големи бензиностанции няма проблеми
ПП. Сипвайте дизел за отопление...същата работа с нормалния дизел само че има индикатор в него и е без акциз...индикатор демек ако сте с гръцки автомобил и ви спрат имат право да вземат проба от резервоара (ако карате ТИР,камьон или трактор) и да пратят на държавната лаборатория и след месец идва честитката от рода на 10.000 евро...чужди автомобили изобщо не проверяват за наличието на такава нафта така че споко

има и още един сайт преди време го бях публикувал с цени и кои са съмнителни за ментета...има и още един сайт на министерството на финансите където публикуват кои бензиностанции продават менте,къде се намират и кой е собственика

ПП. Сипвайте дизел за отопление...същата работа с нормалния дизел само че има индикатор в него и е без акциз...индикатор демек ако сте с гръцки автомобил и ви спрат имат право да вземат проба от резервоара (ако карате ТИР,камьон или трактор) и да пратят на държавната лаборатория и след месец идва честитката от рода на 10.000 евро...чужди автомобили изобщо не проверяват за наличието на такава нафта така че споко
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2