защо другите да могат а ние не? :evil: :evil: :evil:
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
защо другите да могат а ние не? :evil: :evil: :evil:
От днес в Германия пътната полиция е лишена от най-сполучливите им до този момент оръжия - пътните камери.
По решение на Конституционния съд на Федеративната република полицията няма право да заснема регистрационния номер на превозните средства. Според върховния съд използването на камери е противоконституционно, тъй като дава прекалено голяма възможност на полицията да се намесва в личния живот на граджаните.
http://www.slava.bg/news/2104.html
та мисълта ми е защо другите народи могат да наложат мнението а в нашата мила родина е пълно с П***И които си траят ?

По решение на Конституционния съд на Федеративната република полицията няма право да заснема регистрационния номер на превозните средства. Според върховния съд използването на камери е противоконституционно, тъй като дава прекалено голяма възможност на полицията да се намесва в личния живот на граджаните.
http://www.slava.bg/news/2104.html
та мисълта ми е защо другите народи могат да наложат мнението а в нашата мила родина е пълно с П***И които си траят ?

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
държава на червени бабички и сини фуражки брат
щото сички са агнешки глави... нали на тях им е добре
щом има ракия на масата и чалга по планетата.... не му трябва друго
не народ а мърша 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Turbo_Ted написа:държава на червени бабички и сини фуражки братщото сички са агнешки глави... нали на тях им е добре
щом има ракия на масата и чалга по планетата.... не му трябва друго
не народ а мърша
е тва е най-точното изказване!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, ей сега нямате представа колко готино ми стана
Етоо в тази тема настана малък спор преди не много време
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=80544
Аз винаги съм бил против прекалената полицейщина,против всички рестрикции ,които колкото на пръв поглед помагат - два пъти повече вредят
Ето, Немците махат камерите ,Англичаните ще се сдобият с магистрали ,на които ще могат да шофират без ограничение на скороста в определени ленти
Вече всичко трябва да става максимално бързо ,така свикнахме
Всеки от нас се ядосва ,като на компютъра му се наложи да зареди страницата 3 секунди по-дълго,като на автомобила му случи да ускори 3 секунди по-бавно ,да не продължавам с примерите ,че са безкрайно много.Всичко това е някакъв проблем и никой от нас не желае спънки
Аз мисля,че колкото повече се мешат в личното пространство на хората ,толкова по-страшно ще става и дотук при положение ,че за няколко години рестрикциите са скочили няколко пъти не се е случило нищо друго освен бум на нещастията по пътищата
Георги Пенчев

Етоо в тази тема настана малък спор преди не много време

Аз винаги съм бил против прекалената полицейщина,против всички рестрикции ,които колкото на пръв поглед помагат - два пъти повече вредят

Ето, Немците махат камерите ,Англичаните ще се сдобият с магистрали ,на които ще могат да шофират без ограничение на скороста в определени ленти

Аз мисля,че колкото повече се мешат в личното пространство на хората ,толкова по-страшно ще става и дотук при положение ,че за няколко години рестрикциите са скочили няколко пъти не се е случило нищо друго освен бум на нещастията по пътищата
Георги Пенчев
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Разгледах темата,г-н Пенчев,където говорите за Италия и Вие сте абсолютно прав.
Обаче са ми разправяли,че в Турция било направо страшно
Някакви Б4ки и други стари коли хвъркали с над 150км/ч по околовръсните.
Обаче са ми разправяли,че в Турция било направо страшно

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Защото не можем да се организираме. Или по-точно - няма кой. В нормалните държави има ефективни синдикати, които при нужда могат да парализират цялата държава от стачки. Както стана в Гърция (тук почти нищо не се чу за стачката там, познайте - защо?).
Нашите синдикати, както всичко в тази държава, са подкупни, и се държат изкъсо.
Нали се сещате какъв би бил ефекта, ако излязат 100-на души да протестират? Ще изядат малко бой с палките, и ще мирясат. За да се вдигне голяма стачка, трябва сериозна организация.
Нали се сещате какъв би бил ефекта, ако излязат 100-на души да протестират? Ще изядат малко бой с палките, и ще мирясат. За да се вдигне голяма стачка, трябва сериозна организация.
ACCELERATOR написа:Защото не можем да се организираме. Или по-точно - няма кой. В нормалните държави има ефективни синдикати, които при нужда могат да парализират цялата държава от стачки. Както стана в Гърция (тук почти нищо не се чу за стачката там, познайте - защо?).
Така ли?

_!_
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами ние няма да гимахнем щото неможем да караме и жертвите по пътищата ни са адски много, когат се научим да бъдем толерантни на пътя и да караме разумно без да застрашаваме околните и тук ще ги махнат, но аз лично съм против махането им, въпреки че съм патил от тях. Все някак трябва да се въдвори ред за да се спазват правилата за движение.
П.С. Иначе съм абсолютно ЗА това което каза Пенчев, аз също съм против полицейщината!
П.С. Иначе съм абсолютно ЗА това което каза Пенчев, аз също съм против полицейщината!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Dimo написа:...
То със камери никой не се стряска и всеки си кара както може и иска,пък представям си ако ги махнат

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2