защо другите да могат а ние не? :evil: :evil: :evil:

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

защо другите да могат а ние не? :evil: :evil: :evil:

Мнение от cod-cdbp » 14 Мар 2008, 1:07

От днес в Германия пътната полиция е лишена от най-сполучливите им до този момент оръжия - пътните камери.

По решение на Конституционния съд на Федеративната република полицията няма право да заснема регистрационния номер на превозните средства. Според върховния съд използването на камери е противоконституционно, тъй като дава прекалено голяма възможност на полицията да се намесва в личния живот на граджаните.

http://www.slava.bg/news/2104.html

та мисълта ми е защо другите народи могат да наложат мнението а в нашата мила родина е пълно с П***И които си траят ? :evil: :evil: :evil:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 14 Мар 2008, 1:10

държава на червени бабички и сини фуражки брат :evil: щото сички са агнешки глави... нали на тях им е добре :evil: щом има ракия на масата и чалга по планетата.... не му трябва друго :evil: не народ а мърша :!:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 14 Мар 2008, 2:23

има некаква уловка...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 14 Мар 2008, 8:33

Turbo_Ted написа:държава на червени бабички и сини фуражки брат :evil: щото сички са агнешки глави... нали на тях им е добре :evil: щом има ракия на масата и чалга по планетата.... не му трябва друго :evil: не народ а мърша :!:

е тва е най-точното изказване!!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pepy_81 » 14 Мар 2008, 8:36

Turbo_Ted написа:държава на червени бабички и сини фуражки брат :evil: щото сички са агнешки глави... нали на тях им е добре :evil: щом има ракия на масата и чалга по планетата.... не му трябва друго :evil: не народ а мърша :!:

много добре казано :roll: :roll:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 14 Мар 2008, 11:18

вие сте избрали управляващите ;) аз си гласувах за атака... :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Мар 2008, 13:36

Колеги, ей сега нямате представа колко готино ми стана :!: :!: :!:
Етоо в тази тема настана малък спор преди не много време :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=80544

Аз винаги съм бил против прекалената полицейщина,против всички рестрикции ,които колкото на пръв поглед помагат - два пъти повече вредят :evil:

Ето, Немците махат камерите ,Англичаните ще се сдобият с магистрали ,на които ще могат да шофират без ограничение на скороста в определени ленти :!: Вече всичко трябва да става максимално бързо ,така свикнахме :ok: Всеки от нас се ядосва ,като на компютъра му се наложи да зареди страницата 3 секунди по-дълго,като на автомобила му случи да ускори 3 секунди по-бавно ,да не продължавам с примерите ,че са безкрайно много.Всичко това е някакъв проблем и никой от нас не желае спънки :confused:

Аз мисля,че колкото повече се мешат в личното пространство на хората ,толкова по-страшно ще става и дотук при положение ,че за няколко години рестрикциите са скочили няколко пъти не се е случило нищо друго освен бум на нещастията по пътищата

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 14 Мар 2008, 14:09

Разгледах темата,г-н Пенчев,където говорите за Италия и Вие сте абсолютно прав.
Обаче са ми разправяли,че в Турция било направо страшно :mhihi: Някакви Б4ки и други стари коли хвъркали с над 150км/ч по околовръсните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 14 Мар 2008, 14:11

Защото не можем да се организираме. Или по-точно - няма кой. В нормалните държави има ефективни синдикати, които при нужда могат да парализират цялата държава от стачки. Както стана в Гърция (тук почти нищо не се чу за стачката там, познайте - защо?).
Нашите синдикати, както всичко в тази държава, са подкупни, и се държат изкъсо.
Нали се сещате какъв би бил ефекта, ако излязат 100-на души да протестират? Ще изядат малко бой с палките, и ще мирясат. За да се вдигне голяма стачка, трябва сериозна организация.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Мар 2008, 14:27

ACCELERATOR написа:Защото не можем да се организираме. Или по-точно - няма кой. В нормалните държави има ефективни синдикати, които при нужда могат да парализират цялата държава от стачки. Както стана в Гърция (тук почти нищо не се чу за стачката там, познайте - защо?).
Нашите синдикати, както всичко в тази държава, са подкупни, и се държат изкъсо.
Нали се сещате какъв би бил ефекта, ако излязат 100-на души да протестират? Ще изядат малко бой с палките, и ще мирясат. За да се вдигне голяма стачка, трябва сериозна организация.

Така ли? :mhihi: ;)
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 14 Мар 2008, 14:43

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Ние с нашето напреднало общество - тъкмо ги въведохме и те харата на запад вече ги махат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Мар 2008, 14:55

Ами ние няма да гимахнем щото неможем да караме и жертвите по пътищата ни са адски много, когат се научим да бъдем толерантни на пътя и да караме разумно без да застрашаваме околните и тук ще ги махнат, но аз лично съм против махането им, въпреки че съм патил от тях. Все някак трябва да се въдвори ред за да се спазват правилата за движение.

П.С. Иначе съм абсолютно ЗА това което каза Пенчев, аз също съм против полицейщината!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Мар 2008, 14:59

Поне да сложат една табела преди камерата. Тия малоумници никаква превенция не правят, а само гледат да те хванат в нарушение. За това има жертви и не можем да караме, а не защото няма камери ;) А и идиотите толкова пари инвестираха в тях, че няма да ги махнат, ако ще и ЕС да ги забранят :mhihi:
_!_

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 14 Мар 2008, 15:00

Dimo написа:...

То със камери никой не се стряска и всеки си кара както може и иска,пък представям си ако ги махнат :roll:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 14 Мар 2008, 21:55

Wenzy написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: Ние с нашето напреднало общество - тъкмо ги въведохме и те харата на запад вече ги махат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
имам колежка която се разведе заради камера на цариградско.това ако ми го направят на мен с риск да ме вкарат в затвора ще го убия тоя с снимките в кат

Следваща

Назад към Извън Темата