Документ за радар детектор
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Документ за радар детектор
Интересувам се от някакъв документ или извадка от закона,която да нося в автомобила си че радар детекторът който ползвам,не е противозаконен
- skoti79
- младши ентусиаст
-
- Кара: Panamera 4S
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Трябва да приложиш формуляр #10......
........./10-толевка/
Сори ама не се сдържах!
Ако някой знае да казва!
........./10-толевка/

Сори ама не се сдържах!
Ако някой знае да казва!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Най-добре си носи кутията на радар-детектора.На нея пише именно,че е такъв,а не антирадар и ако куката може да чете трябва да се съгласи.Ако ли не,си изкарай на разпечатка от нета спецификацията за твоята марка и модел на която пише същото.Ако все пак дървените кратуни ти напишат акт,напиши във възраженията,че устройството което имаш е радар-детектор еди каква си марка и модел и задължително серейния номер и акта веднага олеква. 

Последна промяна POL_Starshi на 07 Мар 2008, 15:36, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
A_DUNCHEV написа:Най-добре си носи кутията на радар-детектора.На нея пише именно,че е такъв,а не антирадар и ако куката може да чете трябва да се съгласи.Ако ли не си изкарай на разпечатка от нета спецификацията за твоята марка и модел на която пише същото.Ако все пак дървените кратуни ти напишат акт,напиши във възраженията,че устройството което имаш е радар-детектор еди каква си марка и модел и задължително серейния номер и акта веднага олеква.

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Мен са ме спирали 2 пъти с радар-детектора и единия път куката ме пита писукна ли и аз викам не и той разбра че няма да изкара 20-тачка и ме пусна 

A_DUNCHEV написа:Най-добре си носи кутията на радар-детектора.На нея пише именно,че е такъв,а не антирадар и ако куката може да чете трябва да се съгласи.Ако ли не,си изкарай на разпечатка от нета спецификацията за твоята марка и модел на която пише същото.Ако все пак дървените кратуни ти напишат акт,напиши във възраженията,че устройството което имаш е радар-детектор еди каква си марка и модел и задължително серейния номер и акта веднага олеква.
Това е и моето решение.

Като го интегрирам в тавана скоро ще отпадне като задължение.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
преди малко го извадих от джоба в Кат и го показах на 1 кука,като го питах бива ли,или не.....
Той каза,че засона още не е обнародван...или нещо такова...и да го слагм смело
М-у другото на самия радар пише,че не предизвисва смущения,но е на английски,което ме навежда на мисълта,че на куките пак ще им е трудно .... 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе и моя е горе в тавана, ама нещо не ги хваща както едно време.. явно има значение 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Аз затова си нося гаранционната карта, на която изрично е написано:
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Използването на този тип радар/лазер детектор не противоречи на законите за известяващи радари, както за радио честотите, така и за лазерните такива. Вашето право да приемате радио сигнали на всякаква честота е гарантирано.
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Използването на този тип радар/лазер детектор не противоречи на законите за известяващи радари, както за радио честотите, така и за лазерните такива. Вашето право да приемате радио сигнали на всякаква честота е гарантирано.

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
JohnnyBlack написа:Аз затова си нося гаранционната карта, на която изрично е написано:
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
За какъв модел радар е и можеш ли да я сканираш,щото точно такова нещо търся,понеже моя радар е купуван от чужбина и няма такива работи
- Azrail
- UFO Pilot
-
Аз доколкото знам - ако е лазерен, му пречи дори стъклото отпред
, а ако е нормален - не би трябвало...

MORE BEER!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Имам приятел който има такова нещо в колата си,и си носи в него и документа към детектора на който пише че по никакъв начин не пречи на полицейските радари и честоти.
Веднъж ни спряха даже и той като им показа тоя документ им затвори устата
Веднъж ни спряха даже и той като им показа тоя документ им затвори устата

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3