Документ за радар детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Документ за радар детектор

Мнение от Turboman » 07 Мар 2008, 14:46

Интересувам се от някакъв документ или извадка от закона,която да нося в автомобила си че радар детекторът който ползвам,не е противозаконен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Panamera 4S

Мнение от skoti79 » 07 Мар 2008, 14:59

:mhihi: :mhihi:
И на мен скоро ми искаха тъпите шапкари .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Мар 2008, 15:01

Трябва да приложиш формуляр #10......
........./10-толевка/ :mhihi:

Сори ама не се сдържах!
Ако някой знае да казва!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 07 Мар 2008, 15:25

Най-добре си носи кутията на радар-детектора.На нея пише именно,че е такъв,а не антирадар и ако куката може да чете трябва да се съгласи.Ако ли не,си изкарай на разпечатка от нета спецификацията за твоята марка и модел на която пише същото.Ако все пак дървените кратуни ти напишат акт,напиши във възраженията,че устройството което имаш е радар-детектор еди каква си марка и модел и задължително серейния номер и акта веднага олеква. :winky:
Последна промяна POL_Starshi на 07 Мар 2008, 15:36, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 07 Мар 2008, 15:29

A_DUNCHEV написа:Най-добре си носи кутията на радар-детектора.На нея пише именно,че е такъв,а не антирадар и ако куката може да чете трябва да се съгласи.Ако ли не си изкарай на разпечатка от нета спецификацията за твоята марка и модел на която пише същото.Ако все пак дървените кратуни ти напишат акт,напиши във възраженията,че устройството което имаш е радар-детектор еди каква си марка и модел и задължително серейния номер и акта веднага олеква. :winky:

:yes: добре казано. Има логика!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E60 535d

Мнение от Strabex » 07 Мар 2008, 15:33

Мен са ме спирали 2 пъти с радар-детектора и единия път куката ме пита писукна ли и аз викам не и той разбра че няма да изкара 20-тачка и ме пусна :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от V8 » 07 Мар 2008, 16:10

A_DUNCHEV написа:Най-добре си носи кутията на радар-детектора.На нея пише именно,че е такъв,а не антирадар и ако куката може да чете трябва да се съгласи.Ако ли не,си изкарай на разпечатка от нета спецификацията за твоята марка и модел на която пише същото.Ако все пак дървените кратуни ти напишат акт,напиши във възраженията,че устройството което имаш е радар-детектор еди каква си марка и модел и задължително серейния номер и акта веднага олеква. :winky:

Това е и моето решение.:yes:
Като го интегрирам в тавана скоро ще отпадне като задължение.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 07 Мар 2008, 16:31

моето пък е радар детектор вграден в тавана на колта, ни формуляри ни кутии да се....

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 07 Мар 2008, 17:36

преди малко го извадих от джоба в Кат и го показах на 1 кука,като го питах бива ли,или не..... :mhihi: Той каза,че засона още не е обнародван...или нещо такова...и да го слагм смело :mhihi: М-у другото на самия радар пише,че не предизвисва смущения,но е на английски,което ме навежда на мисълта,че на куките пак ще им е трудно .... :mhihi:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 07 Мар 2008, 18:27

Абе и моя е горе в тавана, ама нещо не ги хваща както едно време.. явно има значение :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 07 Мар 2008, 18:32

Аз затова си нося гаранционната карта, на която изрично е написано:
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Използването на този тип радар/лазер детектор не противоречи на законите за известяващи радари, както за радио честотите, така и за лазерните такива. Вашето право да приемате радио сигнали на всякаква честота е гарантирано. :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 07 Мар 2008, 18:39

JohnnyBlack написа:Аз затова си нося гаранционната карта, на която изрично е написано:
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ
Използването на този тип радар/лазер детектор не противоречи на законите за известяващи радари, както за радио честотите, така и за лазерните такива. Вашето право да приемате радио сигнали на всякаква честота е гарантирано. :)

За какъв модел радар е и можеш ли да я сканираш,щото точно такова нещо търся,понеже моя радар е купуван от чужбина и няма такива работи

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Мар 2008, 19:35

На радар-детектора му пречи дори тъмната лента за слънце ако имате в горната част на прозореца - поне така пише
не знам дали ще хваща в тавана
моя е зад огледалото и много не се вижда, но аз и не го крия. Не е антирадар, и ако някой иска да изкара нещо точно чрез този модел - не е познал

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 07 Мар 2008, 19:57

Аз доколкото знам - ако е лазерен, му пречи дори стъклото отпред :mhihi: , а ако е нормален - не би трябвало...
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Мар 2008, 22:52

Имам приятел който има такова нещо в колата си,и си носи в него и документа към детектора на който пише че по никакъв начин не пречи на полицейските радари и честоти.
Веднъж ни спряха даже и той като им показа тоя документ им затвори устата :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата