Предстояща покупка на Водоструя!!!-Каква да е?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Предстояща покупка на Водоструя!!!-Каква да е?

Мнение от chocho » 27 Фев 2008, 18:13

Значи решил съм да си купувам нещо такова но не знам нито на каква марка да се спра нито какво да гледам.Ще я ползвам 1-2-пати в седмицата за да си плакна колата че ми писна да ме дерът по 10-тачка по автомивките.Мисълта ми е който го е направил това вече и си е взел такова машина моля да каже нещо повече.Всички плусове и минуси ме интересуват.Благодаря предварително на отзовалите се ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 27 Фев 2008, 18:19

зрдавей колега ,добре си го решил ,вечра бях в БРИКОЛАЖ и съвсем случайно видях ,че има на промоция водоструйка за 99 лв ....аз бих се възползвал

успех ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 27 Фев 2008, 19:01

Основно гледай с какво налягане работят - колкото по-високо, толкова по-добре. Иначе все едно дъжд ти вали колата и нищо не измива. Налягане над 120 бара е за препоръчване. Ако има подгряване на водата още по-добре. Като марка - мисля, че Кархер са едни от най-добрите - http://www.karcher.com

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Фев 2008, 19:07

Вместо Кархер по-добре да си купи още 1 БМВ за тия пари :roll: Според мен нещо за 200-300 лева ще ти върши оптимална работа - не са върхът, но са в гаранция и ако нещо стане ти я сменят, а ти така или иначе ще трябва да тръкнеш с гъбата за да е качетсвено освен ако не се набиеш с пари и за препарат за безконтактно миене. Има разни марки, виж в Практикер, Бриколаж, тия супермаркети и разни други по интернет.

Забравих да вмъкна, че Кархер-а освен безумната си цена не е кой знае колко добър - профи серията може и да са много добри, но любителските за над 1000 лева според мен не са оферта, имаме автомивка във Видин и знам как дефектира една от тях, а за части искат бая извън гаранцията. Машините им от 80-те също като Бош бяха велики, но сега се произвеждат на други места и с други части.
BMW only!

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 27 Фев 2008, 19:12

Колега,имам водоструика Керхер,много съм доволен взех я за 400лв и мие всичко коли,подове,стени, всичко.Моята е среден клас и е достатъчно за всички нужди :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 27 Фев 2008, 20:07

сега има една промоцийка в Практикер на Керхер за 120 лв. с налягане 100 бара. една позната си купи и са много слабички, абе нищо общо с автомивките!!!!!!!!!!!!!!!1

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 27 Фев 2008, 20:20

То оставаше за 120 лева да си вземеш истински силен Кархер :mhihi:
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Предстояща покупка на Водоструя!!!-Каква да е?

Мнение от deyan-enchev » 27 Фев 2008, 20:25

chocho-rz написа:Ще я ползвам 1-2-пати в седмицата за да си плакна колата че ми писна да ме дерът по 10-тачка по автомивките.Мисълта ми е който го е направил това вече и си е взел такова машина моля да каже нещо повече.

Колега да ти кажа, керхер наистина са много добри. Лично аз ползвам ето този модел K 7.20 M plus ,няма екстри, но е евтин и си мия колата от всякаква кал с него. няма топла вода,но тя е за силни замърсявания, а ти ше си я миеш по-често като си я имаш въпросната Водоструйка.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 27 Фев 2008, 20:59

Кархер-K 7.20 MD T 300 :!: ;)
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 27 Фев 2008, 23:49

А като цени тези последните 2 как вървят.Съветват ме дори да си взема от тези дето ги носят от чужбина не били повече от 100 лева а марката им е тази която вие споменавате Керхер.Имам двама познати които си закупиха миналата гудина такива едната за 85 а другата за 100 и казват че грижи никви.Та мисълта ми е че може и втора употреба да си взема като по евтин и краен резултат защото не ми се изръсват 4 стотака ;) се пак си е пара

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 28 Фев 2008, 10:17

тия от по 120 лв нови са с пласмасови бутала и сдават багажа за нула време ,ако искаш нещо да върши работа огледай и WAP освен Керхер ,има ги на Метро ако не се лъжа .. с подгряване се нарича пароструйка и са около 5к най евтините - имат доста сложна електроника ,дюзи ГНП и т.н. - не са за лично ползване .. мога да дам тел на човек в региона на СФ който продава и поддържа Керхер много е точен ,бивш колега.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 28 Фев 2008, 15:19

chocho-rz написа:А като цени тези последните 2 как вървят.

значи нашата е не повече от 200лв, зашото в комплект с прахосмучката керхер бяха 340лв.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Назад към Извън Темата