Въпрос за работа.
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Въпрос за работа.
Та приятелката ми се явява на интервю в моита фирма. Голяма гръцка фирма - ОМК( обединена млечна компания) Аз не казвам че идва на интервю. Само казвам че имам една позната която която иска да се яви на интервюто в последния момент.
Момичето е енергично , стремящо се само към успехи , последна година мениджмънт 10 сертификата за работа с компютри и приложения бля бля .
Мястото което беше обявено беше за Фактуристка. Да набива стокови разписки в компютър и да пуска фактури след туи. Лесна работа , средни нерви.
Добре, яви се на интервю, казва ми бях наи добре облечената(стилно) и наи младата. Викам ОК , няма проблеми кот стане.
Отивам на следващия ден на работа и гледам една лелка дет се пули на монитора. Викам си ко става уа. Колежките ми обесняват че това е новата колежка която е някъде м/у 38-43 години. Седя и не моа свана с какво тя е по добра от бъдещата ми жена. Викам си хууу, даи да и дадем шанс. Мина една седмица ми тая пак по същия начин гледа и задава едни тъпи въпроси дет ми идва да се сменя на глас ама нали съм шофиор от мене не се иска да знам ама аз знам доста неща.
И така защо тази състаряваща вече жена беше избрана пред млад и енергетичен човек стремящ се в живота.
1.Излъгала на интервюто за нещо
2.Тия дет интервюраха и те бяха едни лелки , съпричастност нещо
тая дъртата де ще си намери такава яка работа я на нея да я дадем пък младото живота пред него.
3. Просто са толкоз прости и не знаят как да праят подбор на персонал
Просто един ден кат имам фирма , всичките ми служители ще бъдат млади и стремящи се в живота !
Момичето е енергично , стремящо се само към успехи , последна година мениджмънт 10 сертификата за работа с компютри и приложения бля бля .
Мястото което беше обявено беше за Фактуристка. Да набива стокови разписки в компютър и да пуска фактури след туи. Лесна работа , средни нерви.

Добре, яви се на интервю, казва ми бях наи добре облечената(стилно) и наи младата. Викам ОК , няма проблеми кот стане.

Отивам на следващия ден на работа и гледам една лелка дет се пули на монитора. Викам си ко става уа. Колежките ми обесняват че това е новата колежка която е някъде м/у 38-43 години. Седя и не моа свана с какво тя е по добра от бъдещата ми жена. Викам си хууу, даи да и дадем шанс. Мина една седмица ми тая пак по същия начин гледа и задава едни тъпи въпроси дет ми идва да се сменя на глас ама нали съм шофиор от мене не се иска да знам ама аз знам доста неща.
И така защо тази състаряваща вече жена беше избрана пред млад и енергетичен човек стремящ се в живота.
1.Излъгала на интервюто за нещо
2.Тия дет интервюраха и те бяха едни лелки , съпричастност нещо
тая дъртата де ще си намери такава яка работа я на нея да я дадем пък младото живота пред него.
3. Просто са толкоз прости и не знаят как да праят подбор на персонал
Просто един ден кат имам фирма , всичките ми служители ще бъдат млади и стремящи се в живота !

същото беше и аз като си търсих работа назначиха ни 3 момчета от ТУ-СОФИЯ И 10 глупака от 45 нагоре аз не се претендирам за нищо ма на 1 седмица хората казаха треаше да назначим само от меи-то ма късно -нищо против дъртите нямам опита си е оптит но опре ли до иновации
10 реда на англииски немогат да запомнят камо ли цела англииска книжка да прочетат
бе и дъртите треа да ядът

бе и дъртите треа да ядът
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Въпрос за работа.
LuBo1 написа:
И там ще ти е грешката

Аз имам фирма и в персонала имам както млади така и по-възрастни хора. Проблемите ми идват главно от по-младите - мързи ги, нямат рутина, гледат ако могат да се скатаят, често са нахални и нагли....
Най-добрият работник за мен е улегнал човек на средна възраст.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
X-citer написа:LuBo1 написа:
И там ще ти е грешката![]()
Аз имам фирма и в персонала имам както млади така и по-възрастни хора. Проблемите ми идват главно от по-младите - мързи ги, нямат рутина, гледат ако могат да се скатаят, често са нахални и нагли....
+1

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
X-citer написа:LuBo1 написа:
И там ще ти е грешката![]()
Какви са ти работниците? Готвачи и сервитьори? За това може би важи, но ако става въпрос за динамична работа с иновативни технологии нещата са по различни според мен. Не че няма хора от "средната възраст", които се справят отлично, но са доста по-малко чисто статистически - такива са ми наблюденията примерно от моята сфера.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
LuBo1 Какво се ядосваш че жена ти не са я назначили за Фатуристка, като тя има и образование и сертификати за работа с компютър, аз си мисля че малко ниско сте се прицелили, бутай я в някоя хубава фирма с яка позиция, дето с мозък се изкарват пари не с работа
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе вие направо ни погребахте ,ебати!!!
на 39 съм !!!
аз си мисля,че няма значение на колко е човека ,а кво може. нормално е като си на повече години да имаш по-голям опит и да си по-ценен и "по-скъп"! не говоря за конкретният случай с "лелката" ,ама младите са не дотам удобни и от гледна точка на това ,че лесно се местят на друга работа,гонят най-различни цели и търсят други предложения,женят се , имат малки деца/жените раждат и изчезват за 3г/ , а един човек на средна възраст има други приоритети и чисто от мениджърска гледна точка ако имаш двама равностойни кандидати по възможности и знания е нормално да избереш по-възрастния ,освен ако не ти трябва физическа сила нещо...!

аз си мисля,че няма значение на колко е човека ,а кво може. нормално е като си на повече години да имаш по-голям опит и да си по-ценен и "по-скъп"! не говоря за конкретният случай с "лелката" ,ама младите са не дотам удобни и от гледна точка на това ,че лесно се местят на друга работа,гонят най-различни цели и търсят други предложения,женят се , имат малки деца/жените раждат и изчезват за 3г/ , а един човек на средна възраст има други приоритети и чисто от мениджърска гледна точка ако имаш двама равностойни кандидати по възможности и знания е нормално да избереш по-възрастния ,освен ако не ти трябва физическа сила нещо...!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
SKISA написа:а бе вие направо ни погребахте ,ебати!!!на 39 съм !!!

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
начи...аз не искам да звуча като баба ми.." ний идно времеиеее....!" но живота го показва и е логично,че който е бачкал повече има повече възможности и опит. и ни е сме били млади и знам какво е било.естествено,че има млади хора и не трябва да се отхвърлят,но ако почнеш от най-ниското ниво в някой бизнес и стигнеш до високо -просто няма какво да те изненада и да не знаеш как става,щото ти е минало през ръцете и главата. няма лошо-младите хора също трябва да просперират и да катерят,но говорейки от опит като набирам служители при еднакви други предложения ще заложа на сигурното и на опитното...
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Lubo, що изключваш варианта HR-ите да са преценили,
че работата като фактуристка няма да я мотивира достатъчно .........
Ако е толко интелигентно, амбициозно и еродирано момичето,
работа като фактуристка в Customer Service не е за нея....
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
АВЕ ЗА ВЕ НАБОРЕ - тъй си загиваме безработни и девствени..SKISA написа:начи...аз не искам да звуча като баба ми.." ний идно времеиеее....!" но живота го показва и е логично,че който е бачкал повече има повече възможности и опит. и ни е сме били млади и знам какво е било.естествено,че има млади хора и не трябва да се отхвърлят,но ако почнеш от най-ниското ниво в някой бизнес и стигнеш до високо -просто няма какво да те изненада и да не знаеш как става,щото ти е минало през ръцете и главата. няма лошо-младите хора също трябва да просперират и да катерят,но говорейки от опит като набирам служители при еднакви други предложения ще заложа на сигурното и на опитното...

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
carmanf1 написа:Lubo, що изключваш варианта HR-ите да са преценили,
Ако HR-a е бил добър, най-вероятно това е причината.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
възрастта не е критерий за това кой е стока и кой боклук
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2