Въпрос за работа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Въпрос за работа.

Мнение от LuBo1 » 20 Фев 2008, 22:51

Та приятелката ми се явява на интервю в моита фирма. Голяма гръцка фирма - ОМК( обединена млечна компания) Аз не казвам че идва на интервю. Само казвам че имам една позната която която иска да се яви на интервюто в последния момент.
Момичето е енергично , стремящо се само към успехи , последна година мениджмънт 10 сертификата за работа с компютри и приложения бля бля .
Мястото което беше обявено беше за Фактуристка. Да набива стокови разписки в компютър и да пуска фактури след туи. Лесна работа , средни нерви. :mhihi:
Добре, яви се на интервю, казва ми бях наи добре облечената(стилно) и наи младата. Викам ОК , няма проблеми кот стане. :D

Отивам на следващия ден на работа и гледам една лелка дет се пули на монитора. Викам си ко става уа. Колежките ми обесняват че това е новата колежка която е някъде м/у 38-43 години. Седя и не моа свана с какво тя е по добра от бъдещата ми жена. Викам си хууу, даи да и дадем шанс. Мина една седмица ми тая пак по същия начин гледа и задава едни тъпи въпроси дет ми идва да се сменя на глас ама нали съм шофиор от мене не се иска да знам ама аз знам доста неща.

И така защо тази състаряваща вече жена беше избрана пред млад и енергетичен човек стремящ се в живота.
1.Излъгала на интервюто за нещо
2.Тия дет интервюраха и те бяха едни лелки , съпричастност нещо
тая дъртата де ще си намери такава яка работа я на нея да я дадем пък младото живота пред него.
3. Просто са толкоз прости и не знаят как да праят подбор на персонал

Просто един ден кат имам фирма , всичките ми служители ще бъдат млади и стремящи се в живота !
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Фев 2008, 23:10

същото беше и аз като си търсих работа назначиха ни 3 момчета от ТУ-СОФИЯ И 10 глупака от 45 нагоре аз не се претендирам за нищо ма на 1 седмица хората казаха треаше да назначим само от меи-то ма късно -нищо против дъртите нямам опита си е оптит но опре ли до иновации :mhihi: 10 реда на англииски немогат да запомнят камо ли цела англииска книжка да прочетат
бе и дъртите треа да ядът

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Въпрос за работа.

Мнение от X-citer » 20 Фев 2008, 23:30

LuBo1 написа:
Просто един ден кат имам фирма , всичките ми служители ще бъдат млади и стремящи се в живота !

И там ще ти е грешката ;)
Аз имам фирма и в персонала имам както млади така и по-възрастни хора. Проблемите ми идват главно от по-младите - мързи ги, нямат рутина, гледат ако могат да се скатаят, често са нахални и нагли....
Най-добрият работник за мен е улегнал човек на средна възраст.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 20 Фев 2008, 23:35

бе ако им даваш кинти и им трепери лъжичката от това да не изгубят работата не ги мързи и не идват пияни на работа :mhihi: аз пък ще си взема секретарка 1.80 около 58-60кг с перверзна мутра та като идват приятели и клиенти :++

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 21 Фев 2008, 0:08

Мишу написа:та като идват приятели и клиенти :++

да дойдат пак :mhihi: :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 21 Фев 2008, 0:43

X-citer написа:
LuBo1 написа:

Аз имам фирма и в персонала имам както млади така и по-възрастни хора. Проблемите ми идват главно от по-младите - мързи ги, нямат рутина, гледат ако могат да се скатаят, често са нахални и нагли....

+1 :yes:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 21 Фев 2008, 10:58

X-citer написа:
LuBo1 написа:

Какви са ти работниците? Готвачи и сервитьори? За това може би важи, но ако става въпрос за динамична работа с иновативни технологии нещата са по различни според мен. Не че няма хора от "средната възраст", които се справят отлично, но са доста по-малко чисто статистически - такива са ми наблюденията примерно от моята сфера.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 21 Фев 2008, 11:05

LuBo1 Какво се ядосваш че жена ти не са я назначили за Фатуристка, като тя има и образование и сертификати за работа с компютър, аз си мисля че малко ниско сте се прицелили, бутай я в някоя хубава фирма с яка позиция, дето с мозък се изкарват пари не с работа
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Фев 2008, 11:47

а бе вие направо ни погребахте ,ебати!!! :mhihi: на 39 съм !!!
аз си мисля,че няма значение на колко е човека ,а кво може. нормално е като си на повече години да имаш по-голям опит и да си по-ценен и "по-скъп"! не говоря за конкретният случай с "лелката" ,ама младите са не дотам удобни и от гледна точка на това ,че лесно се местят на друга работа,гонят най-различни цели и търсят други предложения,женят се , имат малки деца/жените раждат и изчезват за 3г/ , а един човек на средна възраст има други приоритети и чисто от мениджърска гледна точка ако имаш двама равностойни кандидати по възможности и знания е нормално да избереш по-възрастния ,освен ако не ти трябва физическа сила нещо...!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 21 Фев 2008, 12:09

SKISA написа:а бе вие направо ни погребахте ,ебати!!! :mhihi: на 39 съм !!!
аз си мисля,че няма значение на колко е човека ,а кво може. нормално е като си на повече години да имаш по-голям опит и да си по-ценен и "по-скъп"! не говоря за конкретният случай с "лелката" ,ама младите са не дотам удобни и от гледна точка на това ,че лесно се местят на друга работа,гонят най-различни цели и търсят други предложения,женят се , имат малки деца/жените раждат и изчезват за 3г/ , а един човек на средна възраст има други приоритети и чисто от мениджърска гледна точка ако имаш двама равностойни кандидати по възможности и знания е нормално да избереш по-възрастния ,освен ако не ти трябва физическа сила нещо...!

:yes: Съгласен съм с теб на 100% не искам да обидя никой просто ела да ги видиш младите при мен аз съм на 36г. ---едни засукани ,хубави, мързеливи ,лениви и най-важното безотговорни!!!!Бачкам в ПР и Рекламна агенция и повечето ми служители са жени-и от там като се почне каде била снощи кво станало и т.н. и закъснях щото до късно.........Има обаче и отговорни млади хора -кариеристи бачкат си....Така че есенция няма просто си е до човека
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 21 Фев 2008, 12:17

начи...аз не искам да звуча като баба ми.." ний идно времеиеее....!" но живота го показва и е логично,че който е бачкал повече има повече възможности и опит. и ни е сме били млади и знам какво е било.естествено,че има млади хора и не трябва да се отхвърлят,но ако почнеш от най-ниското ниво в някой бизнес и стигнеш до високо -просто няма какво да те изненада и да не знаеш как става,щото ти е минало през ръцете и главата. няма лошо-младите хора също трябва да просперират и да катерят,но говорейки от опит като набирам служители при еднакви други предложения ще заложа на сигурното и на опитното...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 21 Фев 2008, 12:36

Lubo, що изключваш варианта HR-ите да са преценили,
че работата като фактуристка няма да я мотивира достатъчно .........

Ако е толко интелигентно, амбициозно и еродирано момичето,
работа като фактуристка в Customer Service не е за нея....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 21 Фев 2008, 21:52

SKISA написа:начи...аз не искам да звуча като баба ми.." ний идно времеиеее....!" но живота го показва и е логично,че който е бачкал повече има повече възможности и опит. и ни е сме били млади и знам какво е било.естествено,че има млади хора и не трябва да се отхвърлят,но ако почнеш от най-ниското ниво в някой бизнес и стигнеш до високо -просто няма какво да те изненада и да не знаеш как става,щото ти е минало през ръцете и главата. няма лошо-младите хора също трябва да просперират и да катерят,но говорейки от опит като набирам служители при еднакви други предложения ще заложа на сигурното и на опитното...
АВЕ ЗА ВЕ НАБОРЕ - тъй си загиваме безработни и девствени.. :shock: :help: :evil: :idea:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 21 Фев 2008, 22:56

carmanf1 написа:Lubo, що изключваш варианта HR-ите да са преценили,
че работата като фактуристка няма да я мотивира достатъчно .........

Ако е толко интелигентно, амбициозно и еродирано момичето,
работа като фактуристка в Customer Service не е за нея....

Ако HR-a е бил добър, най-вероятно това е причината. ;)
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 21 Фев 2008, 23:43

възрастта не е критерий за това кой е стока и кой боклук
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Извън Темата