ТИР премаза БМВ, шофьорът загина
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
ТИР премаза БМВ, шофьорът загина
http://dnes.dir.bg/2008/02/19/news2683552.html
ТИР премаза лек автомобил БМВ и го влачи десетки метра при тежка катастрофа на пътя село Брод-Димитровград.
Шофьорът на БМВ-то с хасковска регистрация не спрял на знак СТОП и тежкият камион връхлетял върху него. Ударът е бил откъм страна на шофьора, който е загинал на място, съобщи Дарик.
Екип пожарникари трябва да срежат смазаната под камиона кола, за да извадят тялото на водача.
Шофьорът на ТИР-а, който е пътувал от Димитровград към Стара Загора не е тежко пострадал, но е откаран за преглед в димитровградската болница.
Направо ме е страх да попитам - някой познава ли човека?!!!!
Баси само трагедии в тази България...
ТИР премаза лек автомобил БМВ и го влачи десетки метра при тежка катастрофа на пътя село Брод-Димитровград.
Шофьорът на БМВ-то с хасковска регистрация не спрял на знак СТОП и тежкият камион връхлетял върху него. Ударът е бил откъм страна на шофьора, който е загинал на място, съобщи Дарик.
Екип пожарникари трябва да срежат смазаната под камиона кола, за да извадят тялото на водача.
Шофьорът на ТИР-а, който е пътувал от Димитровград към Стара Загора не е тежко пострадал, но е откаран за преглед в димитровградската болница.
Направо ме е страх да попитам - някой познава ли човека?!!!!
Баси само трагедии в тази България...

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
А това е коментара на dir.bg под снимката, прикрепена към статията:
"Обикновено шофьорите на BMW-та не са от най-разумните"
Аз направих коментар, но знам че минава цензура в dir.bg и не съм сигурен дали ще ми публикуват мнението, затова го публикувам тук:
За този текст под снимката заслужавате мъмрене! Как разбрахте, че обикновено шофьорите на BMW-та не са от най-разумните? Аз карам БВМ - можеби не съм от най-разумните? Много непрофесионално написано - срамота за медия като dir.bg.
Жалко за човешкия живот!!!
Аз направих коментар, но знам че минава цензура в dir.bg и не съм сигурен дали ще ми публикуват мнението, затова го публикувам тук:
За този текст под снимката заслужавате мъмрене! Как разбрахте, че обикновено шофьорите на BMW-та не са от най-разумните? Аз карам БВМ - можеби не съм от най-разумните? Много непрофесионално написано - срамота за медия като dir.bg.
Жалко за човешкия живот!!!
Последна промяна Svetlio.Angelov на 19 Фев 2008, 20:33, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Текста вече е сменен като гледам
Но иначе тия знаци "СТОП" не ги слагат просто за да ти пречат на движението... някои "водачи" го разбират по трудният начин... като за последно...

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
Шофьорите на BMW-та обичат да демонстрират колите си
Сн.: BulPhoto
вижте каква глупост са написали под снимката

Сн.: BulPhoto
вижте каква глупост са написали под снимката

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
///Vasko написа:Нещо не ми харесва тая работа, всичките ми познати от Хасково и Димитровград тук от форума са offline в Skype и ICQ
Дано не е от нашите, страх ме е да звънна на който и да е.
не е някои от форума

е34-ката е от димитровград
даже сутринта се разминах с нея и я загледах и след 1-2 часа я видях размазана. Но ми изглеждаше че камиона не е спрял на знак стоп

и не е ТИР а камион

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
А тези от dir.bg не обичат да ги критикуват май... ама да бяха по-адекватни де - какъв беше този първия, пък и втория текст до снимката - пълни глупости, нямащи отношение към тази човешка трагедия......
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
е по тая схема БМВ-то няма вина! Определено! само дето е бил човека в неподходящото време на неподходящото място.
А тия от дир.бг заптриличват вече на канал 1 - вечната цензура...
А тия от дир.бг заптриличват вече на канал 1 - вечната цензура...
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
the_gate написа:...![]()
ми що пишат глупости ве
....или като е БМВ все е виновен шофьора му![]()
![]()
мнооо ясно тея с бмв-тата винаги са виновни

ние минахме малко след катастрофата и не виждам ако бмв-то не е спряло на стоп а камиона се е движел по главния път как ще застанат така-просто невъзможно

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3