скапана държава със скапани хора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: 330d

скапана държава със скапани хора

Мнение от fozy75 » 19 Фев 2008, 0:27

който ми изкърти и открадна огледалото преди един час на паркинга на кино "Арена", му пожелавам да изгори в колата си :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i '06

Мнение от noiseless » 19 Фев 2008, 0:34

А аз наивно си мислех, че тия селянии вече са отшумяли.... няма да се оправим, ей! :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от smile06 » 19 Фев 2008, 0:39

А на мен ми откраднаха халогенните преди 16 дни :banghead: :banghead: :censored: И е много грозно сега :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Изображение
Последна промяна smile06 на 19 Фев 2008, 0:41, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: комерсиални БМВ-та...

Мнение от lakmus » 19 Фев 2008, 0:39

Не си единствен колега, преди месец ми откраднаха капачката на огледалото и направо побеснях! Ако знаеш ,че от псувни се умираше щяха да са умряли на мига в който разбрах! :twisted: Но се примиряваш и тва е но докато има хора които си купуват крадени части ще сме така дълго време! Много ме е яд! Ама за жалост сме безсилни пред простотата! Гледай да си жив и здрав! Дано да си намериш добра оферта ти пожелавам защото аз не успях! НО ще ги НАПСУВАМ още веднъж че винаги им е малко!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 19 Фев 2008, 0:55

Добре бе да е.а мама им, има сякви ментаци за никви пари, като не могат си купят истинско, да набие едно менте вожа му кирлива селска. Тея хора не осъзнават ли, че ако ги изловя до колата няма си тръгнат цели :evil: Колко прос тряба да си, че да рискуваш я глава, я крак, я ребърце, пък и сичко заедно, според настроението на пострадалия за едни 50-100лв. Нямам думи :banghead: :banghead: :banghead: :evil: :evil: :evil:
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 330d

Мнение от fozy75 » 19 Фев 2008, 1:13

не ме е яд за друго а преди около месец си я зех, колата ми е кукличка, и са като я видех направо незнам каде се намирам. аеааааааааа

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 19 Фев 2008, 1:23

Всички сме били на твоето място. Това е пълен абсурд, но уви. Сори братле.
ПП. Темата ти не е за тук.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Фев 2008, 2:59

маи само още от Е60 не краднат тия а ???
ти кво колега на ден изкарваш 200 лв напр. а некои др ги изкарва за 5 мин сеш се кво става.. ? и после ги купуваш от "Продава" :evil:
и тука пипаха по едно време и беха разбили доста коли и като стана тва един бивш барета сега е играч голем ги фана сичките щото ги знае и ги беше направил сички за болница и оттогава тука не пипат , ама поверваите беше ги убил от бои кои инвалид остана кои око нема и се наплашиха и нема ама такива луди като него 1 на милион

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 19 Фев 2008, 8:43

... и ги беше направил сички за болница и оттогава тука не пипат , ама поверваите беше ги убил от бои кои инвалид остана кои око нема и се наплашиха и нема ама такива луди като него 1 на милион[/quote]
тоя направо ги е надробил бе,то нищо не е останало от тях май :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Фев 2008, 10:48

тоя е откачен .. минават некви пиянчовци млади колко мене и нещо се лигавеха загледаха му джипа (новото Х5) тоя излезна и ги преби всичките то едни ръце крака откачен е :uups: требва да има повече такива тука секи го знае баретата...

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 19 Фев 2008, 10:52

Евала на пича! Тва ми напомня бате Наци от Богров-влиза нарочно на чуждо място в кръчмата, сяда, почва да псува всички , като тия скочат сто човека , тоя ги смазва до един, после пребива и сервитьорката щото му е донесла сметката, става и си тръгва!!!!!

А иначе на автокрадците и тия дето пипат части по на хората колите им пожелавам доживот хемодиализа на тях и на децата им!!!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Re: ............

Мнение от 2advanced » 19 Фев 2008, 10:58

Тоо Cool написа:Евала на пича! Тва ми напомня бате Наци от Богров-влиза нарочно на чуждо място в кръчмата, сяда, почва да псува всички , като тия скочат сто човека , тоя ги смазва до един, после пребива и сервитьорката щото му е донесла сметката, става и си тръгва!!!!!

А иначе на автокрадците и тия дето пипат части по на хората колите им пожелавам доживот хемодиализа на тях и на децата им!!!!!!!!!!!

Е тва е супер похвално ахха :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 19 Фев 2008, 12:06

[quote="BMW-E39"][/quote]

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Тоя ебаси селския брус , само щото му загледали каручката слуза и ги потрушава..............еи затова няма оправия тая държава :evil:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 19 Фев 2008, 12:10

бе напрво да ги стреля сваля джма и почва :kuku: кви са тия филми

Назад към Извън Темата