КАТ. Тенденциозно отношение към марката. Субективизъм.
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
КАТ. Тенденциозно отношение към марката. Субективизъм.
Писна ми, навсякъде, където ме видят да ме спират. Писна ми винаги, като съм изряден да си търсят причина да ме глобят. Писна ми, като съм в грешка да не покажат разбиране. Писна ми все аз да отнасям глобите, а тези дето ПИЯТ/КАРАТ/УБИВАТ да се разминават. ПИСНА МИ!!!
Какво толкова съм им бръкнал в гъзъ мазен, дебел, та все мен ще нарисуват. С колата си за 4-5к лв.? С това ли?
Никога няма да се оправиме, защото аз съм МУТРАТА, а този с чисто новия S клас за 300 000лв. се подсмихва на полицайте и си отминава, той не е.
Ама аз и тоя акт ще си платя, а те ще си останат същите прости тъпи скапани шапкари и никой няма да ги уважава, ми те са си го заслужили да ги плюят. Уважавах ги, уви, вече не. Явно е вярно, че АКО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ, то ставаш ПОЛИЦАЙ (и то не полицай, ми долен милиционер). Никакво уважение към долните шапки. Такива подляри никъде няма, но ще дойде време и ще си купя Черен Джип и тогава ще треперят, както треперят сега, като видят такъв!!! И мазно мазно ще се подсмихвам и ще ги подигравам. ТЪПАНАРИ!!! Нямам достатъчно обидна дума за тая СГАН!

Какво толкова съм им бръкнал в гъзъ мазен, дебел, та все мен ще нарисуват. С колата си за 4-5к лв.? С това ли?
Никога няма да се оправиме, защото аз съм МУТРАТА, а този с чисто новия S клас за 300 000лв. се подсмихва на полицайте и си отминава, той не е.
Ама аз и тоя акт ще си платя, а те ще си останат същите прости тъпи скапани шапкари и никой няма да ги уважава, ми те са си го заслужили да ги плюят. Уважавах ги, уви, вече не. Явно е вярно, че АКО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ, то ставаш ПОЛИЦАЙ (и то не полицай, ми долен милиционер). Никакво уважение към долните шапки. Такива подляри никъде няма, но ще дойде време и ще си купя Черен Джип и тогава ще треперят, както треперят сега, като видят такъв!!! И мазно мазно ще се подсмихвам и ще ги подигравам. ТЪПАНАРИ!!! Нямам достатъчно обидна дума за тая СГАН!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ааа ко им са връзваш на тия полицаи не моа те разбера, кат та спрът базикай се пускай майтапи, да не мислиш че му се седи на полицая и се чуди с кой да се ебава (то и такива случай ги има), ма и аз им се нервя понекога че са правежи и се заяждая, я за щората отзаде я за стикера www.BMWPower-bg.net и най най вече се заяждат за халогените. Един път и аз се бях ядосал кат тебе щот ма спират 1000 пъти тука по софия и то само за халогени (жива глупост) ма ако трябва да се дразня за такива ежедневни глупости, то психиката няма да издържи.
Да ся си ядосан, ма ши мине
. Заеби, който те изнервя го отебавай ко толкоз, увъртай там, пускай лафове и тва е
Да ся си ядосан, ма ши мине

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
И аз не ги обичам въобще.Но винаги се разбирам с тях.И то за не повече от 10-ка.Е верно че не карам пил,но карам с 90 в града и с 160 извън.Магистрала 180-220-240 ако се наложи.Колан забравям да слагам.Опитвам се да придобия навик.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Въобразяваш си. Мен пък даже доста рядко ме спират и с Е36-цата и с Е39-тката, а реално винаги съм виновен за нещо - я халогени я фиолиото..
Може твойто да е заради Врачанския номер..

Може твойто да е заради Врачанския номер..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
И мен не ме спират почти, пък като ме спрат нито черпя, нито ме глобяват, а сега де

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве казах ти .. СМЕНИ МАТОРЯ ....
опаа по инерция ... СМЕНИ РЕГИСТРАЦИЯТА
опаа по инерция ... СМЕНИ РЕГИСТРАЦИЯТА
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
най-се дразня кат ме спрат на рано сутрин,на приполовена втора бутилка,каращ си съвсем спокойно на 2 и обороти 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Да бе.Или караш с 40 и те псуват или кат те спрат почваш да ближеш задници и да обясняваш че си колегаNikolay1 написа:И мен не ме спират почти, пък като ме спрат нито черпя, нито ме глобяват, а сега де![]()

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ооо станчо дека си бря ...
....
аве просто колегата с тая врачанска регистрация си е абонат

аве просто колегата с тая врачанска регистрация си е абонат
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: КАТ. Тенденциозно отношение към марката. Субективизъм.
vicho написа:.... но ще дойде време и ще си купя Черен Джип и тогава ще треперят, както треперят сега, като видят такъв!!! И мазно мазно ще се подсмихвам и ще ги подигравам. ТЪПАНАРИ!!!
баце, имаш не малък комплекс за малоценност

според мен е по-добре да си купиш два черни джипа, за да може да им се подиграваш два пъти повече

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Очаквах, че като подкарам "бавареца" ще зачестят проверките от "контролните органи", но за мое учудване до сега от година и 3 месеца не са ме спирали за проверка, а само веднъж за без винетка. И ксенон сложих и пак не ме спират...не че се оплаквам...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Бе незнам, ама аз преди малко пуснах една тема, как са ме спирали днес 5 пъти, и само проверка ми правят а цял ден карам на халогени и един не се заяде. Явно си е до милиционерите, долна сган.
Това последното да се чете като шега.........евентуално 

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Пресен случай от три дена,излязох на едно кръстовище малко настрани и след 100 метра се лепна една патрулка след мен и ме спират и като се почна един морал............вий с тез БМВ-та....................непораснахте ли............и т.н. и аз без колан и оня директно вика "Пред КАТ"

отивам аз и оня ще ми пише акт че съм бил без колан щото дето съм излязал настрани не се сещам как ще го напише

и аз най нахално викам благодаря и излизам на вън и един познат там полицаи вика "Кво напрай бе" и оня дет писа половин час пак почна......"А кво кат кара БМВ и си мисли................

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Мене ме спират доста често напоследък, ама нито 1 път не съм имал проблеми- в смисъл- не правя нарушения, спират ме- проверка няколко минути и това е... ама си ме спират доста по-често от преди...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3