Дамите зад волана :)
Модератор: Общи модератори
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Дамите зад волана :)
..или за дамите зад волана на БМВ машини!!!
От една седмица ми върви на филми от типа The Fast and The Furious.
На 2 пъти щях да изпусна волана от кеф
като гледах как 2 мацки си караха БМВ-тата ... първо едно блонди с Е39 направи егати фурора, както си караше кротко и по едно време от БМВ-то пухна черно и ляво дясно, ляво дясано направо ми събра очите, като се има предвид, че повечето дами едвам успяват да карат Корсичките си докато се гримират, пият кафе и говорят по тел-а
.... а вчера ходих до Велинград и по завоите ме застигна едно черно Е90
отново с мацка шофер.... викам ще дръпна малко .... какво ти дърпане:kuku: ...по всичките завои оборотомера ми беше 4-6к
а тази си ме следваше като стой та гледай
...даже на правото преди Велинград след като ме мина преди един завой!!!
пусна аварийки и баси.... на 180 реших да не се самоубивам гонейки я !!!
Явно водач на МПС от порода БМВ си е диагноза без значение мъж или жена е ....

От една седмица ми върви на филми от типа The Fast and The Furious.
На 2 пъти щях да изпусна волана от кеф

Явно водач на МПС от порода БМВ си е диагноза без значение мъж или жена е ....

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Баа да ти кажа тая с Е90 се е разцепила. Както има мъже който се разсейват и не могат да карат
, така има и жени такива. Само че май като цяло просто природата на жените не им позволява да анализират средата по време на шофиране и да реагират по-бързо. Не мога да си обясня но причините са изцяло психически, просто мислите на нежния пол сякаш текът в друга насока. Иначе повечето мацки си джиткат бавно и притеснено, силно хванали волана
. Аз лично много обичам жена ми да ме вози в Е30-ката то е едно плавно и споойно каране
, с неволни дрифтове ако е мъгливо 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Аз съм сигурен, че ако си я огледал добре, сигурно си щял да забележиш леки мустачки и по-дълги бакенбарди, освен ако не ги е оскубала 

It's not who You are, it's who You know...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
мнооого ги обичам тезииии но чудно защооо ми прават пътттт наскоро едно заичее с новата S-ка ии като се залепиш зад техххх леко изнесен и те пускаттт но и тее обичат да прават мръснооо
а има и такива псета че . . ми идва да ги застрелям

а има и такива псета че . . ми идва да ги застрелям

- Burningparis
- ентусиаст
-
logout написа:Аз съм сигурен, че ако си я огледал добре, сигурно си щял да забележиш леки мустачки и по-дълги бакенбарди, освен ако не ги е оскубала

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Burningparis написа: .... а иначе дето вика Деянски за леки дрифтове![]()
![]()
верно си е
![]()
![]()
Вярно си е даже на 3-та я задрифтва такава, има един много остър ляв завой по пътя на 88 от Мусагеница, дето завива наляво за младостите, е там къв е хлъзгав асфалта мани мани

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Burningparis
- ентусиаст
-
deyan-enchev написа:Burningparis написа: .... а иначе дето вика Деянски за леки дрифтове![]()
![]()
верно си е
![]()
![]()
Вярно си е
аз като си купих първото БМВ нямах книжка още. Давах го на моята девойка да ме вози та още на първия десен от България по Дим. Несторов го поднесе

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
Значи сега жените са добри шофьори, понякога
. Ама за хлъзгаво време и по снегове и ледове си е по добре аз да карам е30-ката че е по емоционална кола и по сурова ако мога така да се изразя.
Одобрявам жените зад волана и им се радвам много колко са педантични (повечето) и такива едни дават вид че са силно уверени в това което правят. Ама снощи една мадама с едно Браво кви ги вършеше по Шипчеснки проход, аз лично си мислих че е някой попийнал пичага ама ТЦцц. А наляво а надясно, сече пътя на колите както и дойде, и си спира по светофарите с 4 коли дистанция зад предния, прави ляв завой ама рязко с мигач от ЛЯВАТА лента
, а аз културно си карах на 5 коли зад нея от съображения за сигурност.

Одобрявам жените зад волана и им се радвам много колко са педантични (повечето) и такива едни дават вид че са силно уверени в това което правят. Ама снощи една мадама с едно Браво кви ги вършеше по Шипчеснки проход, аз лично си мислих че е някой попийнал пичага ама ТЦцц. А наляво а надясно, сече пътя на колите както и дойде, и си спира по светофарите с 4 коли дистанция зад предния, прави ляв завой ама рязко с мигач от ЛЯВАТА лента

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
бре, бре, бре, бре...... кво става в тоо форум... жените налазват момчета
пазете се
сериозно по темата - наистина има жени които карат много доволно
преди няколко седмици се прибирах от едно градче близо до пловдив, бях с едно приятелче и му викам "ей виж зад мене нещо ксеноново от наш'те" - е90 сив металик и си направихме една хубава гонка и мога да кажа че бях очарован от начина на шофиране... на първия светофар колите ги спряхме една до друга и като видях че караше една руса мацка
направо не можах да повярвам на очите си
на тръгване ми свирна и сви наляво... бах мааму
малко хора имат смелостта да карат така
ако чете форума - да е жива и здрава и ако се засечем някъде - с удоволствие ще я попитам дали може и да дрифти 

сериозно по темата - наистина има жени които карат много доволно

- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм от ...разумните шофьорки. В населено място винаги спазвам ограниченията, на магистрала 140 си ми е перфектната скорост, макар напоследък откакто карам еденичката да се улавям, че съм забила и 180 без да усетя.
Не ме влече това постоянно да се доказвам на разни турбо гъзари, колко ми върви колата.
А ми се случва мнооооого често. Изпреварваш един такъв и в очите му прочиташ едва ли не, че се е почувствал унижен, че някой го е "победил", особено пък ЖЕНА! И се почва едно пънене, едни опасни маневри.
Целта на това занятие си остава непонятна за мен.
Не ме влече това постоянно да се доказвам на разни турбо гъзари, колко ми върви колата.

Последна промяна lidiyailieva на 18 Фев 2008, 15:56, променена общо 1 път
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Дааам наистина няма по-сладка гледка от...две блондита носещи се с Е46 купе с прибрани странични огледала...явно за по-малко съпротивление или да не се изхабят...
или блонди носещо се с Е36 купе с не запалени фарове късно през нощта...последното е моето любимо блонди...

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
lidiyailieva написа:Изпреварваш един такъв и в очите му прочиташ едва ли не, че се е почувствал унижен, че някой го е "победил", особено пък ЖЕНА! И се почва едно пънене, едни опасни маневри.Целта на това занятие си остава непонятна за мен.
![]()
Мерене на п@шки, разбира се.

От време на време обаче можеш да срещнеш някой, с когото да се "пънете" заедно, не за да си доказвате нещо, просто заради чистия кеф от адреналина и бързото каране.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
Feanor написа:lidiyailieva написа:Изпреварваш един такъв и в очите му прочиташ едва ли не, че се е почувствал унижен, че някой го е "победил", особено пък ЖЕНА! И се почва едно пънене, едни опасни маневри.Целта на това занятие си остава непонятна за мен.
![]()
Мерене на п@шки, разбира се.![]()
От време на време обаче можеш да срещнеш някой, с когото да се "пънете" заедно, не за да си доказвате нещо, просто заради чистия кеф от адреналина и бързото каране.
Би ми било приятно разбира се.

С писаниците си не съм целяла да обидя никого, моля да не бъда разбирана погрешно.
Най - голям опит примрно имам с момчета каращи Опел Калибра. Сигурна съм и вие. Те просто не обичат да остават незабелязани, та ако ще и да се изложат.
- Burningparis
- ентусиаст
-
аз само да подчертая, че идеята с която пуснах темичката е да ви споделя за адреналина и приятната изненада от факта, че вече все по-често се срещат дами с добри умения зад волана и то с Bimmers. Лично аз много се изкефих, когато видях, че колата зад мен се управлява от жена щото ....то те си го казаха за мен в подписа ми ... и се кефя като срещна подобен тип човек, особено с БМВ....
инак Lidiy и аз като пробвах 1-ви номер се улових на 180 без да забележа кога съм ги вдигнал...ама то на 6-та ...
инак Lidiy и аз като пробвах 1-ви номер се улових на 180 без да забележа кога съм ги вдигнал...ама то на 6-та ...