Помагайте за кожа???
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Помагайте за кожа???
Проблема ми е че някой в Германия се е опитвал да боядиса салона черен, а след това пак да го върне в предишното състояние
. Дали може да се изчисти с нещо или да го караме на някой който може да го оправи и т.н.
[/img]

[/img]

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
тия са го уништожили направо бате нема как да се оправи стия 2 пласта боя единствено да се претапицира друг на4и нема саипали са кожата а с ква боя според теб е намацан

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Язък за салона!
Братле,отиваш при един тапицер,ама който си разбира от работата!Караш го да ти свали кожата на всички седалки и други аксесоари.Хващаш парчета кожа,като по добрия вариант е да са разшити всичките и отиваш във някой цех за багрене на кожи /такива имат повчето производители на кожени облекла/.Даваш я и ще ти я боядисат добре!След това тапицера ти я монтира наново върху дунапрените!
Братле,отиваш при един тапицер,ама който си разбира от работата!Караш го да ти свали кожата на всички седалки и други аксесоари.Хващаш парчета кожа,като по добрия вариант е да са разшити всичките и отиваш във някой цех за багрене на кожи /такива имат повчето производители на кожени облекла/.Даваш я и ще ти я боядисат добре!След това тапицера ти я монтира наново върху дунапрените!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
A дали ще може като се разшият и наново да се зашият
Някъде бях гледал, че жюлят на водна шкурка ама тва за цял салон колко жулене ще падне не е истина, а и надали ще стане там, където са конците.

Някъде бях гледал, че жюлят на водна шкурка ама тва за цял салон колко жулене ще падне не е истина, а и надали ще стане там, където са конците.
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
На колегата със съсипания салон не мога да помогна с нищо за съжаление.
Имам и аз един въпрос свързан с кожения салон и вместо да пускам нова тема, реших да попитам тук.
Кожата на шофьорското място ми е леко зацапана, с какво ги почиствате обикновено?
П.С.Извинявам се на автора, че се набърквам в темата му с мои въпроси.

Имам и аз един въпрос свързан с кожения салон и вместо да пускам нова тема, реших да попитам тук.
Кожата на шофьорското място ми е леко зацапана, с какво ги почиствате обикновено?

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... ght=victor
Този колега продаваше един волан, лилав и го носи някъде да го боядисат и мисля, че се получи доста добре /дали ще е трайно не знам/ но можеш да го питаш къде го е носил.
Успех
Този колега продаваше един волан, лилав и го носи някъде да го боядисат и мисля, че се получи доста добре /дали ще е трайно не знам/ но можеш да го питаш къде го е носил.
Успех

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
bum_bum написа:A дали ще може като се разшият и наново да се зашият![]()
Значи при мен бе подобен случеят,но кожата бе много захабена.Накарах ги и ми я свалиха и разшиха всички парчета и смениха каквото трябваше.После я боядисах сам, понеже беше черна иначе в кожарско предприятие бях се договорил да ми я боядисат цялата за около 50лв.Просто човека ми даде акъл как да си го направя.Зашиването и поставянето стана перфектно.
A_DUNCHEV написа:
Значи при мен бе подобен случеят,но кожата бе много захабена.Накарах ги и ми я свалиха и разшиха всички парчета и смениха каквото трябваше.После я боядисах сам, понеже беше черна иначе в кожарско предприятие бях се договорил да ми я боядисат цялата за около 50лв.Просто човека ми даде акъл как да си го направя.Зашиването и поставянето стана перфектно.
може ли да приложиш снимчици,преди и сега ако имаш

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
...................
може ли да приложиш снимчици,преди и сега ако имаш![]()
Снимки на салона има в галерията на SuPeR_FLY.Той ми е синковец.

Там не е снет точно салона,но има две снимки и ако искаш довечера ще ти пусна снимки на седалките свалени как изглеждат.Имай впредвид,че в началото ми се ревеше като го гледах съдран,съсипан и износен!
- Martini
-
-
- Кара: много работи
- Мечтае да кара: вече нищо
Аз намерих тези линкове и е станало доста добре, но в случая са захабени, а ако тръгна да ги жуля целите сигурно ще стане мазало
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1708
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1173

http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1173

lidiyailieva написа:На колегата със съсипания салон не мога да помогна с нищо за съжаление.![]()
Има доста препарати за почистване на кожа,гледай да е марков ,по бензионстанциите на петрол,шел , омв и др. ги има.Също така след почистването мини с вакса за кожа ,запазва кожата.Аз примерно използвам препарати на сонакс.

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2