Неразбирателство между феновете
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
Неразбирателство между феновете
Както навсякаде и тук си има да ги наречем Хейтъри без да искам да обидя никой.Прекалено често взех да срещам реплики от рода "е36 е неостаряващ голф2"
каде си тръгнал с тая гробница
каде с тая 30 годишна печка
и така нататък...
не трябва ли всички да сме фенове на марката и да си помагаме както и много хора до сега са ми помагали а не постоянно да има тъпи коментари и забележки. аз имам дърто е36 ама харесвам всички останали модели най-вече заради емблемата нищо че отскоро съм фен.Дано не ме напсувате сега заради темата
само се надявам да спрат тапотийте относно БМВ защото все пак пишете в БМВ ФОРУМ.
и ако сте истински фенове (а сам сигурен че тук са най-истинските) ще ме разберете
каде си тръгнал с тая гробница
каде с тая 30 годишна печка
и така нататък...
не трябва ли всички да сме фенове на марката и да си помагаме както и много хора до сега са ми помагали а не постоянно да има тъпи коментари и забележки. аз имам дърто е36 ама харесвам всички останали модели най-вече заради емблемата нищо че отскоро съм фен.Дано не ме напсувате сега заради темата

и ако сте истински фенове (а сам сигурен че тук са най-истинските) ще ме разберете

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
bobi_maxo написа:Navi_Bmw написа:Аз харесвам всички Бмв-та без иключение и никога не съм обиждал БМВ!?![]()
![]()
3-ма сме. Ай да се подкрепяме повече а?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Тези, които обикновено се изказват така, обикновено са имали и едното и другото и двете едновременно или и сега ги имат, или имат много от тях, или им минават много през ръцете и или, или, или, но все са фенове на марката.Форума е всеки да си има собствено мнение, аз тук вражда не виждам.. 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Ти па то между е36 и е36 има връжда
Нали знаеш IS или 320ка
Иначе колега всичко си е до човек виждал съм мангали с е30 да се вартят по светофарите супер селско виждал съм и Е36ци накичени като елхи ... Засичали са ме с е36 .... Винаги като видя БМВ го пускам давам път и най изумен бях като един с Е36ца ми форсира дава гас като го пуснах а зад него Е38ца пича ми пусна авариики ... Така че всичко си е до човек ... Колата я управлява човека

Иначе колега всичко си е до човек виждал съм мангали с е30 да се вартят по светофарите супер селско виждал съм и Е36ци накичени като елхи ... Засичали са ме с е36 .... Винаги като видя БМВ го пускам давам път и най изумен бях като един с Е36ца ми форсира дава гас като го пуснах а зад него Е38ца пича ми пусна авариики ... Така че всичко си е до човек ... Колата я управлява човека

...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bmw_e36_fen написа:Ти па то между е36 и е36 има връждаНали знаеш IS или 320ка
![]()
Ти нито едното си карал,нито другото,ама и знаеш за враждата между двете и бъзиците,които се подхвърлят между шофьорите им по сбирките...аман от батки бе ей

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Къде беше темата за "какво не си харесвате на е- ката..." ?
Тука гледам натам тръгнаха, а т'ва е по интересно от дали е "тоалетна" е36 или дизелаците са екстра за зимата ама лятото много гърмят..
Тука гледам натам тръгнаха, а т'ва е по интересно от дали е "тоалетна" е36 или дизелаците са екстра за зимата ама лятото много гърмят..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
баси темата 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2