Защо всички се филмират ,че ХОНДА е уникален автомобил ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: C4
Мечтае да кара: 750 iL , 760 Li

Защо всички се филмират ,че ХОНДА е уникален автомобил ???

Мнение от SancHo` » 04 Фев 2008, 2:38

Много ми е интересно защо "тунирите" тука в Стз смятат ,че Онда е няква голяма кола и мн вървежна ??????? :help: :help: :bang:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Фев 2008, 2:40

Защото са по 800 кила и на 1.6 мотор бягат доста за класа си нищо повече :confused:
I'm slowly drifting
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 04 Фев 2008, 2:45

Защото Феновете от пловдив се филмират че Опелите са по бързи от хондите и има тайна война междо
пловдив и стара загора
опел срещо хонда
за тва да знаиш вечи :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 04 Фев 2008, 2:47

хахахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нема да коментирам :) комплексарите са много батка :mhihi: :mhihi: :mhihi: хонда имат хубави модели... НО ОЩЕ НЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Фев 2008, 2:53

Turbo_Ted написа:хахахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нема да коментирам :) комплексарите са много батка :mhihi: :mhihi: :mhihi: хонда имат хубави модели... НО ОЩЕ НЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако казваш кофти модел на "нещо атмосферно", което вади 100к.с./литър не знам от кое ще си доволен :roll:

а до автора:

За големи, ами Ледженда хич не е малък по размерите си автомобил :idea:

За вървеж, тайп Р се справят доста добре :idea: , старите ви-тек модели също имат какво да покажат.

Върти ми се в главата 7.2 до 100 за сивик 1.6 16в ви-тек, я ми кажи някое БМВ от тия години с такова ускорение? ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Фев 2008, 3:00

То и golf 2 gti е вървежен, ма е дървена история както и да го гледаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 04 Фев 2008, 3:04

vicho написа:
Turbo_Ted написа:хахахахах :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: нема да коментирам :) комплексарите са много батка :mhihi: :mhihi: :mhihi: хонда имат хубави модели... НО ОЩЕ НЕ СА ПРОИЗВЕДЕНИ :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако казваш кофти модел на "нещо атмосферно", което вади 100к.с./литър не знам от кое ще си доволен :roll:

а до автора:

За големи, ами Ледженда хич не е малък по размерите си автомобил :idea:

За вървеж, тайп Р се справят доста добре :idea: , старите ви-тек модели също имат какво да покажат.

Върти ми се в главата 7.2 до 100 за сивик 1.6 16в ви-тек, я ми кажи някое БМВ от тия години с такова ускорение? ;)

M3 E30 по-дърто с по-добро ускорение ;)
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 04 Фев 2008, 3:05

vicho написа:

а до автора:

За големи, ами Ледженда хич не е малък по размерите си автомобил :idea: Ако казваш кофти модел на "нещо атмосферно", което вади 100к.с./литър не знам от кое ще си доволен :roll:

еми какво сега .. друго си е БМВ .. 1.6 и харчи като 2.5 и върви като голф 1.3 на газ ;)
те тфа е истинска кола батко :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 04 Фев 2008, 3:18

Колко теми ли ви трябват да разберете формулата на провинциалните фаворити. Предно предаване + малка талашитена кола + 150hp + смешни брони/стопове + лепенка ремус = OMG ТВА МНОГУ ВАРИ ВЕ МАЛИИИ :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 04 Фев 2008, 3:21

А вичо колко от тия дето са с 100 на литър минават 200000 без проблем :D
айде бмв фенове скочете и ми обеснявайте как са супер даракоустойчиви японски дефорсаци :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Фев 2008, 3:57

denko написа:А вичо колко от тия дето са с 100 на литър минават 200000 без проблем :D
айде бмв фенове скочете и ми обеснявайте как са супер даракоустойчиви японски дефорсаци :mhihi:

Преди 2-3 години четох как един пич в Щатите минал с такова нещо 450к км и сменял само консумативи и съм склонен да му вярвам ;) Пробега, според мен, въобще не е проблем.

Имаш една лека неточност, "дефорсак" е бавнооборотен двигател с цел по-голяма устойчивост. (3/525ета) Напротив, япоснките двигатели са доста форсирани. :idea:

zBoost написа:Колко теми ли ви трябват да разберете формулата на провинциалните фаворити. Предно предаване + малка талашитена кола + 150hp + смешни брони/стопове + лепенка ремус = OMG ТВА МНОГУ ВАРИ ВЕ МАЛИИИ

zBoost - това, че ние сме криворазбрана цивилизация, не ни е виновен света, хората карат 200/300/400 коня през 95% от времето нормално, ние като се качим на нещо по-голямо от 100 коня и започваме 95% от времето да го караме ненормално. Кой е кривия в случая?

Тази формула важи за цялата нация, пък и не само за бегачките с предно предаване, мога да ти разкажа какво се случи на бившата ми кола, тъй като момчето беше решило, че е взело безсмъртие. :roll: :evil:

Мен друго ми е интересно, защо толкова отричате СПОЛУЧЛИВИТЕ модели на другите коли? Разбирам да плюете Корса 1.0 12клапана, или да плюете, голф 2 1.3 и 1.5д, ДА, там и аз ще плюя, ама яко, но да плюете КР/ВиТек/Турбо или някой друг модел на дадена марка, някак си не звучи сериозно.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 04 Фев 2008, 4:26

Много буквално ми четеш мислите :mhihi:
и аз знам кво е дефорсак щом го пиша тука може ли да се изложа
а по тая логика щом хонди и разни флексове карат по 300-400-500к
то тогава бавно оборотните трябва да карат милиарди километри !
или той студения старт ибава майката на положението

те и тикотата изкара по над 1 милион км що ли
защото са разработка на НАСА :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 04 Фев 2008, 6:33

Хондата е хубав, много издръжлив, икономичен, евтин автомобил. Той за хората които изкат да сипват бензин и да карат без да карат колата на мойстор всеки 3 месеца. Понеже са сравнително евтини и изкарват ОК коне за кубатурата си, много тийнеджъри могат да си ги позволят и да ги тунингуват. От другата стране сме ние - сектантите. Наще коли нито са няй-бързите, нито най-издръжливите, но имат как да го кажа - ДУША. Ако исках да карам бърза кола за тия пари можех да взема една Интегра ГСР и около 6-7 бона за части и щях да пържа наляво и надясно. Обаче тръпката е съвсем друга като се кача в Бими. Просто усещането е съвсем друго.
Така че нека бъдем субективни и да приемем нещата както са. БМВ никога не са били бързи, икономични и тн. коли. За парите, има много по-бързи, има и много по-издръжливи така че недейте да сръвнявате Е30 М3 със Сивик това е просто смешно. Голфове и опели също трябва да се уважават за това което са- бързи(за класа си), леки и сравнително евтини.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 04 Фев 2008, 8:10

Абе колега ако имам E30 M3 ич нема да ги погледем тия другите таралясници, та ако ще от 0-100 да ги прави за 2 секунди ! Мразим ги японците ( и цялата жълта раса ), а возилата им ги мраза още повече! Хондиии, простотииии, изкецотини, BMW то си е BMW !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Фев 2008, 9:00

първо -в Зарата тунерите само серат по колите си с разни пластмаси
второ -те жълтите по друг начин си смятат конете
трето-crx-а за мен е страшна колица,ама само за града!един върл хондаджия дето премина на бмв ми споделя,че след 120 настават страшни времена...
четвърто-кое им е евтино,поддръжката ли
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Следваща

Назад към Извън Темата