Въпрос относно "Синя зона" ?!?
Модератор: Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Въпрос относно "Синя зона" ?!?
Здравейте, колеги! Живея в центъра и както повечето знаете голяма част от него вече стана Синя зона. Разбира се по законите на Мърфи, платения паркинг който ползвах 6-7 години го затвориха и на негово място ще строят кооперация. Поради тази причина се налага известно време да си държа колата на улицата пред нас. Разбира се пак по мърфините закони, в петък вечерта направиха и моята улица Синя зона, та въпроса ми е знаете ли в какъв радиус от дома ми мога да паркрам, като си сложа ксерокопие на талона на колата на прозореца на колата, без да очаквам неприятни изненади от този факт? Гледах наредбада на СОС (Столичен общински съвет), но там разбира се не става ясно това. Та, моля запознатите да кажат, че е голямо дърво така. А, също искам да питам дали имам право да спирам на съседна улица, която също е в рамките на синята зона?
Мерси предварително ...
(Пуснах темата веднъж, но не се показа във форума. Извинявам се ако се появи 2 пъти) ...

(Пуснах темата веднъж, но не се показа във форума. Извинявам се ако се появи 2 пъти) ...
_!_
1 мнение
• Страница 1 от 1