Програма за складови наличности и продажби...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Програма за складови наличности и продажби...
Търся някаква елементарна програмка за водене на складови наличности и продажби в малък магазин. Магазина е железария и има доста видове стоки - трябва ми нещо елементарно за водене - дори и от човек ,дето не е много на "ти" с компютрите. Общо взето дори и екселска таблица би ми свършила работа на първи време ,па ако тръгне работата ще си взема вече нещо по-мощно и скъпо....!
Благодарско на отзовалите се !
Благодарско на отзовалите се !
http://www.avantasklad.com/
Имат и безплатна версия, не съм я пробвал обаче.
http://www.dragonltd.com/ - мисля че и тяхната е безплатна.
Някъде бях срещал още нещо, после като се сетя ще пиша.
P.S. Не знам до колко са елементарни, обаче, ако човека, който ще работи наистина не е много на "ти", май един XLS файл ще е по-добрият вариант.
Имат и безплатна версия, не съм я пробвал обаче.
http://www.dragonltd.com/ - мисля че и тяхната е безплатна.
Някъде бях срещал още нещо, после като се сетя ще пиша.
P.S. Не знам до колко са елементарни, обаче, ако човека, който ще работи наистина не е много на "ти", май един XLS файл ще е по-добрият вариант.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
О не повярвай, ексел не е за хората който не знаят как се работи с него, ще си трият постоянно формулите и ходи се оправяй
отиди на www.download.bg и там от търсачката търси, този който ти каза колегата Аванта съм го срещал и преди

отиди на www.download.bg и там от търсачката търси, този който ти каза колегата Аванта съм го срещал и преди

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
indianeca написа:Имаше една Microinvest, но не знам дали не се плаща.
Да, програмата е много добра, защото е точно за това - складове! Има демо версии в Интернет за временно ползване /1 месец/, след което се плаща!

Ето: Microinvest

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Микроинвест е пълен боклук! Работих 5 месеца с нея и твърдя, че поне за мен не става за нищо. Ако ти трябва само за продажби, издаване на фактури и стокови разписки е ОК, но искаш ли да си водиш някаква отчетност и да си следиш персонала за евентуални кражби - забрави. Реших си проблема с една доста по-добра програма и същевременно много по-лесна за работа дори за хора без компютърни умения. Ако искаш звънни 1 телефонче или пусни 1 ЛС и ела до ресторанта ми да я видиш. Ако ти хареса ще те свържа с хората и за около 150 лева си решаваш проблема 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
аз работя на авантата и е доста добра според мен, обаче се иска малко време да се разбере всичко.А иначе за наличности, справки, продажби е много добра
the project is ready....

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
сичко много хубаво ,обаче не искат 300-400лв за такава програма.
ясно ми е ,че съвсем без пари няма да мина ,но наистина се бях ориентирал към толкова пари ,а се оказа ,че ми искат 1000лв и нещо малко не съм съгласен.
някой има ли друго предложение за мене или да си карам по ситемата "Зел-Кольо,дал-Кольо"!???
ясно ми е ,че съвсем без пари няма да мина ,но наистина се бях ориентирал към толкова пари ,а се оказа ,че ми искат 1000лв и нещо малко не съм съгласен.
някой има ли друго предложение за мене или да си карам по ситемата "Зел-Кольо,дал-Кольо"!???
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
А бе ако не се лъжа темата беше разисквана преди време в ''Извън темата''.Ако имаш време се поразрови в архивите - имаше доста предложения. 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
А бе ако не се лъжа темата беше разисквана преди време в ''Извън темата''.Ако имаш време се поразрови в архивите - имаше доста предложения. 

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- jivko81
- младши ентусиаст
-
- Кара: F01 750LI Xdrive
www.gensoft.bg Опитай с тази. Мисля че е доста добра за цената си. А и всички ъпдейти да безплатни.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2