Шабан Шаулич

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Шабан Шаулич

Мнение от mitkovalkov » 31 Яну 2008, 8:33

във вторник или в сряда е бил в планета някой знае ли какъв е бил входа :mhihi: защото ми казаха доста баснословна цена :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Re: Шабан Шаулич

Мнение от Penchev » 31 Яну 2008, 9:08

mitkovalkov написа:във вторник или в сряда е бил в планета някой знае ли какъв е бил входа :mhihi: защото ми казаха доста баснословна цена :mhihi:

Знам само,че на мен ми казаха 100 лв резервация за двама души със саладка,малко питие и някакви фъстъци :shock: Тия хора от нова година насам нещо полудяха, такава ,даже и още по-голяма резачка беше за моя човек Мирослав Илич в ресорант "Витоша" ... Сякаш всички се наговориха по между си егати :help:

Аз лично само чакам концерт на Брена в Сърбия, дано не се окаже партенка и паля с мой много верен приятел комбито и газ за Београд.
Аз разбирам ,миналата година ,когато гостуваха звездите от съседна Сърбия се плащаше вход 10 лв на човек и 50 лв капаро за 2 души сме оставяли ,така да :roll: Ама да троша 200 лв за една вечер и да ми вият ония мангали, повече от половината вечер е просто няма да стане :maad: :maad: :bang: Става така,че цената надхвърля тази в заведенията и то елитните в централна и западна Европа - Швейцария,Германия и Австрия , в които имат участия Шабан и ко :shock:
Знам в Швейцария ,какво се иска за да може човек да влезе и да се повесели в кръчма ,но там и обстановката а и цялата вечер си е само на госта а не на бай мангал :banghead: :ranting:

Рядко ама качествено ще се забавляваме, ей го къде е Београд,тази година ще има изяви

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 31 Яну 2008, 10:23

100 кинта - касова бележка на която пише "представление" и печат
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 31 Яну 2008, 10:26

Цената му е 10 000 евро за през седмицата и 20 000 петък, събота и неделя..........Шабан е най-големия!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 31 Яну 2008, 10:53

hemicharger написа:Шабан е най-големия!

:bowdown:
Има невероятни песни, които те разчувстват до дъното на душата ти.
Няма случай да чуя тази песен и да не просълзя http://www.vbox7.com/play:3d4a8941 - текста наистина е мноо тежък...

http://www.vbox7.com/play:bb21a6bf
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mitkovalkov » 31 Яну 2008, 10:53

само знам че е било фул и не е имало места ... лапаница яко по 100 лв вход :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 31 Яну 2008, 11:03

ае те във 33 искат 150кинта резервация на маса за тони стораро вие за шабан кво очаквате.
направо са се побъркали всички

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Яну 2008, 11:41

X-citer написа:
hemicharger написа:Шабан е най-големия!

:bowdown:
Има невероятни песни, които те разчувстват до дъното на душата ти.
Няма случай да чуя тази песен и да не просълзя http://www.vbox7.com/play:3d4a8941 - текста наистина е мноо тежък...

http://www.vbox7.com/play:bb21a6bf

Браткооооооооо, къде ги извади тия клипове с тоа превод? Слушал съм два галеба бели десетки пъти, , знаех, че е тежък текст, но в буквален превод не го знаех, просто не се сдържах

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 31 Яну 2008, 13:39

Абе хората тея пари за нищо ги нямат... :twisted:
Аз го гледах на живо в шоуто на Азис, изпя 2 песни, готин е човека :)
http://vbox7.com/play:925c884f

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 31 Яну 2008, 14:16

Po natatyk moga d pusna snimki ot planeta, che gi snima edin priqtel s n95

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 31 Яну 2008, 18:03

Ей ,аз съм далеч от Мисълта ,че Шабан не заслужава 100 лв :!: :!: :!: На тоя човек му се кланям до земята, имам цялата му дискография от 1965 (!) година :bowdown: Познавам музиката му добре ...да кажа :roll: Мене ме дразни обаче ,това как ПЛАНЕТА вдигнаха цените а срещу това не поредлагат нищо ново :!:

Знаете ли каква е програмата в култовите Швейцарски,Австрийски,Немски и Скандинавски нощни заведения в , което гостуват и изнасят рецитали Шабан , Весна,Шемса и ко :?: Пее само госта а ако са двама изнасят шоу програма :twisted:
Няма цигани ,които да вият на умиране и да дразнят с циганията си :!: Тук обаче аз ,който съм ценител на Сръбската народна музика съм длъжен да ги слушам 2 часа преди рецитала,както и поне 40 минути по време на рецитала в паузата за почивка на госта :evil:

Още нещо, което за мен е най-основното :arrow: навсякъде по белите държави има оркестри,които свирят както трябва , които познават музиката на на Сърбите ...
Поне две хармоники ;) Това което е душата на тази музика ...
Аналогията с това тук е безмислена , можете да видите мои снимки в музикалния подфорум в темата "Сръбско ..." с Биляна Йевтич,Весна Змиянац,Наташа Джорджевич,имам снимки с още няколко изпълнителя с главно И ,но не са качвани тук.За това ,което предлагат заведенията до края на миналата година бях "на струна" само като се чуеше ,кой ще идва ...

Виждам ,че има фенове тук, може да се организираме за някой от големите концерти в съседна Сърбия през календарната година :D

п.с. http://www.vbox7.com/play:49d81812 Много любима моя песен, както и целия албум :bowdown: :bowdown: лайфовете са му култови :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Яну 2008, 22:30

Абе,един въпрос .Кой е тоя Шабан Шаулич? :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 31 Яну 2008, 22:34

:banghead: досега гледах клипчета на Металика от Пловдив'99 и веднага след това попадам на "Шабан"... :help:
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 31 Яну 2008, 22:47

mastorpetko написа::banghead: досега гледах клипчета на Металика от Пловдив'99 и веднага след това попадам на "Шабан"... :help:
Дааа има го тва нещо във футбола :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 31 Яну 2008, 22:52

mastorpetko написа::banghead: досега гледах клипчета на Металика от Пловдив'99 и веднага след това попадам на "Шабан"... :help:

И билета за концерта не беше 100 кинта. :mhihi:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата