Стъклопласт изработка
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Стъклопласт изработка
Здравейте,
Историята е следната: Купихме си служебна Нисан Навара, не взехме предлаганата от тях изгъзица която покрива каросерията. Въпроса ми е, къде могат да ни направят нещо свястно с нужните ни размери. Ако е в София ще е по-добре. мерси
Историята е следната: Купихме си служебна Нисан Навара, не взехме предлаганата от тях изгъзица която покрива каросерията. Въпроса ми е, къде могат да ни направят нещо свястно с нужните ни размери. Ако е в София ще е по-добре. мерси
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Мерси за идеята - оказа се, че има предлагане!
Аз обаче искам да поръчам нещо по различно - тоест с по голям обем. Така, че ако някой знае нека пише. Мерси отново...
П.С. Малко информация от мобилето - ако на някой му потрябва
Допълнителна информация:
Продавам хардтоп, ролбар и други аксесоари эа Нисан Навара.
Продавач:
Регион: Пловдив
тел.: 0888-504-164
Допълнителна информация:
Продавам ИЗГОДНО АКСЕСОАРИ за Всички модели на НИСАН . (Рол-барове , стр. степенки , гуми , ал. джанти , лебетки , АRB - Брони , Картер защити , Спортни филтри KN , халогенни фарове , Хард-топове , тегличи , ВАНА-защитна стелка за товарния отцек и мн. др. ) ТЕЛ. 0887 305 505 ТЕЛ 0889 74 1010 WWW. M-CARTUNING. COM
Продавач:
Регион: Велико Търново
Аз обаче искам да поръчам нещо по различно - тоест с по голям обем. Така, че ако някой знае нека пише. Мерси отново...
П.С. Малко информация от мобилето - ако на някой му потрябва
Допълнителна информация:
Продавам хардтоп, ролбар и други аксесоари эа Нисан Навара.
Продавач:
Регион: Пловдив
тел.: 0888-504-164
Допълнителна информация:
Продавам ИЗГОДНО АКСЕСОАРИ за Всички модели на НИСАН . (Рол-барове , стр. степенки , гуми , ал. джанти , лебетки , АRB - Брони , Картер защити , Спортни филтри KN , халогенни фарове , Хард-топове , тегличи , ВАНА-защитна стелка за товарния отцек и мн. др. ) ТЕЛ. 0887 305 505 ТЕЛ 0889 74 1010 WWW. M-CARTUNING. COM
Продавач:
Регион: Велико Търново
4 мнения
• Страница 1 от 1