Шопинг в Солун

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Шопинг в Солун

Мнение от BMX » 19 Яну 2008, 20:46

Окончателно съм решил идващата седмица да отскоча до Солун за един ден на шопинг. Не че нещо конкретно си търся, ама моята ми е виснала като воденичен камък още от Нова година да я водя и ми вади душата. :mhihi:

Ако някой е ходил там нека сподели инфо - особено имало някакъв Космос мол близо до Икеа и някаква улица с аутлети. До колкото знам по това време има огромни намаления. :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 19 Яну 2008, 20:48

Каквото и да правиш, където и да ходиш, не влизай в магазин с името "Fokas" ;) Ще те одерат жив :(

Golf killer
Аватар

Мнение от E34Power » 19 Яну 2008, 21:14

Лятото бях за една седмица в Солун и останах с впечатление , че всичко е два пъти по-скъпо от БГ, освен ако не е някаква промоция, само кафето им е пет пъти по-скъпо от тук, но невярвам това да има огромно значение след като си решил да се разходиш до там :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 19 Яну 2008, 21:27

на голяма далавра са турските аутлети със разните му там намаления на марковата стока 8)
бегай към станбул батка
в Гърция е пръчка
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 19 Яну 2008, 21:28

на голяма далавра са турските аутлети със разните му там намаления на марковата стока 8)
бегай към станбул батка
в Гърция е пръчка
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 19 Яну 2008, 23:19

В иСтамбул за 1000 долара ще се облечете цялата фамилия с "маркови " дрехи :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 20 Яну 2008, 0:20

За Космос е лесно, преди да влезнеш в Солун хващаш в дясно отбивката
за Халкидики и изкачаш от другата страна на Солун по нещо като
околовръсно, там ще видиш от дясната ти страна Космос центъра,
трудно е да се объркаш, успех в шопинга :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 20 Яну 2008, 0:33

rosen.kolarov написа:За Космос е лесно, преди да влезнеш в Солун хващаш в дясно отбивката
за Халкидики и изкачаш от другата страна на Солун по нещо като
околовръсно, там ще видиш от дясната ти страна Космос центъра,
трудно е да се объркаш, успех в шопинга :winky:

Благодаря, няма начин да го пропусна тогава.
А някакви аутлети ми споменаха, че имало - било цяла улица някъде от Космос, посока центъра?

euroto написа:В иСтамбул за 1000 долара ще се облечете цялата фамилия с "маркови " дрехи :mhihi:

В Истанбул ходих преди няколко месеца. Сега е ред на византийците... :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 20 Яну 2008, 0:46

Това за улицата не мога да ти помогна, но имай в предвид, че при
бързо ходене (направо препускане) Космос-а ще ти отнеме поне
4 часа, така че мисля там ще има какво да се види.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Яну 2008, 0:50

^ Роска, нали като бяхме в Солун , през центъра като минахме в посока летище "Македония" до "Хондос" центъра с бруталните цени се намираше аутлета на огромния бутиков магазин дето пазарувахме :?:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио

Мнение от Valio23 » 20 Яну 2008, 17:05

В космос като цяло цифрите са високи, но има магазини вътре с добри предложения. Аз на жената от там и купих парфюм и блузка на ZARA WOMAN за окло 50 евро двете. Има и разни готини шалове, якета и т.н. ама нямах време да обикалям много. Предвиди си много време.
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 20 Яну 2008, 17:30

Улицата се казва Игнатия Одос , принципно минава почти през целия солун. Космоса е хубав но цените няма да ти харесат ако не хванеш разпордажба. Ако ще ходип само до космоса няма смисъл. Другото място е веднага след Промахонас, хващат в ляво, то е нещо като кръстовище и започваш да се изкачваш, не съм ходил отдавна, но мисля, че беше само направо по тая уличка и ще стигнеш един голям магазин от сорта на космос, само с маркови дрехи и мисля, че не бяха лоши цените.

Реално си залужава да се ходи на Шоппинг само в Италия и по специално в Нола или Милано, зависи какво търсиш :)
Ще останеш очарован от цените.

Шопинг в Солун
Шопинг в Одрин
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 20 Яну 2008, 19:34

и аз миналото лято ходих и ми направи впечатление че всяка една стока беше същата цена както в БГ самоче тука са ЛВ там са ЕВРО
няколко примера:
1 кола от 0.5л=1.2 ЕВРО
1 хляб =0.5 ЕВРО
еднао кафе в хубаво кафене=2 ЕВРО
един чифт маратонки (пума)=150-200 ЕВРО
Изображение I LOVE MAZDA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 20 Яну 2008, 21:45

Благодаря на всички за отговорите - ще гледам да се ориентирам някак си. Ако не ми стигне времето, февруари пак ще ходя.

Колкото до Италия - и там ходих на море за една седмица + шопинг и ми излезна по-евтино отколкото, когато ходя в Несебър. Иначе за цени съм претръпнал - навсякъде по аутобаните в ЕU 0.5л кола е 2 евро, а аз ги моря по две на спиране. :drink:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Яну 2008, 21:45

Giorceto написа:Улицата се казва Игнатия Одос , принципно минава почти през целия солун. Космоса е хубав но цените няма да ти харесат ако не хванеш разпордажба. Ако ще ходип само до космоса няма смисъл. Другото място е веднага след Промахонас, хващат в ляво, то е нещо като кръстовище и започваш да се изкачваш, не съм ходил отдавна, но мисля, че беше само направо по тая уличка и ще стигнеш един голям магазин от сорта на космос, само с маркови дрехи и мисля, че не бяха лоши цените.

Реално си залужава да се ходи на Шоппинг само в Италия и по специално в Нола или Милано, зависи какво търсиш :)
Ще останеш очарован от цените.

Не е след Промахон,минаваш византийската митница и на 200-300 метра след нея има светофар,завиваш в ляво ,минаваш през селцето и на около километър от дясно ще видиш голям магазин BIG.Предлагат се само маркови стоки и то на никакви пари.Примерно от там съм си купувал зимно яке умбро за 40 евро,дънки версаче за 30 евро,маратонки найк за 42 евро които в бг ги гледах 180 кинта.Абе с две думи цени народни за маркова стока.В момента има лятната и есенната колекция на 2007 год.
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата