Внимание с Витоша
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Внимание с Витоша
Да ви предупредя отностно Гражданските във Витоша ... Та изтече ми ГО-то и решавам да го подновя отново при въпросната компания ( и каското ми беше там ) Поради натовареното ми ежедневие пратих майка ми да я поднови ... Бях чувал за увеличения и след като ми взеха 238лв помислих че това е от тях . След като са и извадили някаква таблица и съм попаднал в графата с най-ниска възрастова граница резултът е бил 238 лв . Но след месец започнах да разпитвам познати колко пари са дали за ГО-та . Отговорът на повечето варираше между 125-145лв~ .
Днес ми изтече и каското и го направих във Булстрад заинтересовах се за тяхната цена на ГО и тя беше 125 лв + зелена карта ...
Та Витоша им тегля една майна и ще си направя нова полица,а вие внимавайте че си е*ало мамата и всеки спекулира яко
Днес ми изтече и каското и го направих във Булстрад заинтересовах се за тяхната цена на ГО и тя беше 125 лв + зелена карта ...
Та Витоша им тегля една майна и ще си направя нова полица,а вие внимавайте че си е*ало мамата и всеки спекулира яко

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Внимание с Витоша
Бате -аз чакам два месеца ДЗИ да ми изплати щета по малкия ТДС който е с пълно КАСКО и сега като дойде време да им платя вноската по каското ще ме хванат за ЧАДЪРАMishel_Vaian написа:Да ви предупредя отностно Гражданските във Витоша ... Та изтече ми ГО-то и решавам да го подновя отново при въпросната компания ( и каското ми беше там ) Поради натовареното ми ежедневие пратих майка ми да я поднови ... Бях чувал за увеличения и след като ми взеха 238лв помислих че това е от тях . След като са и извадили някаква таблица и съм попаднал в графата с най-ниска възрастова граница резултът е бил 238 лв . Но след месец започнах да разпитвам познати колко пари са дали за ГО-та . Отговорът на повечето варираше между 125-145лв~ .

- bmwfena
- БМВманиачения
-
аха--значи ясна ми е работата---и друг ми го каза тва нещо--амииии-сменям фирматаbrobot написа:за да си полуиш парите трябва или да направиш последната вноска или ще ти бъде приспадната от сумата която ще получиш:D
такъв вариант какъвто си замислил няма

bmwfena написа:аха--значи ясна ми е работата---и друг ми го каза тва нещо--амииии-сменям фирматаbrobot написа:за да си полуиш парите трябва или да направиш последната вноска или ще ти бъде приспадната от сумата която ще получиш:D
такъв вариант какъвто си замислил няма![]()
To във всички фирми е така. Няма да избягаш

_!_
- bmwfena
- БМВманиачения
-
тва сериозно ли ми го казваш---аха --ясноSpace написа:bmwfena написа:аха--значи ясна ми е работата---и друг ми го каза тва нещо--амииии-сменям фирматаbrobot написа:за да си полуиш парите трябва или да направиш последната вноска или ще ти бъде приспадната от сумата която ще получиш:D
такъв вариант какъвто си замислил няма![]()
To във всички фирми е така. Няма да избягаш

Re: Внимание с Витоша
Mishel_Vaian написа:Да ви предупредя отностно Гражданските във Витоша ... Та изтече ми ГО-то и решавам да го подновя отново при въпросната компания ( и каското ми беше там ) Поради натовареното ми ежедневие пратих майка ми да я поднови ... Бях чувал за увеличения и след като ми взеха 238лв помислих че това е от тях . След като са и извадили някаква таблица и съм попаднал в графата с най-ниска възрастова граница резултът е бил 238 лв . Но след месец започнах да разпитвам познати колко пари са дали за ГО-та . Отговорът на повечето варираше между 125-145лв~ .
АКо щеш вярвай, но направих същото. Смених и 2те застраховки от Витоша в Булстрад.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Аз съм в "HDI" от няколко години и на двете коли имал съм малки щети и си ги плащат навреме нямам ядове при тях
- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
От вноските никъде няма да избягаш, но има фирми, които са коректни и няма да чакаш по 2-3 месеца да ти се изплати обезщетение по щета.
Аз съм в Армеец, в договора пише до 2 седмици се изплащат претенции за щети и си го спазват. Смених предно стъкло - след 7 дена парите ми се преведоха.
Преди два месеца се опитах да мина през една стена с тигъра - предна броня, калник, фарове, гума, окачване, фреон....за няма и 20 дена така опънаха тигъра, че нищо не си личеше.
Аз съм в Армеец, в договора пише до 2 седмици се изплащат претенции за щети и си го спазват. Смених предно стъкло - след 7 дена парите ми се преведоха.
Преди два месеца се опитах да мина през една стена с тигъра - предна броня, калник, фарове, гума, окачване, фреон....за няма и 20 дена така опънаха тигъра, че нищо не си личеше.
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
не ми се иска да е така-но -виждам че доста често зависи от служителя -с какви очи ще те погледне-дали си му симпатичен -субективно дет се казва-- аз съм в дзи от мнооого години - не само за колите ми-проблеми не съм имал - плащали са ми дори и повече от очакваното
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз съм във Витоша от повече от 10г и нямам големи ядове. както и друг път сме казвали-праиш там ,където имаш човек във фирмата.
а за гражданската -дигнаха цените всички-някои с повече,някои с по-малко! аз във Витоша за 525-бензин платих 122лв ,но не чаках да стане Нова Година.
а за гражданската -дигнаха цените всички-някои с повече,някои с по-малко! аз във Витоша за 525-бензин платих 122лв ,но не чаках да стане Нова Година.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
значи бягам от тва ДЗИ--не стига че на таа въшка трябва да платя 240лв на година а ще ми се правят на гяволи--ОТПАДАТ

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Ами и аз си я направих преди Нова ГОдина и по точно декември ама на 238 лв за 1.8 ... мои ли са хакат или не ... Бате ти внимай не ги пълни с пари тия изверги 

My life is all I have ...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Mishel_Vaian написа:Ами и аз си я направих преди Нова ГОдина и по точно декември ама на 238 лв за 1.8 ... мои ли са хакат или не ... Бате ти внимай не ги пълни с пари тия изверги
Шшш пич те малко са те порязали, бая тъпо, се е получило. Ама защо не си поразпитал преди да я направиш. и да предупредиш майка си каква сума да очаква да и поискат, за тая възрастова граница незнам какво е ????? Още го умувам, те тия Витоша да не да работят вече по еталон на Европа (визирам Англия) , щото там нали се сещаш, че според възрастта на водача на автомобила, според пробега му годишно-вероятността от инцидент варира и затова са различни цените на гражданската.
А аз като си правих в SDI (тва нали е фирма която работи с кажи речи всички) за 2.4д прасето ми струваше 128лв, имаше отстъпка ако сключиш полицата преди 26.12 (10%), а след тази дата ако колата не била със софийска регистрация а сключваш полицата в софийски офис пак 10%

П.П. Вярно е че няма как да се изплати щета от каското, ако то е на вноски, и не си ги внесеш всички.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2