До Италия за кола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

До Италия за кола

Мнение от svetko » 06 Яну 2008, 19:44

Здравеите колеги,имам едно следно питане:
Напоследък доста хора ходят до германия сами и си взимат от там автомобили за лично ползване но за италия никои нищо не казва.
Въпроса ми е ако има някои запознат да сподели защо в италия ходят предимно търговците а не и хора за по една кола.

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 06 Яну 2008, 20:46

Ами щото не са евтини колкото сички говорят баща ми работи там от 5 години и моята кола е от там за 3200 Евро я е пазарил от автокъща.А джанбазите взимат някви мъртвила които правят само на външен вид и ги продават евтино , взимат по 20 коли на веднъж и им се правят отстъпки и така.Ако искаш читава кола можеш от всякаде да намериш само малко да разбираш и да не бързаш било то от италия или кадето и да е навсякаде има Добри коли и Кофти собственици(мундари) който не са си пазили колите
Сори за дългото мнение :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 06 Яну 2008, 21:25

Имаше преди доста време една тема за коли от Италия. Там предимно се пазаруват коли от кончесионерий и се купуват коли на пакет 2,3 и повече и се прави добра цена. Това ми обясни във въпросната тема Nasty, който се занимва с внос на коли.
Но мой приятел въпреки, предупреденията ми отиде да си купи кола от там или по-точно Рим. Каза ми, че по вестниците имало доста коли от частни собственици, но цените били по-високи, собствениците изобщо не били на ясно как се продава колата на чужденец, а като отидеш в тяхното нещо като кат ти казват, че не можеш да купиш колата щот си чужденец и т.н....след много ходене по мъките моя приятел си взе 320 купе от 93-та за 2000 EUR със спортно окачване и спирачки, дето струват поне колкото цялата кола. Проблема, е че не можеш да докараш колата на самоход със италианските номера, а временните са много скъпи. Та от цялата работа с пътуване, престой и т.н. му излезна около 6500лв колата. А той не е плащал за спане и много малко пари за храна. А и без човек с италиански език забрави да се оправиш. Та като цяло и неговото заключение,е че не би отишъл пак да си купува кола от там.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 06 Яну 2008, 21:32

Намерих някаква тема...дано да ти е от полза ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EB%E8%FF
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 06 Яну 2008, 21:34

Ами за номерата е така доло горе да, трябва да е без номера и не може на ход да се докара моята беше без номера.
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 07 Яну 2008, 9:49

ceco-stz, ей капацитет! Ела да ми видиш колите, колкото от тях дори не съм измил след като са пристигнали и тогава ми говори, кой какви кочини внася!
Сигурно 90% от колите ми са по-добри от тая дето баща ти, е купил!

svetko - няма как да ти излезе евтино да купиш кола от Италия, имаш една шапка пари разходи докато търсиш, освен това някой трябва да те води там къде са кончесионариите, документите се правят с дни а ти ще плащаш хотели през тва време... изобщо не става.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 07 Яну 2008, 12:26

Nasti написа:ceco-stz, ей капацитет! Ела да ми видиш колите, колкото от тях дори не съм измил след като са пристигнали и тогава ми говори, кой какви кочини внася!
Сигурно 90% от колите ми са по-добри от тая дето баща ти, е купил!

svetko - няма как да ти излезе евтино да купиш кола от Италия, имаш една шапка пари разходи докато търсиш, освен това някой трябва да те води там къде са кончесионариите, документите се правят с дни а ти ще плащаш хотели през тва време... изобщо не става.

Колега виж са тва че твойте "УЖ" са перфектни(всички казват така ;) нищо лично към тебе)не значи нищо щото 90% от колите който се внасят от тама са гробници :idea:
Октомври месец си поръчах 525 тдс е34,на роднина(т.е. ми търси найстина в добро състояние)еми още не се е обадил :roll: прави си изводите.

Пак казвам нищо лично към тебе,но просто италянците са "цигани" и карат докато може,докато германеца(не турчина или арабина или еди къф си там)той си следи колата и винаги се прави всичко моментално ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 07 Яну 2008, 18:09

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Айдеее,веселбата започва.Най яките са от Габон и Таити. :mhihi: Ай сиктир бе,каруцари има даже и на луната,както и хора които си пазят колите.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 07 Яну 2008, 20:15

а някой от капацитетите ще ми обясни ли тогава защо има коли от италия докарани и изложени за продан на цени колкото на мене ми излизат от германия без един лев да ги товаря , ина4е наистина навсякъде има хуави коли но струват скъпо и не са обект на интерес на търговците

Аватар

Мнение от Nasti » 07 Яну 2008, 21:31

JANI - много е просто, в Германия няма цени, защото системата им за продажба на автомобили не е като италианската! Освен това ние купуваме по много коли... освен това аз съм там всеки месец и те познават мен и ми пазят конкретни коли, за които знаят че имам интерес!

VesoPesaW123 - колите ми не са перфектни защото такива не съществуват, ако ми покажеш перфектната кола аз си я купувам сега, колкото и да струва и ще остарея с нея, както и няма коли които да не се чупят!
Има нещо много просто и тогава нещата се получават - аз за да купя една кола за продажба, то тя трябва да ми хареса на мене, ако на мен не ми хареса няма основателна причина да ти хареса на теб!
А на това което си ми писал за италианците искам да попитам - ти колко пъти си ходил в Италия?!?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Яну 2008, 21:42

Nasti написа:...

Достатъчно ;)
И имах в предвид в отношението към колите,не че като цяло са като цигани ;)

А тва за перфектната кола,недей че ще трябва да ми я изплащаш докато устарееш :mhihi: ;)

Аватар

Мнение от Nasti » 07 Яну 2008, 22:21

Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 07 Яну 2008, 22:29

Nasti написа:Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...

принципно не е вазно колко пъти си ходил,а за какво си ходил ;) ако ме разбра че и аз не се изразих много като хората :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ

Мнение от БОРКО-ЧИПА » 07 Яну 2008, 22:48

Nasti написа:Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...

брат остави ги разбирачите те знаят по добре от нас,кво знаем ние :mhihi:
Последна промяна БОРКО-ЧИПА на 07 Яну 2008, 22:54, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Мнение от svetko » 07 Яну 2008, 22:54

То маи излиза ,че няма никакъв смисъл да се ходи в италия, а за германия трябва колата някои познат да ти я е намерил проверил и ти само да идеш да си я докараш.

Благодаря за отговорите!!!

P.S. Nasti имаш ЛС :roll:

Следваща

Назад към Извън Темата