До Италия за кола
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
До Италия за кола
Здравеите колеги,имам едно следно питане:
Напоследък доста хора ходят до германия сами и си взимат от там автомобили за лично ползване но за италия никои нищо не казва.
Въпроса ми е ако има някои запознат да сподели защо в италия ходят предимно търговците а не и хора за по една кола.
Напоследък доста хора ходят до германия сами и си взимат от там автомобили за лично ползване но за италия никои нищо не казва.
Въпроса ми е ако има някои запознат да сподели защо в италия ходят предимно търговците а не и хора за по една кола.
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Ами щото не са евтини колкото сички говорят баща ми работи там от 5 години и моята кола е от там за 3200 Евро я е пазарил от автокъща.А джанбазите взимат някви мъртвила които правят само на външен вид и ги продават евтино , взимат по 20 коли на веднъж и им се правят отстъпки и така.Ако искаш читава кола можеш от всякаде да намериш само малко да разбираш и да не бързаш било то от италия или кадето и да е навсякаде има Добри коли и Кофти собственици(мундари) който не са си пазили колите
Сори за дългото мнение
Сори за дългото мнение

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Имаше преди доста време една тема за коли от Италия. Там предимно се пазаруват коли от кончесионерий и се купуват коли на пакет 2,3 и повече и се прави добра цена. Това ми обясни във въпросната тема Nasty, който се занимва с внос на коли.
Но мой приятел въпреки, предупреденията ми отиде да си купи кола от там или по-точно Рим. Каза ми, че по вестниците имало доста коли от частни собственици, но цените били по-високи, собствениците изобщо не били на ясно как се продава колата на чужденец, а като отидеш в тяхното нещо като кат ти казват, че не можеш да купиш колата щот си чужденец и т.н....след много ходене по мъките моя приятел си взе 320 купе от 93-та за 2000 EUR със спортно окачване и спирачки, дето струват поне колкото цялата кола. Проблема, е че не можеш да докараш колата на самоход със италианските номера, а временните са много скъпи. Та от цялата работа с пътуване, престой и т.н. му излезна около 6500лв колата. А той не е плащал за спане и много малко пари за храна. А и без човек с италиански език забрави да се оправиш. Та като цяло и неговото заключение,е че не би отишъл пак да си купува кола от там.
Но мой приятел въпреки, предупреденията ми отиде да си купи кола от там или по-точно Рим. Каза ми, че по вестниците имало доста коли от частни собственици, но цените били по-високи, собствениците изобщо не били на ясно как се продава колата на чужденец, а като отидеш в тяхното нещо като кат ти казват, че не можеш да купиш колата щот си чужденец и т.н....след много ходене по мъките моя приятел си взе 320 купе от 93-та за 2000 EUR със спортно окачване и спирачки, дето струват поне колкото цялата кола. Проблема, е че не можеш да докараш колата на самоход със италианските номера, а временните са много скъпи. Та от цялата работа с пътуване, престой и т.н. му излезна около 6500лв колата. А той не е плащал за спане и много малко пари за храна. А и без човек с италиански език забрави да се оправиш. Та като цяло и неговото заключение,е че не би отишъл пак да си купува кола от там.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Ами за номерата е така доло горе да, трябва да е без номера и не може на ход да се докара моята беше без номера.
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ceco-stz, ей капацитет! Ела да ми видиш колите, колкото от тях дори не съм измил след като са пристигнали и тогава ми говори, кой какви кочини внася!
Сигурно 90% от колите ми са по-добри от тая дето баща ти, е купил!
svetko - няма как да ти излезе евтино да купиш кола от Италия, имаш една шапка пари разходи докато търсиш, освен това някой трябва да те води там къде са кончесионариите, документите се правят с дни а ти ще плащаш хотели през тва време... изобщо не става.
svetko - няма как да ти излезе евтино да купиш кола от Италия, имаш една шапка пари разходи докато търсиш, освен това някой трябва да те води там къде са кончесионариите, документите се правят с дни а ти ще плащаш хотели през тва време... изобщо не става.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Nasti написа:ceco-stz, ей капацитет! Ела да ми видиш колите, колкото от тях дори не съм измил след като са пристигнали и тогава ми говори, кой какви кочини внася!
Колега виж са тва че твойте "УЖ" са перфектни(всички казват така

Октомври месец си поръчах 525 тдс е34,на роднина(т.е. ми търси найстина в добро състояние)еми още не се е обадил

Пак казвам нищо лично към тебе,но просто италянците са "цигани" и карат докато може,докато германеца(не турчина или арабина или еди къф си там)той си следи колата и винаги се прави всичко моментално

- Nasti
-
-
JANI - много е просто, в Германия няма цени, защото системата им за продажба на автомобили не е като италианската! Освен това ние купуваме по много коли... освен това аз съм там всеки месец и те познават мен и ми пазят конкретни коли, за които знаят че имам интерес!
VesoPesaW123 - колите ми не са перфектни защото такива не съществуват, ако ми покажеш перфектната кола аз си я купувам сега, колкото и да струва и ще остарея с нея, както и няма коли които да не се чупят!
Има нещо много просто и тогава нещата се получават - аз за да купя една кола за продажба, то тя трябва да ми хареса на мене, ако на мен не ми хареса няма основателна причина да ти хареса на теб!
А на това което си ми писал за италианците искам да попитам - ти колко пъти си ходил в Италия?!?!
VesoPesaW123 - колите ми не са перфектни защото такива не съществуват, ако ми покажеш перфектната кола аз си я купувам сега, колкото и да струва и ще остарея с нея, както и няма коли които да не се чупят!
Има нещо много просто и тогава нещата се получават - аз за да купя една кола за продажба, то тя трябва да ми хареса на мене, ако на мен не ми хареса няма основателна причина да ти хареса на теб!
А на това което си ми писал за италианците искам да попитам - ти колко пъти си ходил в Италия?!?!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Nasti написа:...
Достатъчно

И имах в предвид в отношението към колите,не че като цяло са като цигани

А тва за перфектната кола,недей че ще трябва да ми я изплащаш докато устарееш

- Nasti
-
-
Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
Nasti написа:Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...
принципно не е вазно колко пъти си ходил,а за какво си ходил

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
Nasti написа:Сигурно не си ходил повече от мен, пък аз не смея да кажа, че съм ходил достатъчно за да твърдя че ги познавам... но всеки си има свои представи...
брат остави ги разбирачите те знаят по добре от нас,кво знаем ние

Последна промяна БОРКО-ЧИПА на 07 Яну 2008, 22:54, променена общо 1 път
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3