за кинти
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: за кинти
Eеее Колега естествено че в банка. курса е еднакъв и няма комисиони. Аз преди ходех в Булбанк или ДСК. Не ходи в чеиндж щото мое да те одерат.Мишу написа:къде е наи изгодно да се купи валута в банка или change
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
Re: за кинти
банка определеноbobchosi написа:Eеее Колега естествено че в банка. курса е еднакъв и няма комисиони. Аз преди ходех в Булбанк или ДСК. Не ходи в чеиндж щото мое да те одерат.Мишу написа:къде е наи изгодно да се купи валута в банка или change

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
даже ако имаш сметка в банката в която ги сменяш май ще ти излезе най-тънкана да ги преведеш в сметката на когото ги пращаш 

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
идеята е, че плащаш по-малка такса за превода.ти така или иначе ги обръщаш по курса на деня, въпроса е, че ако имаш сметка там може да ги вкараш без такса, а таксата за международен превод може да е по-малка от тази на друга компания...а и е по-удобно да го направиш от едно място всичко вместо да ги обръщаш тука и да ходиш там да ги пращаш 

Колега извинявай не видях промяната на темата. Иначе си прав най тънко става по банков път. Western Union кълцат яко. А да не говориме за другите фирми за трансфер на пари.bigmurzi написа:идеята е, че плащаш по-малка такса за превода.ти така или иначе ги обръщаш по курса на деня, въпроса е, че ако имаш сметка там може да ги вкараш без такса, а таксата за международен превод може да е по-малка от тази на друга компания...а и е по-удобно да го направиш от едно място всичко вместо да ги обръщаш тука и да ходиш там да ги пращаш
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
за покупка/обмяна на валута - твърдо само в банка. за превода - по тънко е ако направо по сметка, но е по-бавно - 3-4 дена е беждународния превод 

- bigmurzi
- драфтаджия
-
Nucl3arDru1D написа:за покупка/обмяна на валута - твърдо само в банка. за превода - по тънко е ако направо по сметка, но е по-бавно - 3-4 дена е беждународния превод

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
В ченджа съм преговарял и то успешно за смяна на курса на не толкова голяма сума, така че като изгодно пиши един глас за чейнджа. Нали питаш къде е по - изгодно?
Но там рискът е по - голям. Вече не правят като факирлъците едно време, а и винаги можеш да попиташ за такси и комисионни, но рискът за фалшива валута там е по - голям.
Макар че под секрет ще ти кажа, че и в банките има фалшива валута. Минава. Рядко, но минава.
Ако е голяма операция, много пари, нещо важно за теб, не рискувай заради едно левче на хиляда лева. Върви в банката.
И като откриеш директно сметка в банката или направиш превод на пари, кеш в ръцете ти няма да влезне, всъщност не поемаш какъвто и да е риск.
Но там рискът е по - голям. Вече не правят като факирлъците едно време, а и винаги можеш да попиташ за такси и комисионни, но рискът за фалшива валута там е по - голям.
Макар че под секрет ще ти кажа, че и в банките има фалшива валута. Минава. Рядко, но минава.
Ако е голяма операция, много пари, нещо важно за теб, не рискувай заради едно левче на хиляда лева. Върви в банката.
И като откриеш директно сметка в банката или направиш превод на пари, кеш в ръцете ти няма да влезне, всъщност не поемаш какъвто и да е риск.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа::nono: през банките не минава фалшива валута, не заблуждавай колегите
Ти така си мислиш

Знаеш ли в Булбанк например колко от една нова двайсеттачка хванаха...
А колко не са хванали - не се знае

Но по принцип рискът за това там е най - малък.
Поздрави!
ако искате ми вярваите ма с ПИБ стигнахме за курс 2,63 за 1 лира а чангетата 2.64 аз не вярвах че банка може да промени курса в чангето са ми приятели вършим си разни услуги и ще ми преведат парите срещу 140 лири такса това включва и таксата на чуждестранна банка )
супер съм доволен аз купих лирите от тях за тези които не са разбрали и те направо ги пращат там баааа иде ми да м.......... от кеф
много благодаря за бързите отговори

много благодаря за бързите отговори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2