Въпрос за лаптоп?!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Marrshal
- Потребител
-
Въпрос за лаптоп?!
Според вас струва ли си ASUS EEE PC G4?
Лично на мен ми харесва
Лично на мен ми харесва

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Машинката е много яка... тествал съм лично такава и е много готина и върши работа.... теб за кво конкретно ще ти трябва? 

- Marrshal
- Потребител
-
Mollov написа:Машинката е много яка... тествал съм лично такава и е много готина и върши работа.... теб за кво конкретно ще ти трябва?
ами така просто за "цъкъне"
аз днес ходих и тествах една от мултирама - беше много добра!

- Mollov
- Мародератор
-
Еми общо взето е много удобно.... за домашно ползване ако сложиш един нормален LCD монитор, клавиатура и мишка и си става като настолна машина.... а що се отнася до мобилността е лудница... тоя SSD диск колкото и да не е върха на сладоледа си е бързичък... сигура е по-бърз от разните 4200RPM и някои 5400RPM 2.5" HDD... да не говорим, че машинката не се чува и "гък" да издаде
и WinXP зарежда много бързо...
А ако си откачен фен може да вържеш и USB хард и да си инсталираш и Vista, ма не ти го препоръчвам... XP и 2 GB RAM и е самолет...
Моят матрял по въпроса нещо не мога да ти го намеря в електронен вид в момента, но ето статията на колегата:
http://www.hardware.bg/statia.php?mysid ... 5094d9cd45

Моят матрял по въпроса нещо не мога да ти го намеря в електронен вид в момента, но ето статията на колегата:
http://www.hardware.bg/statia.php?mysid ... 5094d9cd45
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Точно този модел ,май май ,няма аналог при другите производители.
Машинката е перфектна ,исключително мобилна лека и малка.
Ако мислиш,че няма да ти малеят 7' за екран(в края н краищата винаги можеш да го закачиш на по голям монитор) взимай.
За мен липсата на обикновенно ХДД е изключително предимство относно мобилността и ползване по време на пътуване,все пак на флаша няма какво да му стане от вибрациите.
Машинката е перфектна ,исключително мобилна лека и малка.
Ако мислиш,че няма да ти малеят 7' за екран(в края н краищата винаги можеш да го закачиш на по голям монитор) взимай.
За мен липсата на обикновенно ХДД е изключително предимство относно мобилността и ползване по време на пътуване,все пак на флаша няма какво да му стане от вибрациите.

Асус избиха рибата с тоя модел. Машинката е страхотна, но основната идея е мобилността и малките размери, както и ниската цена. Ако ще си я дръжите на бюрото, по-добре си купете настолен компютър.
Малко писания по западните форуми:
http://forum.eeeuser.com/index.php
http://www.eeeuser.com/
www.eeeuser.net/
Освен в hardwarebg, има една тема и във форума на Pocket Bulgaria.
Лично аз ще изчакам догодина 8G версията, или евентуално ако излезе 16G и се мятам...
P.S. Mollov, откачените фенове на запад купуват тъч скрийн дисплей за 60$ и го навират в ЕЕ-то.
Малко писания по западните форуми:
http://forum.eeeuser.com/index.php
http://www.eeeuser.com/
www.eeeuser.net/
Освен в hardwarebg, има една тема и във форума на Pocket Bulgaria.
Лично аз ще изчакам догодина 8G версията, или евентуално ако излезе 16G и се мятам...
P.S. Mollov, откачените фенове на запад купуват тъч скрийн дисплей за 60$ и го навират в ЕЕ-то.

Лично за мен има 2 марки когато говорим за лаптоп - TOSHIBA и DELL. Имам TOSHIBA от година и половина и съм пре-пре-пре-доволен. Просто имат най-добрите монитори, а това е важно. Особено ако примерно сте двама и седнете да гледате филм в леглото, ако монитора е кофти винаги на единия ще му е или тъмно или светло ... с 1 дума кофти. Също и двете марки са известни с липсата на бъгове, което е често срещано явления при лаптопите. Все пак говорим за много, много по-финна техника отколкото desktop машините.
Успех.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Готина машинка - един колега си купи и е много доволен. Но аз не бих дал повече от 400-450 кинта за нея. Просто това нещо никой не може да ме убеди, че струва 600 лева. Имах възможност да си го купя за 510 кинта, но се отказах в полза на един Самсунг. Така че ако ти се дават тия пари - взимай! Пак казвам, добро е като машина, но не ми харесва цената 

It's not who You are, it's who You know...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Mollov
- Мародератор
-
Гледам няколко ненаясно ("не купувай ASUS", "потърси друга марка" и т.н.) с нещата човека говорят наизуст.... за тях само - докато не видите ASUS EEEPC не говорете просто... щото не знаете за кво говорите... давайте аналог на тая машинка за 600лв.... дръжки....
logout, какво според теб не го прави достатъчно добро, че да си заслужава 600-те лева??

logout, какво според теб не го прави достатъчно добро, че да си заслужава 600-те лева??
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Mollov написа:logout, какво според теб не го прави достатъчно добро, че да си заслужава 600-те лева??
Не ме разбирайте погрешно, просто за малко повече пари се намират истински лаптопи, ма не в БГ

Сега мойте наблюдения, които са лично мое впечатление: Таз машинка е идеална да джиткаш с нея в Нет-а там, където има фрий уайърлес. И за Skype е супер. Също можеш да си водиш разни бележки, защото клавиатурата е що-годе нормална. НО! Това мъниче е достатъчно голямо, че да не можеш да го сложиш баш в джоба си. И е достатъчно малко, че да е неудобно за писане на документи. Вярно, леко е, няма диск, и т.н., обаче като тръгнеш на някъде, нали пак мъкнеш зарядно... И таз батерия не е от най-издръжливите. Не знам колко кара, но все ми се струва, че едно филмче ще й пийне соса. Една игра също. И понеже съм си играл и с iPhone, мога да кажа, че предпочитам iPhone. Вярно, по-скъпо е (не много, пак зависи откъде купуваш

Не ми харесва цената, защото за 760 кинта взех Core 2 Duo T5500 + Ati Xpress1250 + 1GB RAM + 120GB HDD + DVD-RW DL

It's not who You are, it's who You know...
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2