Помощ за GSM сервиз...
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Помощ за GSM сервиз...
Значи телефона е Nokia E70, понасял е доста удари и търкаляне но днес падна сериозно и предпазителя на дисплея се спука на 2 места, става въпрос за стъклото под това което е на панела и плътно над дисплея, в следствие заминаха 1 ред пиксели и има малко черно петно в единият ъгъл.
Телефона е гаранционен обаче тва така или иначе не влиза в гаранцията, готов съм да си платя на който трябва за да се смени дисплей или да се оправи и т.н. квото трябва, така че ако някой може да помогне нека каже.
Пиша тук защото в официалният сервиз си представям че един дисплей за смяна ще струва повече от самият телефон, затова се надявам все някой да помогне. А и колкото по бързо стане толкова по добре че и без тва нямам друг по който да говоря.
Не ми предлагайте да го продам или да си купя друг, този си го обичам много и затова искам да го оправя!
Телефона е гаранционен обаче тва така или иначе не влиза в гаранцията, готов съм да си платя на който трябва за да се смени дисплей или да се оправи и т.н. квото трябва, така че ако някой може да помогне нека каже.
Пиша тук защото в официалният сервиз си представям че един дисплей за смяна ще струва повече от самият телефон, затова се надявам все някой да помогне. А и колкото по бързо стане толкова по добре че и без тва нямам друг по който да говоря.
Не ми предлагайте да го продам или да си купя друг, този си го обичам много и затова искам да го оправя!

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Пробвай в сервиза на Савич.Намира се на Красно село в локалното по посока Витоша.Малко преди трамвайното депо.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
аз само съм разкодирал но съм доволен като цяло, има един сервиз точно до НДК - като идваш от макдоналдса и караш към попа примерно покрай трамвая, отдясно си пише. на около 200 метра преди да завиеш надясно покрай тунела закъм попа. звънни ако не ти е ясно, имена на улици незнам 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Re: Помощ за GSM сервиз...
Dimo написа:...
Виж го Ники Лауда дали може да ти помогне
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
на петте кьошета има един сервиз в едно мазе на бул скобелев се явява
много ми го хвалят този сервиз и един приятел наскоро за 6230и си взе дисплей от там за 40 лева
много ми го хвалят този сервиз и един приятел наскоро за 6230и си взе дисплей от там за 40 лева

- Dimo
- баварски фанатик
-
grnka написа:най много 200 лв да струва един дисплей ...170 струва за Н73 което си е бая големичък дисплей
Малеее моя ша да е още по скъп значи

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
На един Самсунг се оказа, че дисплеят в комплект с корубата (като резервни части) излизат по-скъпо от целия телефон
При мобилните рядко има тънко... в повечето случаи или хвърляш и взимаш нов, или ремонтът ти излиза 50%+ от цената на телефона (освен ако не става въпрос за някой скъп модел - примерно 250 лева за ремонт за телефон 1000+ лева)
П.П. Един колега тук в офиса ги прави, та той ми ги обяснява тия...

П.П. Един колега тук в офиса ги прави, та той ми ги обяснява тия...
It's not who You are, it's who You know...
- Dimo
- баварски фанатик
-
Ми моя нов от Е-бей мога да си го домъкна за 450лв с мита акцизи и ДДС и доставка. Ако е толкова скъпо...ма все пак искам да пробвам 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Най добрият сервиз за Нокия в България е този на Алфа Копи!
Те са и официален вносител на марката за България.
Води се четвърто ниво,този на Мтел е трето и т.н.
Всичко свързано с проблеми от марка Нокия минава от там
гр.София
ул.Искър 4
тел. 02/9802528
Това е последния ми известен техен адрес.Успех!
Те са и официален вносител на марката за България.
Води се четвърто ниво,този на Мтел е трето и т.н.
Всичко свързано с проблеми от марка Нокия минава от там

гр.София
ул.Искър 4
тел. 02/9802528
Това е последния ми известен техен адрес.Успех!
Значи има много як сервиз на Борис 1 единия е като излезеш от дупката на метрото вървиш към Стамболийски и в дясно има един безистен влизаш и там е сервиза.
Другото офисче на сервиза е малко по-нагоре по улицата на колелото на петицата.
Препоръчвам ти го щото човека е бог.
От 2 нокии 5510 реза, кълца направи един мега як телефон, щото те и двете бяха тотална.
Това е много рядък телефон 5510 и почти никой не го знае дори, а той го оправи като пич.
Другото офисче на сервиза е малко по-нагоре по улицата на колелото на петицата.
Препоръчвам ти го щото човека е бог.
От 2 нокии 5510 реза, кълца направи един мега як телефон, щото те и двете бяха тотална.
Това е много рядък телефон 5510 и почти никой не го знае дори, а той го оправи като пич.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
sambeto написа:Най добрият сервиз за Нокия в България е този на Алфа Копи!
Прехвалените Алфа Копи... отивам преди може би вече 2 месеца да им нося моя гсм, който още е в гаранция, казват ми че по-бързо от 3-4 седмици няма да стане, а аз не можех толкова време да чакам и питам за друг вариант... От там ме пращат в Урълд Стартел Къмюникейшънс, които са другия оторизиран сервизен център на Нокиа, намират се на бул. България, в бизнес център Белисимо... Отивам, давам си телефона - след 4 дни готов... Работи около 4-5 дена (м-увременно ми бяха прее*али и оригиналната батерията, и копченцето отстрани за апарата /беше набутано навътре и не можеше да се извади/...) Връщам се, обяснявам им 100 часа за какво иде реч, давам им го пак, извиниха ми се... Казаха ми че явно човека който ми го е правил, нещо е сбъркал, сега друг щял да ми го прави... След седмица - готов отново - копчето оправено, основния проблем оправен, и с нова батерия.. Ники Лауда погледна батерията и каза че е копието на оригинала.... Леко побеснях, прди около седмица пак почна да ми прави същия проблем, и този път вече не знам какво да ги правя......

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2