Къде да купя "Мак" ?
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Къде да купя "Мак" ?
Трябва да купя подарък за малкия ми син. Иска "Мак", камиона от филма "Cars" (1980s Mack Superliner truck).

Има си почти всички останали коли от филма (и купища други
), но "пише" постоянно писма на Дядо Коледа да му донесе Мак ...
Влизам във всички магазини, които знам, или покрай които минавам, но тоя пусти тир не мога да го открия
. Дайте идея, откъде да го купя/поръчам? Града няма толкова значение, има достатъчно куриери и приятели
Дедлайн 18.12 ...

Има си почти всички останали коли от филма (и купища други

Влизам във всички магазини, които знам, или покрай които минавам, но тоя пусти тир не мога да го открия

Дедлайн 18.12 ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Гледам че си от перник и не знам за там, не че тук знам в Сф де, щото не ми трябва на този етап и поне за мен дано да не е скоро:) - лично мнение, но знам че има хипермаркет за деца горе до борово, след била борово, но от другата страна.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Колега в неделя направих един рейд с моя син в пловдивскят Хиполенд и мисля че мернах въпросния тир!
Ако искаш мога да го купя и да ти го пратя по Еконт , ако го има все още!
Ако искаш мога да го купя и да ти го пратя по Еконт , ако го има все още!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ако откриеш нещо в ebay или amazon и т.н. мога да помагам, но няма да стане за тази година 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Re: Къде да купя "Мак" ?
ivantchoG написа: ...
имам отговор на въпроса;)
магазина на тодор каблешков и булевард България;)
като идваш от околовръстното, правиш десен завой по Т.Каблешков и 300 метра по-натам от дясно има ГИГАНТСКИ жълт децки магазин:) не знам дали го има точно тира, но цялата серия играчки от " карс " я гледах там преди 10тина дни, не ми се вярва да е свършила;)
п.с.: пия сок от вишна

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Освен предложенията от колегите можеш да видиш и новия магазин,
ако не се лъжа беше Jumbo между Била на България и OMV намира се
на самия булевард България непосредствено след Била посока центъра
откриха го преди няколко дни и и адски добре зареден а цените са
повече от добри аз се правих там на снабдител за чувала на Дядо ти Коледа.
ако не се лъжа беше Jumbo между Била на България и OMV намира се
на самия булевард България непосредствено след Била посока центъра
откриха го преди няколко дни и и адски добре зареден а цените са
повече от добри аз се правих там на снабдител за чувала на Дядо ти Коледа.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
rosen.kolarov написа:....... аз се правих там на снабдител за чувала на Дядо ти Коледа.

Good Luck
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Къде да купя "Мак" ?
ivantchoG написа:Трябва да купя подарък за малкия ми син. Иска "Мак", камиона от филма "Cars" (1980s Mack Superliner truck).
Има си почти всички останали коли от филма (и купища други), но "пише" постоянно писма на Дядо Коледа да му донесе Мак ...
Влизам във всички магазини, които знам, или покрай които минавам, но тоя пусти тир не мога да го открия. Дайте идея, откъде да го купя/поръчам? Града няма толкова значение, има достатъчно куриери и приятели
![]()
Дедлайн 18.12 ...
9+ на бул. "Вапцаров" (бившия бул. "Яворов" 34), магазина на Лего на последния етаж в мола на Стамболийски или http://www.disbg.com/catalog/product_in ... cts_id=795
Успех в търсенето

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
... има хипермаркет за деца горе до борово, след била борово, но от другата страна.
... магазина на тодор каблешков и булевард България...
... Комсед на Каблешков (Сони от другата тема)
- Това трябва да е http://www.comsed.net/ .
- Другото е Хиполенд www.hippoland.net/.
- Jumbo на България.
- "борсата на София Прес на Окръжна болница" - това от друг форум

- 9+ - "Бул. "П.К.Яворов" 34 - почти с/с София ленд се пада. Ако тръгнеш от семинарията по посока Кошарите, на около 200 м в дясно подблоков магазин на една оранжева кооперация. От 1 октомври не работи в неделя." (ей, това бгмамите са голяма работа

Е, мисля, че не може да не открия подходящия Мак!
Огромно благодаря!

П.С. Енджи, ще черпя един дестилиран сок, дето ми го карат от Троян

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

11 мнения
• Страница 1 от 1