Най-добрите места за ядене в София
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Най-добрите места за ядене в София
Ми колеги, така ми изникна като си търсих дестинации за папане тая сутрин. Щото ми се ще да направя една солидна закуска/обяд в някое заведение в което се правят все вкусутии
В темичката - без кръчми и ресторанти, става дума за заведения за бързо хранене
Пример ще дам - на Дондуков - уличката на 1ва Частна Английска гимназия, която е успоредна на булеварда, "Стара Планина" е там на малко преди 1во училище има едни пици, препоръчвам "бягащо пиле"
има и едно завдедение(до тези пици), което е тип тропс къща, само бг кухня и е евтинийка
успоредно на отсрещния тротоар(като слизате от операта се пада от ляво пак на ъгъла) пак има едни пици, ама не до там стандартните "на парче" а ти ги дават като малка маргарита приготвят ги след като ги поръчаш и за това са винаги пресни то е 24/7 това
Другото е на раковска, малко след светофара посока от НАТФИЗ към НДК- Алди се казва(любимо след запой - и то 24/7), препоръчвам джоб с 3 вида салати и 2 вида колбас и принцеските също са им номер 1
Давайте идеи и вие

В темичката - без кръчми и ресторанти, става дума за заведения за бързо хранене

Пример ще дам - на Дондуков - уличката на 1ва Частна Английска гимназия, която е успоредна на булеварда, "Стара Планина" е там на малко преди 1во училище има едни пици, препоръчвам "бягащо пиле"
има и едно завдедение(до тези пици), което е тип тропс къща, само бг кухня и е евтинийка

Другото е на раковска, малко след светофара посока от НАТФИЗ към НДК- Алди се казва(любимо след запой - и то 24/7), препоръчвам джоб с 3 вида салати и 2 вида колбас и принцеските също са им номер 1

Давайте идеи и вие

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз съм много доволен от стола на УАСГ. отиваш купуваш пън ако искаш и пет часа можеш да ядеш, може и 5 минути.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
ian190 написа:_65536_kb_sec_ написа:аз съм много доволен от стола на УАСГ. отиваш купуваш пън ако искаш и пет часа можеш да ядеш, може и 5 минути.
къде се намира тоя стол, приятел
Вътре във ВИАС...На партера...
Иначе най-якото място за ядене е в Горубляне... При НАНА ... Така се казва... Направо е върха то няма такова вкусно готвено и толкова ефтино...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
май пак има надпревара за най тъпа тема 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
Явор написа:май пак има надпревара за най тъпа тема

13 мнения
• Страница 1 от 1