Моля спешно за помощ!!!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lopedevega
- Потребител
-
Моля спешно за помощ!!!
Здравейте на всички!
Имам БМВ 320 дизел 2001. Бях го дала на сина ми да го кара и някакви са му взели колата с ключа. След 11 дни полицията я намери и още 20 дни изкара пред районното. В петък ми върнаха колата и отидох да уведомя застрахователите. Застрахована съм в " Армеец ", от там ми дадоха предписание да си пренаредя ключалките, да прекодирам имобилайзера и алармата. Докато не направя това КАСКТО не ми важало
Въпросите ми към вас са следните:
1. Не е ли редно застрахователя да плати ключове, ключалки и т.н.?
2. Къде да отида за ключалките?
3. Колко горе-долу ще ме изтръскат за това?
П.П. Имах и друго БМВ 320 дизел 1999, което е катастрофирали, може ли да сложа ключалките от него?
Предварително много ви благодаря за съветите и отговорите.

Имам БМВ 320 дизел 2001. Бях го дала на сина ми да го кара и някакви са му взели колата с ключа. След 11 дни полицията я намери и още 20 дни изкара пред районното. В петък ми върнаха колата и отидох да уведомя застрахователите. Застрахована съм в " Армеец ", от там ми дадоха предписание да си пренаредя ключалките, да прекодирам имобилайзера и алармата. Докато не направя това КАСКТО не ми важало

Въпросите ми към вас са следните:
1. Не е ли редно застрахователя да плати ключове, ключалки и т.н.?
2. Къде да отида за ключалките?
3. Колко горе-долу ще ме изтръскат за това?
П.П. Имах и друго БМВ 320 дизел 1999, което е катастрофирали, може ли да сложа ключалките от него?
Предварително много ви благодаря за съветите и отговорите.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Като начало да,можеш да сложиш ключалките от деругото ти БМВ.
По сериозни трудности ще има с смяната на имобилайзера и по точно с точно тази част в компа която отговаря за запалването с чипа в ключа.
С други думи няма ли да е по лесно да си вземеш документ от някой сервиз че е извършена процедурата и да си ти подновят каското?
И да сменяш и да не сменяш искат ли я гепят им трябват 20 мин спокойствие и са я дигнали
Само дето застрахователите се правят на утрепани ,че не е така или по точно че не знаят.
Ако каското е към края си смени компанията
П.С.Аз лично бия я закарал в Камор или Дарукар за подобна операция,не за друго но са малко тия дето ще направят операцията така,че да нямаш проблеми после.
По сериозни трудности ще има с смяната на имобилайзера и по точно с точно тази част в компа която отговаря за запалването с чипа в ключа.
С други думи няма ли да е по лесно да си вземеш документ от някой сервиз че е извършена процедурата и да си ти подновят каското?
И да сменяш и да не сменяш искат ли я гепят им трябват 20 мин спокойствие и са я дигнали

Само дето застрахователите се правят на утрепани ,че не е така или по точно че не знаят.
Ако каското е към края си смени компанията

П.С.Аз лично бия я закарал в Камор или Дарукар за подобна операция,не за друго но са малко тия дето ще направят операцията така,че да нямаш проблеми после.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Според мен най-добре я продавай тая. От застрахователите няма да видиш нищо вече, то е ясно че винаги ще имат някакво извинение така че по-добре я продавай 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Ходи си смени ключалките, после мини през Армеец да ти огледат обстойно нещата и след това си карай колата спокойно. Няма да имаш проблеми...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- lopedevega
- Потребител
-
Здравейте
Много ви благодаря за съветите!!!
Не било толкова страшно
сега се обадих в ДАРУКАР и 864 лв. и след 4-5 съм с нови ключалки и ключове и чипове.
Сега искам да си намеря някяква супер аларма.
Благодаря ви.
Не било толкова страшно

Сега искам да си намеря някяква супер аларма.
Благодаря ви.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
euroto написа:Как 20 мин. Колега???
За по малко от 2 мин. колата е потеглила
Аз съм виждал как се отваря Х5 за секунди, а за запалването - човека каза, че му трябват още малко, но за да го направи както трябва се кърти тва онова а колата беше на приятел и естествено не я насили
За толкова знам ,че най бавно успяват да обучат нов имобилайзер.
Без да свалят чупят нищо.

- lopedevega
- Потребител
-
Здравейте
А какво ще кажете за GPS?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Re: Моля спешно за помощ!!!

lopedevega написа:... Бях го дала на сина ми...
... Застрахована съм в ...
Абе нещо не ми се връзва тук

- lopedevega
- Потребител
-
???
Ами да дадох му да кара колата, а той изведнъж се появява без кола и после се оказа, че са му взели насила колата. Какво не ти се връзва?
А тук не става дума за претенции към застрахователя. С малко връзки и слава богу колата се намери / след 11 дни /.
После отидох да се посъветвам със застрахователите, какво да предприема, че не ми се занимава с глупости и им описвам случая.
А тук не става дума за претенции към застрахователя. С малко връзки и слава богу колата се намери / след 11 дни /.
После отидох да се посъветвам със застрахователите, какво да предприема, че не ми се занимава с глупости и им описвам случая.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2