Съвет за покупка на техника..
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Съвет за покупка на техника..
Така, предстои ми покупка на техника за дома, по-специално на пералня и телевизор. За да не пускам 2 отделни теми, ще помоля за съвети и мнения за двата уреда тук. Какво ползвате вие и доволни ли сте? За пералнята препоръчайте с или без сушилня, марка, да е с екстри и мин. 1200 оборота. По принцип искам да има сушилня, но гледам, че сега Електролукс са пуснали модел сушилня с екстрата за "изглаждане" на дрехите, която сушилните, вградени в пералните нямат. Та пералня със сушилня или двете като отделни уреди? От финансова гледна точка ми е ясен отговора.
За телевизорът - LCD или плазмен? Ако е и Full HD ще е супер. Диагонали 32" и 37", че за сега няма място за по-голям, а и екстрите са по-важни за мен. Важно е да споделите и коя марка къде се прави, че не съм фен на японска марка сглобявана в Чехия примерно или Neo и т.н.

За телевизорът - LCD или плазмен? Ако е и Full HD ще е супер. Диагонали 32" и 37", че за сега няма място за по-голям, а и екстрите са по-важни за мен. Важно е да споделите и коя марка къде се прави, че не съм фен на японска марка сглобявана в Чехия примерно или Neo и т.н.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а ве аз мислех че съм луд да седя и да кисна на компа до 6 ама ти ме задмина като спрял в това отношение - как може да станеш в 5 часа и да питаш във форума каква пералня да си купиш - рулираш
(извинявай просто се майтапя - нищо сериозно)
(извинявай просто се майтапя - нищо сериозно)

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
аз за пералнята да то кажа сега
1200 оборота е добре за изсъхването при центрофуга, но ако ще са за гладене после дрехите - като акордеон ще ги извадиш
затова 800 е оптимално. Но имайки предвид, 4е се регулират с копче - нема грижи
сушилня смятам за ислишно, освен ако нямаш хотел и ще пЕреш чершафи по цял ден
мали ма съм адвансд с бЕлата техника

1200 оборота е добре за изсъхването при центрофуга, но ако ще са за гладене после дрехите - като акордеон ще ги извадиш

мали ма съм адвансд с бЕлата техника

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
За пералня аз лично съм фен на марката "Горение" - някакъв наследник на АЕГ.
Имам подобна в къщи, майка ми има, майката на жената има.... Не мога да ти кажа откога, моята е "най - млада" - на около 3 години е. Нито една досега не е искала сервиз. Моята върти на макс до 2-3 пъти седмично.
Няма 1200 оборота, но преди 3 години оборотите нямаха толкова май. 800 или 1000 е, но да ти кажа са напълно достатъчни, дрехите излизат яко изцедени.
За сушилнята мнение нямам. Не съм убеден колко е добре.
Телевизор... Аз лично имам ЛСД на Самсунг и съм много доволен. Жълтур, мълтур... Супер е.
Какво значи екстри? Какви екстри?
Примерно за мен ключова беше връзката с компа, да има даже "мониторен" изход и да държи честота.
Помогни малко на хората, които искаш да ти помогнат
Имам подобна в къщи, майка ми има, майката на жената има.... Не мога да ти кажа откога, моята е "най - млада" - на около 3 години е. Нито една досега не е искала сервиз. Моята върти на макс до 2-3 пъти седмично.
Няма 1200 оборота, но преди 3 години оборотите нямаха толкова май. 800 или 1000 е, но да ти кажа са напълно достатъчни, дрехите излизат яко изцедени.
За сушилнята мнение нямам. Не съм убеден колко е добре.
Телевизор... Аз лично имам ЛСД на Самсунг и съм много доволен. Жълтур, мълтур... Супер е.
Какво значи екстри? Какви екстри?
Примерно за мен ключова беше връзката с компа, да има даже "мониторен" изход и да държи честота.
Помогни малко на хората, които искаш да ти помогнат

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
За телевизора: баща ми / лека му пръст / купи от Германия преди години 2 бр. Сони Тринитрон които бяха тогава ''върха на сладоледа''! Голями,модерни,стерео-мерео.... Счупиха се и двата и не знам колко пъти на ремонт ги носихме!Вече не работят! А Самсунга / най-обикновен / работи безпроблемно! А са купувани заедно! Взимай Самсунг и ги заеби тия Сонита върховни.....
За пералнята: имаме AEG от 15 години и неспира да работи! А се переме редовно
Даже по едно време переше две къщи ама това е друга тема....
За пералнята: имаме AEG от 15 години и неспира да работи! А се переме редовно

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
1200 оборота са супер
...пусни един пуловер на 1200 оборота и пералнята ще почне да се разхожда из помещението където се намира (от личен опит ),сушилнята е супер ,пускаш пералня и вадиш сухи дрехи ( малко омачкани...ама те винаги са омачкани )....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
re
Буквално преди 3 дни взех на майка ми пералня Candy като тази на телевизионната реклама от Технополис. Подаряват ти Vanish и Calgon по една опаковка. Марката е измислила автоматичната пералня, има повече копчета отколкото в Е36-цата ми
, а оборотите също се регулират от програматор! За телевизор има само един избор - LCD на Samsung 

///M Club Member
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
пералня Горение наща я взехме преди 3-4 години на 1600 оборота,като ускорява е като реактивен самолет
.А за лсд си помисли и за Филипс

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Joro17
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м си.
Пералня - Candy(засега никакви проблеми), за сушилнята - въпрос на преценка и потребност. А за TV ще чета темата, че и аз трябва да купувам...
Samsung, SONY, Philips, LG... Колкото отговори, толкова различни марки ще чуеш! Аз бих ти казал PIONEER, но са си пара!
Така че личен съвет - Отиди до някой от големите хипермаркети, погледни кой каква картина вади, сам избери 2-3 модела, които ти допаднат, а после ги сравни по екстрите им и вземи този, който е най-близко до изискванията ти!
Така че личен съвет - Отиди до някой от големите хипермаркети, погледни кой каква картина вади, сам избери 2-3 модела, които ти допаднат, а после ги сравни по екстрите им и вземи този, който е най-близко до изискванията ти!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Изправен си пред сложен избор, поне що се отнася до пералнята!
Тази покупка задалжително трябва да се съгласува с жената или бъдеща такава, ако не искаш да ти се наложи в къс срок да търсиш копувач за старата и пари за нова!
Сега по темата, ако си млад, семеен и с малко дете (деца да са ти живи и здрави
) , и жевееш в апартамент то голямо одобство е пералнята със сушилня! Голяма част от влагата я пращаш деректно във трабата за обратна вода, сиреч по-малко проблеми с влага в апартамента през зимните месеци!
Моята жена ползва Канди със сушилня около 1000лв беше преди 3г.

Тази покупка задалжително трябва да се съгласува с жената или бъдеща такава, ако не искаш да ти се наложи в къс срок да търсиш копувач за старата и пари за нова!

Сега по темата, ако си млад, семеен и с малко дете (деца да са ти живи и здрави

Моята жена ползва Канди със сушилня около 1000лв беше преди 3г.
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3