Игра: Photoshop творения - Car Blueprints
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Игра: Photoshop творения - Car Blueprints
Здравейте,
открих ето този сайт http://www.carblueprints.narod.ru/ и предлагам да направиме игра за тунинг на някоя колица. Аз започвам със първото БМВ - единичката.
Изберете си и вие някоя каручка и я направете резачка. Слагайте джанти, крила и каквото ви дойде наум
Едит: Ако сайта вече е пускан или мястото на темата не е тук, моля да ме извините
открих ето този сайт http://www.carblueprints.narod.ru/ и предлагам да направиме игра за тунинг на някоя колица. Аз започвам със първото БМВ - единичката.
Изберете си и вие някоя каручка и я направете резачка. Слагайте джанти, крила и каквото ви дойде наум

Едит: Ако сайта вече е пускан или мястото на темата не е тук, моля да ме извините
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Illusion
- Бургаското явление
-
bace_martu написа:аз нещо не можах да чатна ко стаа тука
и аз

В първия линк има някаква схема на колите, за което искам да благодаря на пусналия темата, защото ми трябваха такива по едно време, ама останалото...
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
bace_martu написа:аз нещо не можах да чатна ко стаа тука
Ами сваляте си схемата на някой автомобил, пускате Photoshop и започвате да и слагате цветове, джанти, спойлери и тем подобни - да я тунинговате. После пускате тук скицата от сайта, както е била отначало и вашето творение за сравнение. Нещо като игра

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318

http://www.tuning.bg/forum/viewforum.php?f=42&sid=24b1b64f8b63525de3cabde8a633ce2e[/url]
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Flash написа:bace_martu написа:аз нещо не можах да чатна ко стаа тука
Ами сваляте си схемата на някой автомобил, пускате Photoshop и започвате да и слагате цветове, джанти, спойлери и тем подобни - да я тунинговате. После пускате тук скицата от сайта, както е била отначало и вашето творение за сравнение. Нещо като игра
Ако бях в 1 клас сигурно щеше да ми е интересно да си оцветявам и да участвам в подобни "игри"

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

6 мнения
• Страница 1 от 1