Разглобяване на лаптоп????
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Разглобяване на лаптоп????
Проблемата е следната имам лаптоп HP PAVILION ZE2000 ,скоро нещо започна да му прекъсва едната колонка и съвсем спря ,обаче като я чукна трагва за малко ,тръгнах да го разглобявам развих му винчетата и до там страх ме е да го напавам ...
Питането м е дали някой не може да намери видео или снимки как се разглобява срещал съм подобни за други лаптопи и телефони
Питането м е дали някой не може да намери видео или снимки как се разглобява срещал съм подобни за други лаптопи и телефони
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- shnitzera
- ентусиаст
-
не ме притесняват лентовите кабели ами имам чувството че трябва да се разглоби първо клавиатурата , а не знам как 

Колега виж този файл
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c00637377.pdf
в глава 3.2. има целия лаптоп разглобен
- shnitzera
- ентусиаст
-
tsb_bg написа:Колега виж този файл
и в най-смелите си представи не съм и помислял за по-подробно описание

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
a
ако имаш международна гаранция значи проблемът ти е решен ако не ходи бате в HP представителство незнам каде има освен в софия и за неква прилияна цена щи го направят, казвам всичко това защото имам същият модел от 3 години и сам много доволен оказа се много добър но съответно си купих и гаранция от щатите която важи 3 години и покрива всякакви хардуерни проблеми. такче успех
Няма начин да няма начин
Здрасти колега само от модела HP PAVILION ZE2000 съдя , че е купен извън "EMEA". Региона към който се водим според продуктовата гама на HP
Следователно гаранцията не важи.
Иначе Техническият център на ХП се намира в бизнес парка в Младост сграда 2 или 3 мисля точно до спийди.Но от там освен да те насочат към някой от партниорите на hp за да ти го направят по нашенски .. друго няма да могат да ти помогнат.Да не говорим ,че и части неможе да се поръчат защото продуктовият номер не отговаря на продуктите които се предлагат тук.
пробвай сам да го оправиш.
Успех
Следователно гаранцията не важи.
Иначе Техническият център на ХП се намира в бизнес парка в Младост сграда 2 или 3 мисля точно до спийди.Но от там освен да те насочат към някой от партниорите на hp за да ти го направят по нашенски .. друго няма да могат да ти помогнат.Да не говорим ,че и части неможе да се поръчат защото продуктовият номер не отговаря на продуктите които се предлагат тук.
пробвай сам да го оправиш.
Успех

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
аз имам проблем с моя лаптоп - от време на време му спира лампата, която осветява екрана...като го разместя тръгва, но някога иска да мъ дърпам батерията и да го включа наново да светне ... от какво може да е.. пак е Хари Потър (HP)
10 мнения
• Страница 1 от 1