пълнене на запалки
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
пълнене на запалки
Въпроса ми ще е малко смешен, но няма как :>
Взех си бутилка с гас за пъленене на запалки (за цигари) обаче като и натисна игличката в дюзата на запалката, пръска на вън или нищо не вкарва....
та, какъв е правилния начин на ползване?
Взех си бутилка с гас за пъленене на запалки (за цигари) обаче като и натисна игличката в дюзата на запалката, пръска на вън или нищо не вкарва....
та, какъв е правилния начин на ползване?

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
GVT написа:Бахти въпросакъм бутилката газ трябва да има и различни накрайници,виж кое подходящ и си готов.
човека да не бачка на газ станция че да знае

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да не са дигнали цените на запалките бре....
..щото и един колега пита вчера как се пълнят,че си купил газ...?
Та значи:Обръщаш запалката надолу,намираш подходящия накрайник на тубата с газ,нахакваш го в дюзата за по 2-3 сек.на тласъци("от близко-резко")и така 6-7 пъти,духваш по дюзата силно и си ти....!

Та значи:Обръщаш запалката надолу,намираш подходящия накрайник на тубата с газ,нахакваш го в дюзата за по 2-3 сек.на тласъци("от близко-резко")и така 6-7 пъти,духваш по дюзата силно и си ти....!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
И внимавайте да не си опърлите веждите
............аз не зная шо се занимавате с тая газ в тоя студ,карайте си с бензиновите запалки

............аз не зная шо се занимавате с тая газ в тоя студ,карайте си с бензиновите запалки

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Толко пара...ще ги карам да я пълнят в магазина от където съм я купил,брааат...Fking написа:titto написа:Да не са дигнали цените на запалките бре....![]()
![]()
..щото и един колега пита вчера как се пълнят,че си купил газ...?
ми май да, тая 200-300лв струва някъде
та и затва ще си играя да я пълня

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
и на мене един приятел много скъп за мене преди да замине от БГ ми подари запалката си газова ..не знам дали е скъпа или не но за мен си е скъпа..,.много стабилна,тежичка е и купих от практикер едно флаконче на ЕССО (ессо масла и т.н.) на самата капачка от горе има най-различни дюзи ти си избираш подходящата...след това трябва бутилката с газ да я обърнеш надолу и настъпваш онова за газта и то се пълни...имай впредвид че нямат голям резервоар запалките и е възможно да се пълни веднага и да не ти дава такъв вид разбра ли? по добре за начало я дай на един приятел или играй с игличка на самата дюза на запалката да не би нещо да е запецнала
RSxRacer написа:GVT написа:Бахти въпросакъм бутилката газ трябва да има и различни накрайници,виж кое подходящ и си готов.
човека да не бачка на газ станция че да знае.Не е лошо да питаш,срамно е да не си признаеш невежеството
Е па аз на газ станция ли работя

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
GVT написа:RSxRacer написа:GVT написа:Бахти въпросакъм бутилката газ трябва да има и различни накрайници,виж кое подходящ и си готов.
човека да не бачка на газ станция че да знае.Не е лошо да питаш,срамно е да не си признаеш невежеството
Е па аз на газ станция ли работяПросто имам една запалка RONSON и на няколко години един път като се сетя ,че имам такава я пълня с газ.
дай боже всеки му на няколко години да се сеща да пълни бутилката пък да не спира да разтрива колата.АМИН!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
RSxRacer написа:GVT написа:RSxRacer написа:GVT написа:Бахти въпросакъм бутилката газ трябва да има и различни накрайници,виж кое подходящ и си готов.
Е па аз на газ станция ли работяПросто имам една запалка RONSON и на няколко години един път като се сетя ,че имам такава я пълня с газ.
дай боже всеки му на няколко години да се сеща да пълни бутилката пък да не спира да разтрива колата.АМИН!!!
От твоите уста в божиите уши

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
модераторите...стига сте лъскали бастуните,а действайте 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2